View Full Version : نمایش پیغام
hada22
سه شنبه 16 آذر 1389, 15:17 عصر
سلام دوستان ببخشید که مزاحمتون میشم.من میخوام کاری کنم که مثلا برنامه دهم هر ماه یه پیغامی را که براش تعریف میکنیم نمایش بده.
تشکر.
انگوران
سه شنبه 16 آذر 1389, 15:58 عصر
راههاي مختلفي وجود داره كه بسته به نيازت بايد انتخابش كني يكيش اينه .
if Left(date(),2)=10 then msgbox "پيغام مورد نظر"
Zero Defect
سه شنبه 16 آذر 1389, 17:45 عصر
سلام انگوران عزیز
پیشنهاد میشه کد رو به صورت زیر تغییر بدید
Right(Format(date(),"YYYY/MM/DD"),2)=10
فرمت خروجی تابع Date ثابت نیست و با کد درج شده شما دچار خطا میشه
hada22
چهارشنبه 17 آذر 1389, 21:02 عصر
سلام دوستان عزیز.تشکرمیکنم از جوابهای بسیار خوبتون.اما مشکلی که من دارم اینه که من با تاریخ شمسی کارمیکنم.میخوام دهم هر برج پیغام داشته باشم نه دهم ماه میلادی.کد شما برای ماه میلادی به خوبی کارمیکنه اما برای شمسی جواب نمیده.فارسی ساز تقویم منهم برنامه پرنیان است
چهارشنبه 17 آذر 1389, 21:47 عصر
سلام
اگر از پرنیان استفاده میکنید , باز هم هیچ فرقی نمیکنه
نمونه زیر با پرنیان 6 تست شده , تصویر رو ملاحظه بفرمایید
دو حرف سمت راستش رو جدا کنید باز هم همون نتیجه رو خواهید گرفت
abdoreza57
پنج شنبه 18 آذر 1389, 13:06 عصر
با سلام خدمت اساتيد محترم
من اين كد را با ماژول آقاي آزادي امتحان كردم نشد فكر ميكنيد ميشه اونه يه تغييري داد كه بشه براي اين ماژول هم استفاده كرد؟
hada22
پنج شنبه 18 آذر 1389, 16:04 عصر
سلام دوست عزیز.من هم با پرنیان6کارمیکنم.اما من منظورم اینه که برنامه خودش راباتاریخ ویندوز باید هماهنگ کنه وفکرکنم خیلی به برنامه های تغیر تقویم کاری نداره.چون دراین صورت بایدما یه جایی تو برنامه یه تکست باکس برای تقویم تعریف کنیم وبه برنامه بگیم باتوجه به این تقویم پیغام بده که دراین صورت گفته شما درست درمیا.اگه اشتباه برداشت کردم لطفا راهنمایی کنید.
پنج شنبه 18 آذر 1389, 18:48 عصر
سلام دوست عزیز.من هم با پرنیان6کارمیکنم.اما من منظورم اینه که برنامه خودش راباتاریخ ویندوز باید هماهنگ کنه وفکرکنم خیلی به برنامه های تغیر تقویم کاری نداره.چون دراین صورت بایدما یه جایی تو برنامه یه تکست باکس برای تقویم تعریف کنیم وبه برنامه بگیم باتوجه به این تقویم پیغام بده که دراین صورت گفته شما درست درمیا.اگه اشتباه برداشت کردم لطفا راهنمایی کنید.
بنده با پرنیان کار نمیکنم و از PDC (http://cpsd.ir/pdc.asp?) استفاده میکنم , تنها با پرنیان برای شما تست کردم , درست هم نیست با اون کار کنید چرا که ممکنه روی سیستم کاربر نصب نباشه
متوجه سئوالتون نشدم و یک مقدار به هم ریخته هستش ولی اون قطعه کد رو میتونید به صورت زیر فرضا در رویداد Load یک فرم بنویسید تا اون رو چک کنه , علت نیاز به Textbox و .... رو هم متوجه نشدم
این کد جواب میده
If Right(Format(date(),"YYYY/MM/DD"),2)=10 then
Msgbox "Your Message"
ِDoCmd.Quit
End if
فرضا اگر از PDC استفاده کردید تنها تغییری هم که توی کد ایجاد میشه به صورت زیره که در اون به جای Date مینویسید
MyVar.CurrentDate
abdoreza57 سلام
من اين كد را با ماژول آقاي آزادي امتحان كردم نشد فكر ميكنيد ميشه اونه يه تغييري داد كه بشه براي اين ماژول هم استفاده كرد؟
اینو دوستانی که با اون ماژول کار میکنند پاسخگو باشند بهتره
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.