View Full Version : پكت دريافت پيام ياهو
MahmoodGH
پنج شنبه 23 دی 1389, 17:51 عصر
سلام دوستان كسي پكت دريافت پيام از ياهو مسنجر رو نداره. من يه سري گير آوردم ولي همشون و اسه Send كردن بودن. اگه دارين بزارين ممنون مي شم:قلب:
_behnam_
پنج شنبه 23 دی 1389, 19:17 عصر
سلام دوستان كسي پكت دريافت پيام از ياهو مسنجر رو نداره. من يه سري گير آوردم ولي همشون و اسه Send كردن بودن. اگه دارين بزارين ممنون مي شم:قلب:
دوست عزیز در اشتباه نباشید یاهو پکتی به نامه پکت دریافت پیام نداره و پیامهای که فرستاده میشه رو میتونید از winsock دریافت کنید و از تو دیتاهای دریافتی با استفاده از توابع پیم هارو در بیارید
MahmoodGH
پنج شنبه 23 دی 1389, 21:36 عصر
دوست عزیز در اشتباه نباشید یاهو پکتی به نامه پکت دریافت پیام نداره و پیامهای که فرستاده میشه رو میتونید از winsock دریافت کنید و از تو دیتاهای دریافتی با استفاده از توابع پیم هارو در بیارید
سلام دوست من ، ميشه بگين چطوري ؟ داداشي كارم گير همينه. دارم رويه يه برنامه ي كاربردي كار مي كنم. ممنون ميشم كمكي بكني !:قلب:
_behnam_
پنج شنبه 23 دی 1389, 21:49 عصر
سلام دوست من ، ميشه بگين چطوري ؟ داداشي كارم گير همينه. دارم رويه يه برنامه ي كاربردي كار مي كنم. ممنون ميشم كمكي بكني !:قلب:
اگه دوست داری یه سورس کوچیک که آیدی لاگین میکنه رو واسم قرار بده تا واست درستش کنم. بعد تو میتونی نگاه کنی چیکار کردم
دیگخ مخودت کم کم حساب کار میاد دستت :لبخندساده:
MahmoodGH
پنج شنبه 23 دی 1389, 22:03 عصر
دوست من :
اينم از سورسي كه لاگين مي كنه و پيام مي فرسته. اگه ميشه راست درستش كن كه آخرش ما سر دربياريم كه چي به چيه. دمت گرم داداشي:چشمک:
65016
meisambandari
پنج شنبه 23 دی 1389, 22:06 عصر
دوستان میشه یک پروژه ویبی6 به من بدین که یک آیدی لاگین کنه و وارد روم بشه یک پیام هم بتونه توی بفرستم.
ممنون.:قلب:
_behnam_
پنج شنبه 23 دی 1389, 23:03 عصر
دوستان میشه یک پروژه ویبی6 به من بدین که یک آیدی لاگین کنه و وارد روم بشه یک پیام هم بتونه توی بفرستم.
ممنون.:قلب:
دوست عزیز تو BSrobo ایم چیزی که میخوای هست. bsrobo رو سرچ کن پیدا میکنی
_behnam_
پنج شنبه 23 دی 1389, 23:46 عصر
بفرما دوست عزیز
یک لیست باکس اضاف کردم که پی ام ها اونجا نمایش داده میشه
http://184.154.37.226/Yahoo%20Source.zip
MahmoodGH
پنج شنبه 23 دی 1389, 23:59 عصر
بفرما دوست عزیز
یک لیست باکس اضاف کردم که پی ام ها اونجا نمایش داده میشه
http://184.154.37.226/Yahoo%20Source.zip
خيلي خيلي ممنون ، دمت گرم بامرام ، كم كم داره از برنامه نويسي ياهو خوشم مياد :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.