PDA

View Full Version : Crash کردن Windows 7

Netsky
جمعه 21 آبان 1389, 10:45 صبح
دیگه اعصابمو خورده کرده این لعنتی .
روی سیستمم که پردازندش Core i5 2.40 و رم 4 گیگ داره تا کلیک میکنم هنگ میکنه .
وقتی با فتوشاپ میخام عکسا رو سیو کنم هنگ میکنه .
وسط بازی میپره بیرون . ( گرافیکم 1 گیگه ) .
خلاصه هر کاری میکنم نمیتونم دیگه باهاش کنار بیام .
ولی از امروز صبح که دارم با Kubuntu 10.10 کار میکنم هیچ مشکلی ندارم و خیلی راحت دارم کار میکنم .
به نظر شما چرا ویندوز 7 اینقده حال ما رو میگیره ؟ :عصبانی:

silverfox
جمعه 21 آبان 1389, 11:00 صبح
مشکل از شماس من که روی چند تا سیستم قوی و ضعیف دسکتاپ و پرتبل هیچکدوم هیچ مشکلی نداشتم تازه خیلی بهتر از xp نتیجه گرفتم البته خوب بایدم همینطوری باشه...
این سوال شما منو یاد گزارش های صدا و سیما میندازه:به نظر شما چقدر انرژی هسته ای در زندگی مردم مفید و موثره و خوبه و حتما باید داشته باشیم و مرگ بر...

Asad.Safari
جمعه 21 آبان 1389, 11:01 صبح
به نظر شما چرا این ویندوز 7 که هی تعریفش رو میکنن اینقده آشغاله . :عصبانی:

بی انصافیه که بهش بگید آشغال .من که ازش خیلی راضیم . به نظرم بهترین ویندوزیه که تا حالا اومده ... محصول شاهکار مایکروسافت غاصب

{این مشکل یا به ورژن ویندوزتون بستگی داره یا کرک اون و یا سخت افزارش. }

موفق باشید

Behrouz_Rad
جمعه 21 آبان 1389, 11:18 صبح
من مشکلی باهاش ندارم و خیلی هم خوبه. مشکل شما از جای دیگه است.

حسین فلاحی
جمعه 21 آبان 1389, 11:43 صبح
خلاصه هر کاری میکنم نمیتونم دیگه باهاش کنار بیام .
ولی از امروز صبح که دارم با Kubuntu 10.10 کار میکنم هیچ مشکلی ندارم و خیلی راحت دارم کار میکنم .
به نظر شما چرا این ویندوز 7 که هی تعریفش رو میکنن اینقده آشغاله . :عصبانی:
عجب نتیجه گیری ای:
چون رو سیستم شما که معلوم نیست دلیل این مشکل از کجاست این مشکل پیش اومده -> ویندوز 7 خیلی آشغاله.

من با نصف این تجهیزات دارم خیلی راحت باهاش کار می کنم. خیلی بهتر از XP.

یک سوال: Chrome داخل Kubuntu هم کار می کنه؟!

Netsky
جمعه 21 آبان 1389, 11:47 صبح
مشکل شما از جای دیگه است.
از کجاست جناب راد ؟؟؟

این سوال شما منو یاد گزارش های صدا و سیما میندازه:به نظر شما چقدر انرژی هسته ای در زندگی مردم مفید و موثره و خوبه و حتما باید داشته باشیم و مرگ بر...
چه ربطی داره ؟!!! :متفکر:

مشکل از شماس
بنده چه مشکلی دارم ؟؟؟

سخت افزارش
به نظرتون سخت افزاری که عرض کردم ضعیفه ؟؟

Netsky
جمعه 21 آبان 1389, 11:50 صبح
یک سوال: Chrome داخل Kubuntu هم کار می کنه؟!
امتحان نکردم .
ولی به احتمال 99 درصد باید کار کنه .
راستی چه ربطی به موضوع بحث ما داره ؟؟؟

silverfox
جمعه 21 آبان 1389, 12:51 عصر
مشکل از شخص شما که نیست :دی از نرم افزار یا سخت افزار های مورد استفاده شما...
در مورد ربط اون هم به جای اینکه بگی نظرتون در مورد ویندوز 7 چیه میگی به نظرتون چرا انقدر آشغاله یعنی جواب سوالت رو میدی بعد سوال می پرسی اول باید آشغال بودنش ثابت بشه بعد :دی اگه نفهمیدی منظورمو کلا بیخیال...

