PDA

View Full Version : سوال: روش سعي و خطا گيري در vb6

mostafa5804
سه شنبه 02 آذر 1389, 18:28 عصر
سلام و درود
من چيز زيادي از برنامه نويسي نميدونم به خاطر يه پروژه مجبور هستم ياد بگيرم.
من در حال حاضر به يه فرمول رياضي برخوردم كه نميدونم چطوري به برنامه Vb6 تبديل كنم.
اما فكر كنم با روش سعي و خطا باشه.البته بلد نيستم با درصد خطا به ميزان 0.01 درصد.
اگه كسي ميتونه كمك كنه:گریه::گریه::گریه:

ميزان Y مجهول هست:

http://img4up.com/up2/45935413198649.jpg

:لبخندساده::لبخندساده:

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 02 آذر 1389, 19:42 عصر
سلام،
روش سعی خطا، بسیار زمان بر هست. از روشهای هوشمند مثل الگوریتم ژنتیک استفاده کنید.

به هر حال برای روش سعی و خطا (Trial and Error) باید اعداد رو از 1 تا n (زمانی که به نتیجه رسیدید) توی یک حلقه پشت سر هم بجای y قرار بدید و نتیجه فرمول رو دوباره ارزیابی کنید، اگر نتیجه برابر بود که به جواب رسیدید، در غیر اینصورت باید یک عدد دیگه جایگزین عدد فعلی y کنید.

روش آزمون و خطا، یک روش ساده است و کارایی پایینی دارد. ممکن هست هرگز به نتیجه مطلوب نرسید.

mostafa5804
چهارشنبه 03 آذر 1389, 23:07 عصر
سلام،
روش سعی خطا، بسیار زمان بر هست. از روشهای هوشمند مثل الگوریتم ژنتیک استفاده کنید.

به هر حال برای روش سعی و خطا (Trial and Error) باید اعداد رو از 1 تا n (زمانی که به نتیجه رسیدید) توی یک حلقه پشت سر هم بجای y قرار بدید و نتیجه فرمول رو دوباره ارزیابی کنید، اگر نتیجه برابر بود که به جواب رسیدید، در غیر اینصورت باید یک عدد دیگه جایگزین عدد فعلی y کنید.

روش آزمون و خطا، یک روش ساده است و کارایی پایینی دارد. ممکن هست هرگز به نتیجه مطلوب نرسید.

ممنون دوست عزيز
اما روشي كه نام برديد "" الگوريتم ژنتيك " چطوري هست؟؟
ميتونين سورس رو برام بذارين؟؟؟ گفتم كه من بلد نيستم:چشمک::چشمک:

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 04 آذر 1389, 10:31 صبح
سلام،
در مورد الگوریتم ژنتیک، اینکه چی هست و چطور پیاده سازی میشه رو می تونید توی اینترنت جستجو کنید، مطالب بسیار زیادی، چه فارسی و چه انگلیسی پیدا می کنید. می تونید توی تالار الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=40) هم جستجو کنید.

درخواست سورس کد توی انجمن ممنوع هست! خودتون شروع به کار کنید، هرجاش که به مشکل برخوردید، اینجا مطرح کنید تا راهنمایی بشید.

موفق باشید/