PDA

View Full Version : سوال: جمع اعداد در یک ردیف از گزارش

mohammad_2039
دوشنبه 13 دی 1389, 10:03 صبح
با سلام به دوستان گرامی
من تو برنامه یه دیتا ست دارم که یه دیتا تیبل به نام RportTable داره ،که سه تا فیلد داره که مبالغ رو نگهداری میکنه. میخوام یه ستون به آخرش اضافه کنم که جمع مبالغ در هر ردیف رو نشون بده.

یه فرمول ایجاد میکنم به این شکل

کد:

{RportTable.mablag1}+{RportTable.mablag2}+{RportTa ble.mablag3}

این فرمول تو نرم افزار کریستال ریپورت جواب میده :لبخند:اما وقتی در دات نت مینویسم مقادیر فیلد ها رو مثل رشته با هم جمع میکنه :گیج::متعجب:

متغیر هم تعریف کردم و مقدار متغییر رو برگردوندم باز هم نشد

25farshid
دوشنبه 13 دی 1389, 15:01 عصر
سلام تو خود کریستال ریپورت تو قسمت Running Total Fileds نیو رو بزن بعد از پنجره ظاهر شده فیلدی رو که میخای محاسبه کنه رو انتخاب کن بعد توقسمت پایین از کامبوباکس sum رو انتخاب کن .یه فیلد ایجاد کردی که جمع اونستون رو حساب میکنه میتونی تو ریپورت ازش استفاده کنی.باید نوع فیلدت عددی باشه تا بتونی جمعش روحساب کنی.موفق باشی.

mohammad_2039
سه شنبه 14 دی 1389, 08:50 صبح
سلام تو خود کریستال ریپورت تو قسمت Running Total Fileds نیو رو بزن بعد از پنجره ظاهر شده فیلدی رو که میخای محاسبه کنه رو انتخاب کن بعد توقسمت پایین از کامبوباکس sum رو انتخاب کن .یه فیلد ایجاد کردی که جمع اونستون رو حساب میکنه میتونی تو ریپورت ازش استفاده کنی.باید نوع فیلدت عددی باشه تا بتونی جمعش روحساب کنی.موفق باشی.

با سلام و تشکر از پاسخی که دادید
دوست عزیز به سوال من دقت نکردی شما ؟؟؟ سه تا فیلد دارم که تو گزارش سه ستون برای من تشکیل میشه. من نمیخوام جمع اعداد یک ستون رو حساب کنم پس نمیتونم از Running Total Fileds استفاده کنم. من میخوام مقادیر 3 تا ستون رو ردیف به ردیف جمع کنم و در ستون آخر جمع هر ردیف رو نشون بدم. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

25farshid
پنج شنبه 16 دی 1389, 15:45 عصر
تو Running Total Fileds میتونی جمع هر ستون روجداگانه حساب کنی و نمایش بدی.

mohammad_2039
شنبه 18 دی 1389, 06:51 صبح
تو Running Total Fileds میتونی جمع هر ستون روجداگانه حساب کنی و نمایش بدی.

عرض کردم که نمیخوام جمع ستون حساب کنم این کارو بلدم!! میخوام مقادیر سه تا ستون کنار هم رو ردیف به ردیف جمع کنم تو یه ستون چهارمی نشون بدم.

25farshid
شنبه 18 دی 1389, 20:18 عصر
باشه بابا چرا ناراحت میشی.وقتی اونا رو جمع کردی یه متغیر تعریف کن و یه formula بنویس که اونا رو با هم جمع کنه .اگه مثال پیدا کردم برات میزارم.

mohammad_2039
یک شنبه 19 دی 1389, 10:30 صبح
باشه بابا چرا ناراحت میشی.وقتی اونا رو جمع کردی یه متغیر تعریف کن و یه formula بنویس که اونا رو با هم جمع کنه .اگه مثال پیدا کردم برات میزارم.

ناراحت نشدم دوست من :لبخندساده: شما حتی اگه جواب ما رو هم ندی بازم ما دوستت داریم:قلب:
پست اول رو ببین، اون رو تو یه فرمول نوشتم. تو کریستال جواب میده (آخه من گزارش رو جداگانه در کریستال می سازم بعد به دات نت اضافه میکنم)اما وقتی به دات نت اضافه میکنم اعداد رو مثل رشته با هم جمع میکنه :متعجب::متفکر:

yasnagoli
سه شنبه 28 تیر 1390, 08:51 صبح
سلام میشه بگید جمع مبالغ چطور می تونم به حروف نشون بدم البته در استیمول

yasnagoli
سه شنبه 28 تیر 1390, 08:53 صبح
لطفا یکی کمکم کنه خیلی واجبه
ممنون میشم