PDA

View Full Version : به دادم برسید (فایلهای دانلود شده توسط idm )

omid777
شنبه 16 بهمن 1389, 12:42 عصر
سلام دوستان لطفا کمک کنید.

یه فیلم flv با حجم 200 مگ رو با idm دانلود کردم متاسفانه تو اخرشان دیسکانکت شدم و با وجود اینکه قابلیت رزیوم داشت دیگه idm ادامه نمیده و میگه باید از اول دانلود کنی.
حالا من جای فایل های دانلود شده ( تکه تکه [temp] ) رو میدونم و مثلا تکه اول که ( همشون حدود 8 مگ حجم دارن) رو میتونم با مدیا پلیر ها باز کنم ولی تکه های دیگه رو باز نمیشه ... لطفا اگه نرم افزاری است که این تکه ها رو یکپارچه کنه و بتونم تماشا کنم به من معرفی کنید راهی چاره ای تا دیگه وقتم تلف نشه ..

خواهشا کمک کنید.

HamedNet_ir
شنبه 16 بهمن 1389, 22:22 عصر
یکبار به صفحه پخش فیلم بروید , بر روی دانلود کلیک کنید , لینک جدید دانلود را با لینک قبلی که قبلا دانلود شده تعویض کنید.

موفق باشید.

omid777
یک شنبه 17 بهمن 1389, 00:47 صبح
دوست عزیز جواب نداد- حداقل راهی بگید که فایلهای دانلود شده قبلی رو یکپارچه کنم

CPPDeveloper
یک شنبه 17 بهمن 1389, 00:58 صبح
تمام 200 مگابایت که بیشتر نیست! از اون موقع ده دفعه می شد دوباره دانلود کرد.

موفق باشین.

حمید محمودی
یک شنبه 17 بهمن 1389, 01:24 صبح
تمام 200 مگابایت که بیشتر نیست! از اون موقع ده دفعه می شد دوباره دانلود کرد.

حرفتون کاملا درسته. اما برای بنده هم سواله که در همچین مواردی که IDM قاتی میکنه، راهی براش هست؟ :متفکر:
به هر حال همیشه که نمیشه لینک رو دوباره دانلود کرد

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 17 بهمن 1389, 01:32 صبح
با هر زبانی که کار میکنید، یک برنامه بنویسید که فایلها رو به هم الحاق کنه. فایلها رو به صورت باینری بخونید، به ترتیب پشت سر هم در یک متغیر قرار بدید و در آخر، خود متغیری که محتوای کل فایل رو داره رو به صورت فایل ذخیره کنید.

این کار فقط زمانی جواب میده که Part ها دقیقاً دنباله هم باشند. یعنی توی تصویر زیر اون نوار آبی رنگ به طور یکسره آبی باشه و وسطش حتی یک ذره هم سفید نباشه.65998

syntiberium
یک شنبه 17 بهمن 1389, 02:10 صبح
ببخشید اصولا دانلودر ها وقتی بین پارت ها هیچ فاصله ای نباشه خودشون اتوماتیک پارت ها رو می چسبونند به هم و همیشه سعی می کنند بین پارت های در حال دانلود بیشترین فاصله ی ممکن وجود داشته باشه و حتی اگه با برنامه نویسی هم بشه پارت ها رو به هم بچسبونیم اون وقت مثلا پارت اول در دقیقه ی دوم تموم می شه شروع پارت دوم دقیقه ی چهارم و یکدفعه از دقیقه ی دوم می ره به چهارم تازه این حالت فقط برای فایل های مولتی مدیا هست و فایل هایی مثل exe که عمرا اجرا نمی شن . تازه از کجا می خواهید بفهمید که پارت های داخل فایل از کجا شروع و به کجا ختم می شه ؟

FastCode
یک شنبه 17 بهمن 1389, 14:14 عصر
برای این موارد در لینوکس از dd استفاده میشه.در ویندوز هم تنها راهش اینه که فایلها رو خودتون باز کنید چون تغریباً تمام برنامه های تحت ویندوز یک مقدار متادیتا نیاز دارند.

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 17 بهمن 1389, 21:46 عصر
ببخشید اصولا دانلودر ها وقتی بین پارت ها هیچ فاصله ای نباشه خودشون اتوماتیک پارت ها رو می چسبونند به همپس چرا بعد از اینکه فایل 100% دانلود میشه، ProgressBar سبز رنگ دوباره از اول شروع میشه و مینویسه که در حال الحاق پارت ها هست؟ وقتی یک فایل با حجم بالا (بیشتر از 5 گیگا بایت) دانلود کنید، بعد از اینکه دانلود 100% شد، متوجه میشید که Append کردن پارت ها حتی چندین دقیقه طول میکشه. (علاوه بر زمان دانلود). پس فکر نمی کنم در حین دانلود کردن، پارت های تکمیل شده رو بهم بچسبونه.

تازه این حالت فقط برای فایل های مولتی مدیا هست و فایل هایی مثل exe که عمرا اجرا نمی شن .من هم به خاطر اینکه ایشون اشاره به پسوند فایل (flv) کردند، اینو گفتم.

تازه از کجا می خواهید بفهمید که پارت های داخل فایل از کجا شروع و به کجا ختم می شه ؟ پارت ها، به ترتیب شماره گذاری میشن.