PDA

View Full Version : سوال: فرم ساز با سی شارپ

masud8002k
یک شنبه 15 اسفند 1389, 19:24 عصر
سلام دوستان سوالم اینه که من میخوام یک باتون داشته باشم که با کلیک کردن بر اون یک تکست باکس نشون داده بشه.یک جدول دارم و اسم یک تکست باکسی که هست اسمش رو ذخیره کردم حالا که میخوام فراخوانی کنم نشون داده نمیشه از گرید ویو استفاده کردم از چی استفاده کنم که نشون داده بشه؟

mehrdad85
دوشنبه 16 اسفند 1389, 07:52 صبح
سلام
دوست عزیز من کامل متوجه منظورت نشدم اما چیزی که دستگیرم شد اینکه که از database نتونستی اطلاعاتتو برگردونی درسته؟
اگه مشکل اینه کافیه اصلا ببینی داخل data base چیزی ذخیره شده یا نه؟
این از اولین قدم
قدم بعدی اینکه بسته به نوع استفادت میتونی از formView و یا DetailView و یا ListView هم استفاده کنی
اخه عزیزم من نمیدونم غیر از اسم اون تکس باکس دیگه چی قراره نشون داده بشه و چه استفاده ای قراره ازش بشه؟

بیشتر توضیح بده هستم در خدمتت

موفق باشی

masud8002k
دوشنبه 16 اسفند 1389, 12:49 عصر
دوست عزیز ممنون
سوال من اینه که من میخوام با کلیک روی یک باتون یک تکست باکس (یا یکی از کنترل ها ی مثل لیست باکس)مشاهده کنم حالا اینو از چه طریقی انجامش بدم؟
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
میخوام طراحی فرم انلاین ایجاد کنم یواش یواش

mehrdad85
دوشنبه 16 اسفند 1389, 14:06 عصر
سلام
دوست عزیز منظورتو متوجه شدم
اگه برای تمرین طراحی فرم آنلاین میخای کار کنی
من به شخصه کار کردن با JQuery را پیشنهاد میدم
اما اگه میخای کارت راه بیافته و خیلی فرصت نداری میتونه چندتا کار انجام بدی :
1) با خصوصیت visible و invisible کار کنی
2)با multiview کار کنی به این طریق که یک multi view داخل صفحه بندازی و بعد دوتا view به multiview ایجاد شده اضافه کنی
بعد از اون میتونی با دستورات if تصمیم بگیری که کدوم یک از view ها نشون داده بشه
3) استفاده از ajax و updatepanel

موفق باشی

masud8002k
دوشنبه 16 اسفند 1389, 17:44 عصر
ممنون اما من هر کاری میکنم من جهت تمریم و یادگیری این کارو میکنم اما نمیتونم اون تکست باکسم رو فراخوانی کنم از پایگاه
من اول یه تکست باکس گذاشتم ای دی اونو اینسرت کردم در پایگاه و بعد یک باتون گذاشتم و با دستور سلکت (ای دی همان تکست باکس) میخواستم همون تکست باکس در گرید ویو نمایش داده بشه اما فقط نام اون تکست باکس نشون داده میشه نه تکست باکس
در ضمن اگر لینکی در مورد اموزش از اول و پایه در مورد jqدارید برای من معرفی کنید اونم کار کنم
ممنون

mehrdad85
سه شنبه 17 اسفند 1389, 07:28 صبح
سلام
صبح بخیر دوست عزیز
به حضور شما عارضم که خوب معلومه که اسم اون تکس باکس را نشون میده
خوب مگه غیر از اسم اون تکس باکس هم داخل پایگاهت چیز دیگه ای ریختی؟
خوب بنده خدا حق داره دیگه
اسمو ذخیره کرده اسم هم صادقانه برمیگردونه دیگه!!!!
شما بهترین راه اینه که از jq استفاده کنی یا همون چیزایی که قبلا بهت گفتم
اونارو همونطوری نگفتما
خوب امتحانشون کن دل ما هم خوش باشه:لبخندساده:

masud8002k
سه شنبه 17 اسفند 1389, 07:37 صبح
خوب حالا اگر لینک دارید یا خودتون مختصرا در حد نیاز در مورد jqبه من بگید تا منم کارم راه بیفته ثواب دارم
از jqهیجی نمیدونم یا لینک بدید یا یه کم اموزش در حول این فرم
ممنون

Behrang_a
سه شنبه 17 اسفند 1389, 07:57 صبح
تا جایی که من متوجه شدم شما میخوای یک TextBox یا چندتا رو در ستون یک جدول یا یک جای صفحه ببینی.

همینطوری اگه در کد HTML یک TextBox بزاری و اسم اون رو بدی تو دیتابیس با فراخوانی اسم کاری از پیش نمیبری. همونطور که دوستمون گفت برای اینکار بهتره TextBox رو Invisible کنی و وقتی که اطلاعات رو فراخوانی میکنی براساس اسمی که ذخیره کردی بیای و TextBox رو Visible کنی. که البته اون در جایی که خودت قرار داده بودی میاد نه تو ستون جدول یا جای دیگه صفحه.
شاید بهتر باشه اصلا این کار رو نکنی یعنی هیچ TextBox رو صفحه قرار ندی و هیچ اسمی در دیتابیس ذخیره نکنی فقط موقعی که جدول در حال ساخته شدن هست در کد سی شارپ تو ستون مورد نظرت یک TextBox اضافه کنی.
مثلا مثل این :

TextBox txt1 = new TextBox();
GridView1.Rows[0].Cells[0].Controls.Add(txt1);

mehrdad85
سه شنبه 17 اسفند 1389, 08:18 صبح
سلام
این لینک آموزش های خیلی خوبی داره
یه سری بهش بزنی بدک نیست
JQuery (http://www.w3schools.com/jquery)

اگه کارت راه نیافتاد یا اطلاعات بیشتری نیاز داشتی بهم بگو تا اگه بتونم کمکت کنم آخه من خودم هم مسلط نیستم:خجالت: