PDA

View Full Version : مشکل با اسپلیتر مودم ADSL

eshpilen
شنبه 02 بهمن 1389, 12:50 عصر
ما این اسپلیتر رو برعکس زدیم. یعنی اون طرفش که نوشته Line به گوشی تلفن وصله و اون طرف دیگه که نوشته Phone به خط ورودی تلفن. بخاطر این اینطور وصل کردم چون فیش هامون طوری هست که نمیشه بدون دوتا رابط برای هر دو طرف، بصورتی که خودش نوشته وصل کرد. چون تلفن سانترال هست و ورودیش فیش نر داره درحالیکه سمت Line اسپلیتر فیش مادگی داره. همینطور برای طرف دیگه هم عکس این قضیه برقرار هست.
خیلی وقته اینطوری کار میکنه. اما بعضی وقتا اختلالاتی بوده و اینترنت ضعیف بوده یا تماس برقرار نمیشده که نمیدونم به این خاطره یا نه. آیا اسپلیتر حتما باید در جهتی که نوشته نصب بشه یا فرقی نمیکنه؟
الانم اینترنت ضعیف شده بود و بعد قطع شد که وقتی سیستم سانترال رو از خط تلفن ADSL جدا کردم، ارتباط برقرار شد. حالا نمیدونم اسپلیتر خراب هست یا بخاطر معکوس بودنشه.

البته اینو بگم که خود فردی که از شرکت ADSL آمده بود برای نصب و تحویل سرویس، وقتی دید فیش ها بهم نمیخورن، اسپلیتر رو همینطوری برعکس وصل کرد. منم فکر کردم لابد مشکلی نداره و در هر دو جهت کار میکنه :متفکر:

vcldeveloper
شنبه 02 بهمن 1389, 15:02 عصر
روی اسپیلتر سه سوکت وجود داره، یکی ورودی هست که اسمش Line هست، دو تا هم خروجی که یکی Modem هست، و دومی Phone. اونی که Line هست، به پریز تلفن تان وصل میشه. اونی که Modem هست، به ADSL Modem وصل میشه، و Phone هم به تلفن. شما اگر سیم ها را اشتباه وصل کنید، می تونه منجر به کاهش شدید سرعت یا قطعی ADSL تون بشه. اگر Modem و Phone را برعکس وصل کنید، سیگنال ADSL میره برای تلفن، و شما در تلفن صدای سوت و خش می شنوید. مودم ADSL تون هم در اون حالت کار نمیکنه.

اگر میخواید ببینید آیا تاثیری در کیفیت خط تان داره یا نه، می تونید در صفحه تنظیما مودم، قسمت مربوط به آمار ADSL را باز کنید، و پارامتر SNR را تحت نظر بگیرید (باید صفحه را مرتبا Refresh کنید). هر چقدر خط شما ناپایدارتر باشه، میزان SNR بیشتر کاهش پیدا میکنه. اگر SNR زیر 6 دارید، یعنی اوضاع خط تان خوب نیست، و هر لحظه امکان قطعی دارید. میزان SNR در ساعات مختلف شبانه روز تغییر میکنه، پس انتظار نداشته باشید که همیشه ثابت باشه.

eshpilen
شنبه 02 بهمن 1389, 17:47 عصر
اسپلیتر ما فقط یک ورودی داره و یک خروجی. یعنی باید سر راه خط تلفن قرار بگیره. مودم بصورت مستقیم به خط متصل میشه.