View Full Version : مبتدی: ارسال اطلاعات datagirdview به
mohammad kafiyan
جمعه 12 آذر 1389, 18:50 عصر
با سلام به دوستان من یک datagird در فرم دارم که می خواهم اطلاعات را به کریستال ریپورت انتقال بدم
تا به حال هم اصلا کار نکردم و صفر کیلومتر هستم لطفا بگیید چه کار باید بکنم
اگر ممکنه زودتر راهنمایی کنید چون باید پروژه را زود تحویل بدهم(در ضمن با زبان c# کار می کنم)
Topcoding
جمعه 12 آذر 1389, 20:45 عصر
شما یه dataset تعریف می کنید و بعد اطلاعات datagridview را در آن می ریزید سپس یه پروژه(new Item) از نوع Crystal Reporrt را به پروژه اصلی ات Add می کنی سپس همان dataset را به قسمت کریستالت معرفی می کنی
mohammad kafiyan
شنبه 13 آذر 1389, 15:56 عصر
با تشکر از دوستمان که مار را راهنمایی کرد حالا من یک جدول دارم که شامل 22 فیلد است و می خواهم عین همان جدول را با کریستال رویپورت بسازم(جدولی باشه) وچگونه می توان عنوان فیلدها را فارسی کرد
Topcoding
شنبه 13 آذر 1389, 17:12 عصر
شما اول هر 22 فیلد را از قسمت Field explorer و از قسمت database Fields وارد قسمت section3(details) می کنی من کریستالم را خالی در نظر می گیرم و سپس برای اینکه آن را به فرم جدولی در بیاورم روی قسمتی از کریستال راست کلیک می کنم از منوی ظاهر شده منوی insert را انتخاب می کنم وحالا می توانم با انتخاب box اطراف فیلدهایم را در box قرار می دهم و برای خط های مابین از line ابزار درهمان قسمت استفاده می کنم.با اضافه کردن فیلدها یک title در قسمت section2 قرار می گیردکه می توانید بادوبار کلیک روی آن شروع به نوشتن کنید با تغییر زبان فارسی هم می نویسد.همچنین در همان insert می توانید با انتخاب Text object یک عنوان یا هر چیز دیگه ای برای گزارشتان قرار دهید امیدوارم که توانسته باشم کمکتان کنم . شما اگر در تالار گزارش گیری با crystal report یک جستجو بفرمایید مباحث کامل تر و بهتر را خواهید یافت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.