PDA

View Full Version : یه سوال در مورد روتر........

javadonline
یک شنبه 06 شهریور 1384, 14:59 عصر
سلام دوستان

من فکر می کنم روترمون که توی مرکز آموزشی کار می کنم ویروسی شده است .چون 1 - سرعت خطمون پایین اومده 2- چراغ actv اون هم وحشتناک چشمک میزند .

من اومدم کابلشو از تو سوییچ در اوردم و یه کار بار هم خاموش روشن کردم روترو باز ادامه داره ( کابلشو در اوردم هنوز چشمکاش وحشتناکه )
آیا درست متوجه شدم یا اگه مشکلی داره راهنماییم کنید ممنون میشم

Gladiator
یک شنبه 06 شهریور 1384, 19:35 عصر
سلام

روترتون چیه و چه اتصالاتی داره ، اگر دوست داری Access List که توی کانفیگتون تنظیم کردید رو Copy & Paste کنید تا اگر مشکلی داره رفع کنیم و اگر نیاز به کامل کردن باشه کاملترش کنیم

موفق باشی

Gladiator
یک شنبه 06 شهریور 1384, 19:41 عصر
اگر وارد هستی قبل از کاری که در پست قبلی گفتم MRTG رو هم بروی Device فعال روترت چک کن

mnajafi
یک شنبه 06 شهریور 1384, 22:30 عصر
سلام
یه بار ما هم همین مشکل روپیدا کردیم.ظاهرا یکی از stationها آلوده بود و با ارسال بیش از حد request بطوریکه تمام مسیر رو می بست باعث اختلال توی کار روتر شده بود.من پیشنهاد می کنم قبل از دستکاری تنظیمات روتر stationها رو چک کنی.

Gladiator
یک شنبه 06 شهریور 1384, 23:36 عصر
سلام ؛

صحبت شما کاملا صحیح و درسته ، سیستم عامل استیشنها رو حتما به روز رسانی کنید و بعد از اون اگر مشکل حل نشد Access List رو چک کنید ، میتونید یک Access List بنویسید و روی کارت شبکه روترتون اعمال کنید و Gateway استیشنها رو روتر قرار بدید ، پس از این دیگه مشکلی نخواهید داشت مگر اینکه Worm های جدید با Port های جدید بیاد که اونم باید به Access List اضافه کنید

موفق باشید

javadonline
دوشنبه 07 شهریور 1384, 07:01 صبح
ممنون از لطفتون مشکلم کما بیش حل شد