PDA

View Full Version : سوال: گذاشتن Video به صورت پویا در وبسایت

V0R73X
دوشنبه 06 دی 1389, 02:08 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید.
سوال بنده از عنوانش مشخصه: قطعا همه مشاهده کردین که تو بعضی از سایت ها که میریم یه کادر داره بغل وبسایت که در حال load هست اولش و پس از مدتی شروع به پخش Video میکنه.
فرض کنیم ما ویدئو رو جایی آپلود کردیم قبلا، حالا تو ASP.NET چطوری نمایشش بدیم؟؟

omidghadiri
دوشنبه 06 دی 1389, 08:21 صبح
باسلام و احترام

1-تمامی اونها یا بصورت فیلم هستش که ممکن هست هر فرمتی باشه ، یا فلش .

2- استفاده از کامپوننتی که اون فیلمها رو بتونه پخش بکنه ( بسته به اون فرمتی که داره).

3- قراردادن اون کامپوننت در هر کجای سایتتون حالا کناره ها یا بالا یا پائین .

4- کد نویسی پخش آن فیلم توسط کامپوننت در هنگام لود سایت.

V0R73X
سه شنبه 07 دی 1389, 00:34 صبح
ممنون
ممکنه کمپننت مورد نظر رو معرفی‌ کنید؟

mehrdad201
سه شنبه 07 دی 1389, 01:53 صبح
این صفحه (http://www.jquery.wisdomplug.com/jquery-plugins/multimedia-jquery-plugins/best-jquery-video-plugins/) رو یه نگاهی بندازید. شاید مفید باشه

V0R73X
چهارشنبه 08 دی 1389, 00:28 صبح
با سلام دوباره و تشکر.
ممنون از صفحه ای که معرفی کردید جالب و مفید بود.
من کامپوننت مورد نظر را پیدا کردم ولی این گامپوننت (VideoLightBox) ویدئوی مورد نظر را فقط در یک صفحه HTML درج میکند و نه در یک صفحه aspx
اگر راه حلی در این خصوص دارید ممنون میشوم بیان کنید.

mehrdad201
چهارشنبه 08 دی 1389, 00:52 صبح
فرقی بین صفحه aspx و html وجود نداره. صفحه aspx هم در اخر کار به html تبدیل میشه. مشکلش به نظر شما از کجاست ؟

V0RTEX
چهارشنبه 08 دی 1389, 22:46 عصر
از کد Embed استفاده کن.

V0R73X
چهارشنبه 08 دی 1389, 23:48 عصر
فرقی بین صفحه aspx و html وجود نداره. صفحه aspx هم در اخر کار به html تبدیل میشه. مشکلش به نظر شما از کجاست ؟
مشکل اینجاست که پسوند .aspx اصلا ساپورت نمیشه فقط .html قابل قبوله حتی تو پنجره Browse هم کلا فایل های .aspx رو نشون نمیده.

V0R73X
چهارشنبه 08 دی 1389, 23:49 عصر
از کد Embed استفاده کن.
ممنون میشوم اگر بیشتر توضیح دهید آقای V0RT3X

V0RTEX
جمعه 10 دی 1389, 20:30 عصر
مثلا داری تو youtube ویدیو میبینی که یک دفعه کلیک میکنی رو یک دکمه ای که هموون جاهاست و اسمش embed هست.بعد یک کد html بهت میده که خودت میدونی باش چه کنی دیگه؟؟:تشویق:

نمی دونی بگو برات توضیح بدم.

V0R73X
شنبه 11 دی 1389, 06:58 صبح
مثلا داری تو youtube ویدیو میبینی که یک دفعه کلیک میکنی رو یک دکمه ای که هموون جاهاست و اسمش embed هست.بعد یک کد html بهت میده که خودت میدونی باش چه کنی دیگه؟؟:تشویق:

عالیه!
ممنونم همه چی حل شد!
حالا یه چیزی: حالا اگه بخوایم قالب اون Player ی رو که داره ویدئو رو نمایش میده عوض کنیم چیکار کنیم؟؟:متفکر:
مجبوریم کامپوننت بزاریم، مگه نه؟
شما خودتون کامپوننتی سراغ دارین آقای VorT3X؟

V0RTEX
شنبه 11 دی 1389, 13:02 عصر
یعنی چه شکلی؟
اگه دوست داشتی می تونی بری flash یاد بگیری بعد اوون کاری رو که دوست داری بکنی
اگه هم فلش نمی خوای یاد بگیری ویدیو رو بزاش تو یک چیزی مثل frame یا panle بعد روش اون ها کار کن.
اگه هم ویدیو لودر مخصوص می خوای باشه یعنی مثلا دکمش وستش باشه باید باز هم فلش بلد باشی اما باز هم برات می گردم ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه.

hamed_hossani
پنج شنبه 30 آذر 1391, 07:30 صبح
مثلا داری تو youtube ویدیو میبینی که یک دفعه کلیک میکنی رو یک دکمه ای که هموون جاهاست و اسمش embed هست.بعد یک کد html بهت میده که خودت میدونی باش چه کنی دیگه؟؟
من رفتم پیدا نکردم
میشه نمونه کد بزارید

sh-eng
شنبه 02 دی 1391, 15:34 عصر
من رفتم پیدا نکردم
میشه نمونه کد بزارید

از این صفحه بردار:
http://mngg.net/Persian/Video/test1.aspx