Netsky
جمعه 21 آبان 1389, 13:11 عصر
از نرم افزار یا سخت افزار های مورد استفاده شما...
پس یعنی منظورتون اینه که یه نرم افزار باعث و بانی این مشکلاته ؟ درسته ؟
البته سخت افزار هایی که روی سیستم بنده هست ضعیف نیستن .

در مورد ربط اون هم به جای اینکه بگی نظرتون در مورد ویندوز 7 چیه میگی به نظرتون چرا انقدر آشغاله یعنی جواب سوالت رو میدی بعد سوال می پرسی اول باید آشغال بودنش ثابت بشه بعد :دی اگه نفهمیدی منظورمو کلا بیخیال...
ok . الان گرفتم منظورت چیه . پس اون جمله رو تغییر میدم .

M.T.P
جمعه 21 آبان 1389, 14:57 عصر
شاید مشکل از درایور کارت گرافیک باشه!!!!! :متفکر:

Netsky
جمعه 21 آبان 1389, 15:43 عصر
شاید مشکل از درایور کارت گرافیک باشه!!!!! :متفکر:

نه . مشکلی نداره .
موقع کار با اینترنت هم یهو اینترنت قطع میشه . از ساعت حدود 10 صبح تا الان با Kubuntu به اینترنت وصلم ولی هیچ مشکلی نداشتم .
حالا نمیدونم این ویندوز 7 مشکلش چیه که دهن ما رو سرویس کرده ؟؟؟!!

#target
جمعه 21 آبان 1389, 18:38 عصر
ویندوز 7 اصل یا نه . با خود لپ تاپ بوده . یا خودت نصب و کرک کردی ؟

vcldeveloper
جمعه 21 آبان 1389, 20:11 عصر
البته سخت افزار هایی که روی سیستم بنده هست ضعیف نیستن .
لزومی نداره که حتما سخت افزارتون مشخصاتش ضعیف باشه که شما به مشکل سخت افزاری بر بخورید. ممکنه یکی یا بعضی از سخت افزارهای شما معیوب باشه، یا برخی از این قطعات با هم سازگار نباشند، یا درایور یکی یا بعضی از آنها مشکل داشته باشه.

کاری که شما می تونید انجام بدید، این هست که ابتدا بررسی کنید که نسخه بتا یا Release Candidate ویندوز 7 را نصب نکرده باشید، و نسخه ویندوز 7 شما حتما RTM باشه. دوم، تمامی درایورهای مرتبط با سخت افزار خودتان را به آخرین نسخه سازگار با ویندوز خودتان آپدیت کنید. سوم، به Event Viewer ویندوز برید، و خطاهایی که در آنجا ثبت شده اند را به دقت بررسی کنید. چهارم، برخی از سخت افزار های خاص سیستم تان را که احتمال خرابی شان بیشتر هست، یا در صورت خرابی، تاثیرات منفی گسترده تری بر روی سیستم می گذارند، را از نظر سلامت بررسی کنید. اولین قطعه ایی که به ذهن من میرسه، RAM هست. به همراه ویندوز 7 یک نرم افزار تست صحت عملکرد RAM وجود داره. دومین قطعه ایی که می تونید با نرم افزار عملکردش را تست کنید، Hard Disk هست. نرم افزارهای مختلفی برای بررسی داده های S.M.A.R.T مربوط به دیسک سخت وجود دارند. سومین قطعه ایی هم که می تونید تست کنید، CPU هست. نرم افزار های زیادی وجود دارند که می تونند در یک بازه زمانی مشخص، فشار بالایی به CPU شما وارد کنند، و در عین حال، دمای CPU و عملکرد فن آن را مانیتور کنند.

اگر یک جستجو در اینترنت انجام بدید، می بینید از نظر اکثر کارشناسان و حتی کاربران، ویندوز 7 از نظر راحتی، پایداری، و امکانات بهترین نسخه ویندوز هست که تا به امروز عرضه شده.

FastCode
شنبه 22 آبان 1389, 17:21 عصر
بنده با corei5 520m و 4 gig مموری و گرافیک nvidia 320M مدتی مشکل داشتم.یه ویندوز دیگه نصب کردم درست شد.

