View Full Version : سورت یک فیلد سپس ایجاد ردیف بوسیله کلید
6raya1043
دوشنبه 31 مرداد 1384, 11:24 صبح
باسلام خدمت شما :
مشکلی دارم که امیدوارم بوسیله شما رفع شود در برنامه اکسس 2000 جدولی دارم شامل دو فیلد بنامهای data و umber که فیلد دتا Data typ آن تکس و درآن تاریخ وارد میشود مانند
01/01/83 در دیگری شماره ردیف میباشد . فرمی تهیه کردم و کلید باتن درزیر آن تعبیه شده که بافشردن آن باید ابتدا فیلد دتا(تاریخ)را مرتب سازی نماید پس از آن ردیف مرتب شود(درواقع نوشته شود) چون تاریخها بصورت نامرتب وارد میشود . من کد یا روالی را می خواهم این کار راانجام دهد.
سوال دیگر اینکه اگرفیلد نامبر، فیلد اتونامبر باشد امکان پذیر است؟
قبلا از کمک و مساعدت شما تشکر می کنم . reza_kh_ir @ yahoo.com
sarami
سه شنبه 01 شهریور 1384, 21:40 عصر
یک متغیر از نوع recordset تعریف کنید که recordsource اون recordsource همون رکوردسورس فرم شما باشد سپس با دستور recordset.update فیلد ردیف رو مساوی با یک کانتر که داخل یک loop که تا rst.eof ادامه دارد قرار دهید در نهایت recordset رو requery کنید و فرم رو هم requery کنید .بدین گونه ردیف ایجاد میگردد برای تمامی رکوردهای موجود برروی فرم
6raya1043
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 11:48 صبح
با تشکر از جناب sarami
متاسفانه از جواب تخصصی شما چیزی متوجه نشدم چون به کد نویسی بلد نیستم امکان دارد آنرا واضح تر بنویسید
6raya1043
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 12:10 عصر
یک متغیر از نوع recordset تعریف کنید که recordsource اون recordsource همون رکوردسورس فرم شما باشد سپس با دستور recordset.update فیلد ردیف رو مساوی با یک کانتر که داخل یک loop که تا rst.eof ادامه دارد قرار دهید در نهایت recordset رو requery کنید و فرم رو هم requery کنید .بدین گونه ردیف ایجاد میگردد برای تمامی رکوردهای موجود برروی فرم
باتشکر
باتوجه به عدم آشنایی باکدنویسی درصورت امکان کدرا شرح یا بنویسید بازهم تشکرمیکنم
sarami
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 19:56 عصر
فایل نمونه : به فرم 1 بروید و چند رکورد را از داخل فرم پاک کنید با زدین command butoon دوباره ردیف ایجاد خواهد شد
6raya1043
شنبه 05 شهریور 1384, 09:57 صبح
باتشکر از شما دوست من آقای (sarami)فایل شما مشکل ایجاد ردیف حل کرد
اما چون نیت من این بود فیلد اول راسورت کنم سپس ردیف ایجاد شود این کد را در ابتدای آن نوشتم اما مرتب سازی انجام نشد و ایراد گرفت اشکال درکجاست ؟ ضمنا" چنانچه چند ردیف را پاک کنیم ردیفها تکراری میشود باید چندین بار کلید رافشرد تا کاملا مرتب وردیف تکراری نداشته باشد و این هم یک مشکل است . ممکن است راهنمایی کنید.
Private Sub Command2_Click()
SELECT * FROM Table1 ORDER BY name ASC;
Dim rst As Recordset
....
sarami
شنبه 05 شهریور 1384, 13:24 عصر
شرمنده حق با شما بود قبل از loop کد زیر را اضافه کنید
rst.movefirist
برای حل مشکل سورت نیز شما باید دستور sql مربوط به subform را order by کنید
6raya1043
یک شنبه 06 شهریور 1384, 11:10 صبح
ممنونم از شما
مشکل سورت فیلد را در ساب فرم با انتخاب رکورد سورس و مرتب سازی ازآن طریق مرتفع کردم
اما وقتی از موو فرست یا موو لاست که استفاده میکنم عدد32767 در فیلد ردیف قرارمیدهد و خط آ مساوی با آ+1 را ایراد میگیرد زیادم که سربسرش میزارم ادیت را ایراد میگیرد اشکال درچیست؟
فکر میکنم که مونکست بی عیبتر باشد.
