PDA

View Full Version : سوال: چند سوال اساسی

majid.gymnast
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 19:26 عصر
سلام

1. آیا میتوان کریستال ریپورت رو طوری تنظیم کرد که کاربر بتونه خودش هر جور که دوست داره گزارشاتشو بسازه و ازش چاپ بگیره؟(مثلا یکی از دوستانم که دلفی کار میکنه با fast report میتونه اینکارو بکنه.)

2.آیا میتوان از fast report در سی شارپ استفاده کرد؟

3. آیا fast report قویتر است یا کریستال ریپورت؟

4. آیا میتوان پنجره print option در کریستال ریپورت رو فارسی کرد ؟

mn_zandy63
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 12:18 عصر
سلام

1. آیا میتوان کریستال ریپورت رو طوری تنظیم کرد که کاربر بتونه خودش هر جور که دوست داره گزارشاتشو بسازه و ازش چاپ بگیره؟(مثلا یکی از دوستانم که دلفی کار میکنه با fast report میتونه اینکارو بکنه.)

2.آیا میتوان از fast report در سی شارپ استفاده کرد؟

3. آیا fast report قویتر است یا کریستال ریپورت؟

4. آیا میتوان پنجره print option در کریستال ریپورت رو فارسی کرد ؟

سلام دوست من،
۱. خیر نمیشه. (حداقل تا ۲۰۰۸ که نمیشد - تا اونجا که من میدونم - اگه ورژن آخری بتونه خبر ندارم. ولی فکر نمیکنم)
۲. تا اونجا که میدونم میشه. برو تو سایتش ببین میشه یا نمیشه.
http://www.fast-report.com/en/
FastReport.Net مخصوص .net هست.
۳. من تجربه استفاده از FastReport رو ندارم. البته زمانی که میخواستم سیستم گزارشگیری پیشفرضم رو از CrystalReport تغییر بدم، اغلب نرم افزارهای گزارشساز رو بررسی کردم و در نهایت به نظرم StimulReport از بقیه بهتر بود. میدونم که FastReport هم بررسی کردم ولی یادم نیست که کجا از Stimul کم میاورد که Stimul انتخاب شد.
از طرف دیگه بعد از مدتها کار با Stimul، به نظرم Stimul خیلی راه داره تا به Crystal برسه. حالا دیگه خودت نتیجه بگیر.
مزیت این نرم افزار های گزارش ساز کوچیک (در مقابل Crystal) اینه که امکان گزارش سازی سمت کاربر بهت میده، امکان فارسی شدن داره و ... اما تو گزارشهای خیلی پیچیده و بزرگ قابل مقایسه با کریستال نیستند و کم میارن.
کریستال نیاز داره تا روی سیستم کلاینتت یک نرم افزار حجیم نصب کنی. اما مثلا استیمول اصلا نیاز به نصب نداره و ۴، ۵ تا فایل dll نسبتا کم حجم فقط باید کنار برنامه ات باشه.
۴. تا اونجا که من میدونم خیر.

در مجموع من به طور پیشفرض از Stimul استفاده میکنم.

تا اونجا که اطلاعاتم اجازه میداد سعی کردم بهت جواب بدم. دوستان میتونن اصلاح کنن اشکالاتش رو.
امیدوارم به دردت بخوره.
موفق باشی