PDA

View Full Version : آینده شغلی!!!!

Minamir
یک شنبه 07 آذر 1389, 10:39 صبح
سلام دوستان وقتتون بخیر!!
می خواستم با شما دوستای خوبم مشورت کنم تا ببینم دنبال کدوم دوره از طراحی وب برم که هم برام بازار کار خوبی داشته باشه و هم اینکه چیز قدیمی نباشه که من محدود به زمان باشم با اون زبانی که یاد گرفتم!!!
نمی دونم منظورم رو متوجه شدین یا نه ولی می خوام زبانی رو یاد بگیرم که به این زودی ها تاریخ انقضاش نگذره!!! :لبخند:
بدم من تاحالا در حد خیلی پایینی با html،php،java script اشنایی دارم ولی میخوام فقط دنبال یک چیز باشم و اون رو هم حرفه ای یاد بگیرم خودم php رو دوست دارم ولی نمی دونم بازارش و قدرتش بدرد من می خوره یا نه!!!
صمیمانه از همتون ممنون میشم که راهنماییم کنین چون سر در گم هستم!!!:گریه:

ARC
یک شنبه 07 آذر 1389, 12:15 عصر
به نظر من هیچ زبانی قدیمی نمیشه (البته منظورم همه همه هم نیست) ولی در زمینه وب هم PHP خوبه هم ASP.net این انتخاب زبان از نظر من بخش زیادیش به خود شما بر میگرده که هدفت چیه از این یادگیری و این که به کدام علاقه داری. من خودم APS.net و C# رو یاد گرفتم و دارم یاد میگیرم چون دیدم این زبان ها نیاز های من رو خیلی زودتر و بهتر برطف میکنه.
قصد بی احترامی به هیچ کسی رو ندارم ولی بعضی ها میگن PHP کارها فقط میان cms های متن بازی مثل جوملا رو تغییر میدن و می فروشن من این مورد رو دیدم ولی این بر نمیگرده به این که PHP ضعیف باشه یا کارایی نداره این مورد رو من در مورد ASP.net هم دیدم.
من پی اچ پی کار نکردم که بخوام دربارش نظر بدم پس نمیگم خوبه یا بده ولی ASP.net کار کردم و همه نیاز هام رو جواب داده.
درباره کار این بستگی به این داره که بخوای جایی استخدام بشی یا نه خودت پروژه بگیری اگر بخوای پروژه بگیری بسته به پروژه ای که میگیری داره مثلا یک شرکت حاظره 100 تومان در سال بده برای هاست سایتش ولی یک سایت شخصی گاهی حتی حاضر نیست که برای سایتش هاست بخره و میخواد از هاست رایگان استفاده کنه پس اینجا PHP بهتره.
از من میپرسی اگر محدودیتی نداری که مثلا تا فلان زمان یاد بگیری و ... اون چیزی که علاقه داری رو یاد بگیر.

Minamir
یک شنبه 07 آذر 1389, 19:53 عصر
مرسی از راهنماییت می شه یه مقدار از asp.net برام بگی من تا حالا با هاش کار نکردم و بعد اینکه editore خاصی برای خودش داره؟ و اگه pdf بدرد بخوری داری لطفا برام بزاری!!!
و اینکه دوست من asp.net مثل php اسونم هست؟ چقدر زمان می خواد تا حرفه ای بشی؟
می شه در موردش لطفا بیشتر توضیح بدی ممنون میشم!

habib_0912
یک شنبه 07 آذر 1389, 21:36 عصر
برای asp به c# یا وی بی هم نیاز داری توی ویژوال استودیو هم می نویسن خیلی با حاله فقط کار باهاش تنبلت می کنه از بس همه چی رو آسون کرده

ARC
یک شنبه 07 آذر 1389, 22:04 عصر
خواهش می کنم.
asp.net بیشتر یک تکنولوژی هست تا زبان سایت هایی که با asp.net نوشته میشه به یکی از زبان های c# یا VB.net هست. من به این خاطر این رو انتخاب کردم چون میتونستم با یک تیر 2 نشون رو بزنم یکی طراحی سایت یکی نوشتن برنامه های ویندوز و همینور به نظر من که ساده بود و سریع به اون چیزی که میخوام میرسم.
درباره این که آسون هست نسبت به PHP من با پی اچ پی کار نکردم پس نظر هم نمیدم ولی اگر یه گشتی بزنید چیزای زیادی پیدا میکنید ولی به گفته های همه هم دقت نکنید چون چیزی که توی ایران من زیاد دیدم تعریف کردن از یک شرکت و خراب کردن بقیه هست.
درباره حرفه ای شدن تا جایی که من پیگیر این مجرا ها شدم دیدم بارای کسی که بخواد با PHP کار کنه باید مدت بیشتری کار کنه مثلا بحث امنیت اگر سایت 2 تا تازه کار که یکی asp.net و یکی php کار باشه مقایسه کنید میبینید که اون asp.net امنیت بهتری داره البته این چیزایی بود که من خوندم نمیگم اشتباهه ولی تایید هم نیکنم
یک برنامه رو میشه با هر زبانی درست کرد شاید مشکل باشه با یکی ولی با دیگری آسون ولی این دلیل برتری یک زبان نیست اگر برنامه نویس باشی و به زبانی که برنامه نویسی میکنی وارد باشی امکان پیاده سازی اون رو داری.
من ASP.net رو کلاس رفتم و کتاب جعفرنژاد رو خوندم (البته خیلی جالب نبود ولی بهتر از هیچی بود) الان هم هر مشکلی که دارم توی همین سایت یک سرچ کوچیک میزنم حل میشه.

Minamir
دوشنبه 08 آذر 1389, 17:38 عصر
خیلی ممنون از راهنمای کاملت اینجوری که شما تعریف کردین بنظر منم asp.net بهتر چون باز هم به قول شما با یک تیر دو نشونو زدی هم C# il برای windows application هم برای asp.net!
بازم ممنون لطف کردی دوست من!

Minamir
دوشنبه 08 آذر 1389, 20:32 عصر
بازم شرمنده یه دفعه سوال پیش امد دوستان من اول c# یاد باید بگیرم یا asp.net ؟

FastCode
سه شنبه 09 آذر 1389, 17:46 عصر
بدون C# نمیتونی ASP.Net یاد بگیری.