sarami
دوشنبه 07 شهریور 1384, 00:11 صبح
فایل نمونه رو عوض کردم لطفا دوباره download کنین امیدوارم مشکلتون حل بشه
6raya1043
دوشنبه 07 شهریور 1384, 09:51 صبح
بقول جونای امروز ایوا.. کارت خیلی درسته
با گرفتن فایل شما یک سوال دیگر مطرح میشود و آن اینکه سعی کردم یک برنامه حسابداری بنویسم برای خودم یک جدول یک شماره شماره سند وتاریخ و یک جدول چند شامل شماره حساب و بدهکار وبستانکار دارم و عنوان حسابم را نیز از یک جدول دیگر که یک است میگیرم سوالم این است که چون جدول یک ارتباط باچند دارد و گاها اسناد ی را مجبورم وارد کنم که تاریخ گذشته است بنابر این شماره سندها نامرتب میشود چنانچه جدول من یک نبود از فایل شما استفاده میکردم برای مرتب سازی شماره سندها براساس ترتیب تاریخ (که تکست است) اما منفرد بودن فیلد شماره سند این امکان را نمی دهد از طرفی در جدول چند نیز شماره سند نیز باید باشماره سند جدول یک باید یکی شود ممکن است راهنمایی نمائید.
از سوال طولانیم عذرمیخواهم
sarami
دوشنبه 07 شهریور 1384, 10:44 صبح
عزیز اگر این شماره ردیف را برای گزارشات خود می خواهید مسئاله کاملا متفاوت می شه اگه اینجوریه اعلام کنین تا راه حل خیلی آسون میشه
6raya1043
دوشنبه 07 شهریور 1384, 13:04 عصر
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
6raya1043
دوشنبه 07 شهریور 1384, 13:15 عصر
خوب اگر ما صورت مسئله را پاک کنیم بهتر است مسئله ردیف حل شد.
حالا سوال دوم مطرح شده را دنبال میکنیم: درواقع قصد من استفاده از نمونه فایل ارسالی شما برای اصلاح شماره سندهای حسابداری بود (یعنی با جایگزینی ردیف با شماره سند میخواستم اینکاربشود که...نشد)حال اگر امکان استفاده از فایل شما نیست راهنمایی بفرمائید که اصلاح شماره سند مطرح شده در سوالم چگونه است؟ فکر میکنم باید برگردید به سوال و توضیحات قبلی
توضیحا" ماننداین می ماند که در فایل ارسالی فیلد ردیف شرایط عدم تکرار رادارا باشد و این فیلد ردیف با یاجدول (چند) مرتبط باشد و با اصلاح ردیف در جدول یک فیلد ارتباطی درجدول چند نیز اصلاح شود.
خیلی ممنونم از ÷اسخ سریع شما
6raya1043
سه شنبه 08 شهریور 1384, 12:27 عصر
بن بست !
فکرمی کنم سوال دوم با تحقیقی که کردم به بن بست می رسد اگر اینطور است ممنون میشوم بگوئید که دنبال نکنم چراکه دراین کتاب اس کیو ال سرور نوشته درمورد دستور آپ دیت نوشته بااین دستور میتوان مقادیر یک یاچند سطر جدول را تغییردادو... محدودیتهای درج را داراست بنابراین هنگام بروز رسانی دیدها باید به نکاتی مانند (دید باید درعبارت فروم فقط به یک جدول ارجاع شود) توجه داشت
آیا نتیجه گیری من درست است که میخواهم دو جدول را به هم ارتباط دهم ناممکن است !
6raya1043
سه شنبه 08 شهریور 1384, 12:39 عصر
ضمنا" من به پاسخ دهی و جواب صددرصد گرفتم در مورد سوال اولیه امتیاز عالی دادم نمیدانم آیا منظور مدیران سایت هم برا ی تعبیه این قسمت همین بوده یاخیر ؟
بهرحال خوشحال میشوم بادوستان معاشرت داشته باشم و از راهنمائیهایشان بهره مند شوم .
