PDA

View Full Version : راهنمایی در باره لبتاب

mohammadamingh
سه شنبه 19 بهمن 1389, 01:29 صبح
سلام دوستان

لبتاب من vaio cw26fg هست.

من تایسنون این لبتابو واسه کارای برنامه نویسی گرفتم،روز دوم بعد از خریدن بود که فهمیدم پیکسل سوخته داره

خلاصه رفت گارانتی و مانیتورشو عوض کردن.

اما مشکل اصلی من استحکام پایین این لبتابه،مثلا وقتی گوشه های کنار مانیتورو فشار میدم راحت میره داخل و

اگر با سایر لبتابها مقایسه کنیم استحکام کمتری داره.(البته به نظر من)

البته مشکل مربوط به باطری هم داره که به شدت مصرف میشه.(این مورد واسم خیلی جدی نیست)

به خاطر مشکلات گفته شده یه مدتیه که میخام لبتابمو بفروشم و به جاش لبتابی از asus یا dell یا fujitsu بگیرم.

حالا خاستم عزیزان یه راهنمایی کنند،به نظر شما اینا مشلات عادیه یا نه و فکر میکنید بفروشم یا نگهش دارم؟

66079

اگه کمک کنید و منو از سردرگمی نجات بدید، ممنون میشم.

با تشکر:لبخندساده:

silverfox
سه شنبه 19 بهمن 1389, 11:39 صبح
خب یکم مراعات کنید هنگام استفاده لطیف تر برخورد کنید(کلا vaio بعضی مدلاش بیشتر بعضی کمتر اینطوری هستش دیگه این دور lcd میره تو رو خیلی ها می گن ولی انفدر مهمه که بخواین عوضش کنید؟) :دی این دست دوم شده یهو خیلی قیمتش خیلی میفته پایینا این واستون مسئله ای نیست که بخواین یه دونه دیگه بخرید؟در مورد باتری هم ببینید مدل 9cell نداره که بخرید؟

mohammadamingh
سه شنبه 19 بهمن 1389, 12:53 عصر
دوست عزیز ممنون از نظرتون:لبخندساده:

یعنی شما میگید نگهش دارم؟

راستی کانفیگ این لبتابو واسه کارای برنامه نویسی چطور میبینید؟

بقیه هم نظر بدن ممنون میشم.

silverfox
سه شنبه 19 بهمن 1389, 15:22 عصر
خیلی خوبه برای هر نوع برنامه نویسی...نسبتا هم کوچیک و قابل حمل...در مورد مصرف باتری هنگام hibernate هم اگه هنوز این مشکل رو دارید باتری رو در بیارید... بعلت طراحی مدارهاش مصرف می کنه ساعتی 1% یکم کمتر یا بیشتر...من میگم نگهش دارید...یه تاپیک بزنید جاهایی که بازارچه دارند برای فروشش مطمئنا قیمت های پیشنهادی نظرتون رو عوض می کنه و فکر فروشش رو از سرتون بیرون می کنید...

mohammadamingh
سه شنبه 19 بهمن 1389, 16:36 عصر
ممنون از کمکتون:لبخندساده:

HamedNet_ir
سه شنبه 19 بهمن 1389, 18:48 عصر
من هم میگم نگهش دارید , وگرنه بز خری میکنن!

mohammadamingh
سه شنبه 19 بهمن 1389, 20:58 عصر
HamedNet_ir (http://barnamenevis.org/member.php?71321-HamedNet_ir) عزیز ممنون.:لبخندساده:

بقیه هم یه نظری بدن(منتظر هستم)