JaguarXF
شنبه 22 آبان 1389, 20:32 عصر
روی یک Tablet با cpu 1.6 و رم 2 گیگ هم ویندوز سون نصب دارم و کوچکترین مشکلی نداره

Netsky
شنبه 22 آبان 1389, 20:46 عصر
تشکر از راهنمایی دوستان بزرگوار ، شاید بهتر باشه مثل جناب FastCode یه بار دیگه نصب کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه .
البته الان که با کوبونتو کار میکنم ، خیلی خوبه . یه جورایی مجذوبش شدم . توصیه میکنم شما دوستان هم اگه امتحان نکردید حتما حتما یه تست بزنید . ولی چه کنم که ویندوز رو نمیشه هیچ جوری کنار گذاشت .

FastCode
شنبه 22 آبان 1389, 22:07 عصر
تشکر از راهنمایی دوستان بزرگوار ، شاید بهتر باشه مثل جناب FastCode یه بار دیگه نصب کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه .
البته الان که با کوبونتو کار میکنم ، خیلی خوبه . یه جورایی مجذوبش شدم . توصیه میکنم شما دوستان هم اگه امتحان نکردید حتما حتما یه تست بزنید . ولی چه کنم که ویندوز رو نمیشه هیچ جوری کنار گذاشت .

oracle virtual box راهی مطمئن برای حذف ویندوز و داشتن GPT به جای MBR.
به من اعتماد کن جواب میده.

Netsky
یک شنبه 23 آبان 1389, 13:29 عصر
جناب کشاورز فرموده بودن که RAM رو تست کنم . با Test Memory کوبونتو تستش کردم ، مشکلی نداشت .

oracle virtual box راهی مطمئن برای حذف ویندوز و داشتن GPT به جای MBR.Fast Code جان تجربه کار کردن با Virtual box رو داشتم . فقط اگه میشه یه لطفی کن در مورد GPT یه توضیح مختصر بده . منظورتون اینه که داخل کوبونتو virtual box نصب کنم و بعد داخلش windows نصب کنم ؟؟

با تشکر .............

FastCode
یک شنبه 23 آبان 1389, 16:50 عصر
جناب کشاورز فرموده بودن که RAM رو تست کنم . با Test Memory کوبونتو تستش کردم ، مشکلی نداشت .
Fast Code جان تجربه کار کردن با Virtual box رو داشتم . فقط اگه میشه یه لطفی کن در مورد GPT یه توضیح مختصر بده . منظورتون اینه که داخل کوبونتو virtual box نصب کنم و بعد داخلش windows نصب کنم ؟؟

با تشکر .............

GPT به جای MBR مزاح بود.چون ویندوز GPT رو درست ساپورت نمیکنه.(راجع به Partitioning DOSMagic بخون)

منظورم رو که درست فهمیدید.

اگر سخت افزار قابل قبولی داشته باشید خیلی خوب جواب میده.
من با Dual Core و 4 گیگ رم توانسته ام یه برنامه بزرگ رو میدیریت کنم.(مدتی به همین شیوه کار کردم و مشکلی ایجاد نشد.)
با Quad Core و 4 گیگ رم سرعت از یک سیستم Dual Core فیزیکی بیشتره.

Netsky
یک شنبه 23 آبان 1389, 17:06 عصر
اگر سخت افزار قابل قبولی داشته باشید خیلی خوب جواب میده.
سخت افزارم که فکر کنم مناسب باشه .
سی پی یو Core i5 2.5 و رم ۴ گیگ .
از داخل ویندوز با کوبونتو کار کردم ، حالا باید تست کنم ببینم از داخل کوبونتو میشه با ویندوز کار کرد .

تشکر از شما دوست عزیز .

FastCode
یک شنبه 23 آبان 1389, 21:05 عصر
سخت افزارم که فکر کنم مناسب باشه .
سی پی یو Core i5 2.5 و رم ۴ گیگ .
از داخل ویندوز با کوبونتو کار کردم ، حالا باید تست کنم ببینم از داخل کوبونتو میشه با ویندوز کار کرد .

تشکر از شما دوست عزیز .

فراموش کردم بگم که این صفحه
http://mesbalivernes.blogspot.com/2008/01/virtual-box-booting-from-existing.html
رو حتماً بخون.

به من خیلی کمک کرده.
حداقل خاصیتش اینه که وقتی آقای x سیستمش میره هوا دست به دامن من میشه نمیرم کیس رو بقل کنم.

Netsky
دوشنبه 24 آبان 1389, 12:10 عصر
FastCode جون شدیدا ازت متشکرم که بنده رو راهنمایی کردی .
الان میخام برم تست کنم ببینم چی میشه .
بازم ممنون .