PDA

View Full Version : سوال: دسترسی به دیتابیس یک نرم افزار طالع بینی ! !

mehrdad254
یک شنبه 05 دی 1389, 16:22 عصر
با سلام
نرم افزار هایی هستن که با گرفتن تاریخ و ساعت و محل تولد یک فرد یه سری اطلاعات بسیار جالب از شخصیت اون شخص به شما می دن .
مانند نرم افزار های سایت esotech (http://www.esotech.com.au/products/index.html) تو کشور استرالیا. که یک سری نرم افزار ها محل ستارگان و سیارات رو در اون ساعت و محل بدست میارند و سری دوم با توجه به اطلاعات بدست آمده تفسیر شخصیت شما رو انجام میدند که من این دسته رو منظورمه.

حالا سوال من این اینه که آیا میشه به دیتا بیس این نرم افزار ها دسترسی پیدا کرد و اونا رو برا ترجمه برداشت ؟

لطفا اگه به این مسایل اعتقادی ندارید به جنبه مهندسی قضیه توجه کنید و در مورد اون اظهار نظر نکنید :چشمک:

یه سوال دیگه که قبل از پاسخگویی به سوال بالا باید جواب داده بشه اینه که وقتی یه نرم افزار دستمون هست از کجا باید متوجه بشیم با کدوم زبان برنامه نویسی ساخته شده؟

mehrdad254
سه شنبه 14 دی 1389, 07:42 صبح
یعنی هیچ کدام از اهل خبره هیچ حرفی برا گفتن ندارن ؟ ! ! :افسرده:

بابا لااقل بگید نمیشه . یا اصلا یه بد و بیراه نثار این پست کنید ! :گیج:

یعنی جواب قسمت دوم سوال رو هم کسی نمی دونه ؟ :متفکر: خسته شدم از بس سر زدم اینجا و هیچ پاسخی جلوی تاپیک نبود.

Nima NT
سه شنبه 14 دی 1389, 12:37 عصر
یه سوال دیگه که قبل از پاسخگویی به سوال بالا باید جواب داده بشه اینه که وقتی یه نرم افزار دستمون هست از کجا باید متوجه بشیم با کدوم زبان برنامه نویسی ساخته شده؟
شاید اگر کسی جواب این سوال رو نداده به این خاطر بوده که در سایت قبلا" بارها و بارها مطرح شده.
عبارت PEiD رو در سایت جستجو کنید.

parsidev
سه شنبه 14 دی 1389, 18:00 عصر
سلام
وقتی نرم افزاری دستتون میرسه با کاوش فایلهای جانبی و مورد نیاز اون می تونید بفهمید با چه زبونی نوشته شده است
و اطلاعات بانک های اطلاعاتی این سایتهایی که گفتین رو با روشهای هک سرور یا اینجکشن ممکنه بتونید برای خودتون داشته باشین اما حتمی نیست و به تخصص و تبحر و میزان امنیت سرور و کدنویسی سایت ها بر میگرده
با احترام