View Full Version : مشکل در توزیع برنامه
ehsan_ansaripoor
یک شنبه 06 شهریور 1384, 23:24 عصر
من یک برنامه روی ویندوز Xp2003 نوشتم برنامه را ترجمه کردم براش Setup ساختم ولی بر روی هر ویندوز(98 Xp Me)دیگه ای که می برم فایل exe خطا می ده در ضمن من تموم Dll هایی که برنامه احتیاج داره را به Setup اضافه کردم
h_r_ibm
دوشنبه 07 شهریور 1384, 08:00 صبح
سلام دوست عزیز
نمیدونم با چه برنامه ای STUP رو درست کردین
اما بهتر کار اینکه با برنامه WISE یا INSTALLSHIELD ستاپ برنامه رو درست کنی
امیدوارم که موفق باشی.
dr_g
دوشنبه 07 شهریور 1384, 11:39 صبح
با سلام
دوست عزیز اگه بتونین محتوای پیغام خطا رو اینجا بزارین بهتره جون ممکنه اصلا این خطا ربطی بهSetup نداشته باشه و اشکال از خود برنامه باشه
ehsan_ansaripoor
دوشنبه 07 شهریور 1384, 23:58 عصر
با تشکر از H_r_ibm و dr_g مشکل من فایل Exe برنامه است error 380 وقتی فرم برنامه را از روی سیستم خودم می بینم مشکلی نداره و برنامه را exe می کنم ولی وقتی روی یک سیستم دیگه می برم Error میده وقتی خود سورس برنامه را روی یک سیستم دیگه می بینم فرمم باز نمیشه و خطا می ده (تمام Axtivex, dllها را روی سیستم Regester کردم)
(باز هم پیشاپیش از دوستان عزیزی که مرا راهنمایی می کنند تشکر می کنم)
dr_g
سه شنبه 08 شهریور 1384, 10:49 صبح
با سلام
دوست عزیز در بعضی مواقع فقط کپی کردن DllوOcx و غیره نمی توونه کافی باشه .مثلا در برنامه هایی که در اون از Adoو یا Data و غیره استفاده کردی باید در سیستم های فاقد VB و یا Access برنامه Microsoft Access Component رو هم نصب کنی
ehsan_ansaripoor
سه شنبه 08 شهریور 1384, 21:00 عصر
با تشکر از دوست عزیزم dr_g به خاطر لطفی که به بنده دارند. دوست عزیزم تمام کامپونت های اکسس را هم روی سیستم کاربر نصب کردم باز فایل exe خطا می گیره به خدا دارم کم کم دیوانه میشم البته یه چیز دیگه بگم که من برنامه را تحت xp2003 نوشتم و سیستم کاربران من ویندوز 98 me و xp های مختلف است باز هم از شما دوست خوبم تشکر می کنم.
ehsan_ansaripoor
سه شنبه 08 شهریور 1384, 21:01 عصر
راستی دوست عزیز یه چیز دیگه ای که من توی پروژم دارم چند کلاس و مدله ممکنه اشکال از اون ها باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.