View Full Version : چطور محتویات یه متغیر رو وارد بانک اطلاعاتی کنم؟
ali zi zeperto
یک شنبه 28 آذر 1389, 17:14 عصر
سلام
من یه متغیر دارم به فرض از نوع string و یه جدول در بانک اطلاعاتیم که اسامی رو نگه میداره.می خوام محتویات متغیر رو وارد بانک اطلاعاتی کنم.مشکلم در نوشتن کوءری مناسبه.یعنی اسم متغیر رو چطوری در کوءری بیارم
resultset = myStatement.executeQuery("insert into names (first_name)values(" + name + ")");
من از این دستور استفاده می کنم ولی ارور زیر رو میده
java.sql.SQLException: Can not issue data manipulation statements with executeQuery().
javaphantom
دوشنبه 29 آذر 1389, 08:08 صبح
سلام
من یه متغیر دارم به فرض از نوع string و یه جدول در بانک اطلاعاتیم که اسامی رو نگه میداره.می خوام محتویات متغیر رو وارد بانک اطلاعاتی کنم.مشکلم در نوشتن کوءری مناسبه.یعنی اسم متغیر رو چطوری در کوءری بیارم
resultset = myStatement.executeQuery("insert into names (first_name)values(" + name + ")");
من از این دستور استفاده می کنم ولی ارور زیر رو میده
java.sql.SQLException: Can not issue data manipulation statements with executeQuery().
اگر شما زحمت یک جستجو در اینترنت به خودتون می دادین بد نبود
public class Main {
public Main() {
String s = "";
try {
Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
} catch (ClassNotFoundException e) {
e.printStackTrace();
}
try {
Connection connection = DriverManager.getConnection("jdbc:mysql://localhost/babak", "root", "babak");
PreparedStatement statement =
connection.prepareStatement("select u.password from user u where u.username = ? and u.gender = ?");
statement.setObject(1, "admin"); // for username
statement.setObject(2, "1"); // for gender
ResultSet resultSet = statement.executeQuery();
while (resultSet.next()) {
s = resultSet.getString(1);
}
System.out.println("s = " + s);
} catch (SQLException e) {
e.printStackTrace();
}
}
public static void main(String[] s) {
new Main();
}
}
ali zi zeperto
دوشنبه 29 آذر 1389, 18:03 عصر
اگر شما زحمت یک جستجو در اینترنت به خودتون می دادین بد نبود
public class Main {
public Main() {
String s = "";
try {
Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
} catch (ClassNotFoundException e) {
e.printStackTrace();
}
try {
Connection connection = DriverManager.getConnection("jdbc:mysql://localhost/babak", "root", "babak");
PreparedStatement statement =
connection.prepareStatement("select u.password from user u where u.username = ? and u.gender = ?");
statement.setObject(1, "admin"); // for username
statement.setObject(2, "1"); // for gender
ResultSet resultSet = statement.executeQuery();
while (resultSet.next()) {
s = resultSet.getString(1);
}
System.out.println("s = " + s);
} catch (SQLException e) {
e.printStackTrace();
}
}
public static void main(String[] s) {
new Main();
}
}
اول ممنون بابت جواب.
دوم هم اینکه والا من دنبالش گشتم.تا جاییکه می تونستم هم گشتم.خیلی هم لازم داشتم که زودتر بفهمم که چطوری باید اینکار رو کرد.پست من مال دیروزه.اگه پیدا می کردم دیروز تا حالا کلی کار انجام داده بودم.متاسفانه به نتیجه معلوم و اساسی نرسیدم.کسی هم دور و برم اهل جاوا نیست که از اون بپرسم.چاره ای نیست جز پرسیدن سوال اینجا.می دونم سوالات سطح پایینه.
ممنون که حوصله می کنید و جواب می دید.
javaphantom
دوشنبه 29 آذر 1389, 22:37 عصر
اول ممنون بابت جواب.
دوم هم اینکه والا من دنبالش گشتم.تا جاییکه می تونستم هم گشتم.خیلی هم لازم داشتم که زودتر بفهمم که چطوری باید اینکار رو کرد.پست من مال دیروزه.اگه پیدا می کردم دیروز تا حالا کلی کار انجام داده بودم.متاسفانه به نتیجه معلوم و اساسی نرسیدم.کسی هم دور و برم اهل جاوا نیست که از اون بپرسم.چاره ای نیست جز پرسیدن سوال اینجا.می دونم سوالات سطح پایینه.
ممنون که حوصله می کنید و جواب می دید.
شما سوال کن کاریت به این کارا نباشه اینجا برای همین ساخته شده. سوالتو بکن برادر من
ali zi zeperto
شنبه 04 دی 1389, 20:40 عصر
با درود دوباره
من یه جدول دارم که یه ستونش primary گذاشتم.وقتی داده تکراری بخوام توی اون ستون وارد کنم مسلما ارور می ده.
com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLIntegrityCons traintViolationException: Duplicate entry 'http://www.iranian.com' for key 1
چطوری می تونم این ارور رو مثل استثناها کنترلش کنم که برنامه ام قطع نشه و به اجراش ادامه بده؟
javaphantom
شنبه 04 دی 1389, 21:48 عصر
با درود دوباره
من یه جدول دارم که یه ستونش primary گذاشتم.وقتی داده تکراری بخوام توی اون ستون وارد کنم مسلما ارور می ده.
com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLIntegrityCons traintViolationException: Duplicate entry 'http://www.iranian.com' for key 1
چطوری می تونم این ارور رو مثل استثناها کنترلش کنم که برنامه ام قطع نشه و به اجراش ادامه بده؟
http://download.oracle.com/javase/6/docs/api/java/sql/package-summary.html
لیست تمام exception ها هست ببین کدوم بدردت می خوره
javaphantom
شنبه 04 دی 1389, 22:09 عصر
یک کار باحالترم می تونی بکنی قبلش با اون عددی که می دونی primary یت هست قبلش یک count بزنی اگر موجود بود بیایی اون رکورد رو update کنی اگر نبود بیایی insert کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.