sarami
سه شنبه 22 شهریور 1384, 19:47 عصر
اگه فایل نمونه رو upload کنین وبعد شرح براش بنویسین فکر میکنم بتونم کمکتون کنم
6raya1043
چهارشنبه 23 شهریور 1384, 12:46 عصر
باسلام این فایل من است ساده وپردردسر
حالامشکل : فرمی میخواهم طراحی کنم که تاریخ درجدول 1 مرتب شود سپس فیلد shsn براساس ترتیب تاریخ چینش شود(کاری که درفایل ردیف ارسالی انجام میشود)وبعد درجدول 4 shsn آن متاثرشده و بافیلد همنامش درجدول 1 یکی شود. احتمالا براساس قانون جداول اینکار ناشدنی باشد آیاراهکاری وجوددارد ؟
دوم اگر ممکن است نگاهی به گزارش سند 3 بکنید من هرچه کردم نتوانستم نام حساب را درردیف دوم بیاورم (بین رکودها فاصله نیافتد)
6raya1043
چهارشنبه 23 شهریور 1384, 13:40 عصر
عجیب است امروز هرچه فایل راارسال کرد نشد شایدمخابرات مشکل دارد(سرور پیدانشد)
تابعد
6raya1043
پنج شنبه 24 شهریور 1384, 07:27 صبح
اینهم فایل
6raya1043
دوشنبه 28 شهریور 1384, 13:05 عصر
بابا یکی به فایل ما نگاهی بیاندازد شاید اصلاحش آنقدرها هم کار نبرد که من فکر میکنم
6raya1043
شنبه 02 مهر 1384, 17:25 عصر
دوستان منتظرم
6raya1043
شنبه 09 مهر 1384, 18:33 عصر
اساتید یک نیم نگاهی به فایل ارسالی من بکنید دیگهههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
سنبله کار
یک شنبه 10 مهر 1384, 08:40 صبح
من اساتید نیستم ولی فایل شما را دیدم . اگه توضیح بیشتری در مورد مشکلاتتون بدین شاید بتونم کمک کنم .
6raya1043
یک شنبه 10 مهر 1384, 14:24 عصر
یک فرم میخواهم که درزمانی که تاریخ ها بهم ریختگی پیدامیکند بافشردن کلید روی فرم تاریخ مرتب و مهمترازآن شماره سند براساس مرتب بودن تاریخ چیده شود (خواهشا به من نگویید که شماره سند چون یک به چند است نمیشود راهکارنشان دهید)
mohammadgij
یک شنبه 10 مهر 1384, 15:01 عصر
یه Button گذاشتم به نام تغییر سند. نگاهش کن. امیدوارم که کارت رو راه بندازه
6raya1043
دوشنبه 11 مهر 1384, 07:27 صبح
خیلی متشکرم از زحمتی که کشیدید من برای تست در سند6و7 به ترتیب تاریخهای84/02/05 و84/01/15 را وارد کردم و و بافشردن کلید ارور درمورد آپدیت داد اگر ممکن است شما هم تست کنید
mohammadgij
دوشنبه 11 مهر 1384, 09:19 صبح
چه Error ی داد؟ من تست کردم جواب داد. البته من از Ado استفاده کردم شاید شما Refrence هات Dao باشند. نمی دونم فایلی که Error داده رو برام بذار و یه تصویر هم از Error ت
6raya1043
دوشنبه 11 مهر 1384, 11:46 صبح
فایل را که دو تاریخ متفاوت به آن اضافه کرده ام ارسال میکنم ارور ران تایم میدهد شماهم زحمت تست را متحمل شوید
Heydari865
دوشنبه 11 مهر 1384, 22:09 عصر
به نظر می رسد که طراحی شما درست نیست یعنی اینکه شماره سند نباید وابسته به
تاریخ باشد. با این تفاسیر با کمی تغییر در برنامه شما مشکل به صورت ظاهری حل شده است.
یک Unbound TextBox روی فرم تعبیه شده است به نام (شماره سند ظاهری)، که درخواست شما را جواب می دهد.
6raya1043
سه شنبه 12 مهر 1384, 10:39 صبح
جناب حیدری مشکل من با ایجاد شماره سند کاذب حل نمیشود از زحمتی که کشیدی ممنونم اما از سایر قسمتهای فایل ارسالی استفاده کردم بازم ممنونم
دوستان در طراحی جداول اگر مشکلی میبینند از راه حلی که ارائه میدهند خوشحال میشوم
mohammadgij
سه شنبه 12 مهر 1384, 12:48 عصر
اقا راست گفتی من اشتباه کردم .ببین من فکر کنم تو نمی تونی فیلد ارتباطی بین جداولت رو به این راحتیاUpdate کنی. من یه پیشنهاد دارم. تو این فیلد Shn رو داشته باش برای ارتباط با دیگر جداول ولی برای شماره سند فیلد دیگه ای در نظر بگیر و اون رو نشون بده.فیلد shn رو هم AutoNumber بذار یا خودت با یه کانتر ایجادش کن. من نمونش رو گذاشتم
6raya1043
سه شنبه 12 مهر 1384, 14:07 عصر
ممنونم از زحمتی که کشیدید
÷س مشکل ارتباط ردیف جدید (فیلدجدید) با شماره سند داخل جدول چند هنوز بقوت خود باقی می ماند بهرحل ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.