PDA

View Full Version : سوال: جلو گیری از دانلود

www.pc3enter.tk
شنبه 21 اسفند 1389, 18:38 عصر
سلام دوستان
می خواستم بپرسم ایا کدی هست که بتوان از دانلود کردن به هر روش و شکلی جلوگیری کرد

محسن واژدی
شنبه 21 اسفند 1389, 20:19 عصر
سلام علیکم
اینگونه که بنده اطلاع دارم برنامه هایی نظیر آنتی ویروس ها تست میکنند که چه پردازش هایی به کدام آدرس دسترسی دارند به عبارتی لیستی از پردازش ها را که به اینترنت دسترسی دارند را تهیه سپس چک میکنند که آیا انتهای IP در دسترس برنامه یک دانلود باشد امکان بلاک آنرا فراهم می آوردند
داخل سایت PSC.Com جستجو کنید حتما باید سورسی در این مورد باشد

موفق باشید

www.pc3enter.tk
شنبه 21 اسفند 1389, 20:27 عصر
من کار با انتی ویروس ندارم که جلوی گیری کنه از به روز رسانی خودش

من می خوام برنامه هایی از نظیر فایرفاکس یا اکپلورر یا گوگل کروم که داخل ان روی لینکی که کلیک می کنند و بعد از ان شروع به ذخیره فایل می کند با برنامه ی مورد نظر جلوگیری کنه

محسن واژدی
شنبه 21 اسفند 1389, 23:19 عصر
من کار با انتی ویروس ندارم که جلوی گیری کنه از به روز رسانی خودشاینکه بنده از آنتی ویروس سخن به میان آوردم تنها جواب سوالتون بود که میخواستین مطمئن شوید از اینکه آیا کدی برای این کار وجود دارد یا خیر که نتیجه این توضیحات نشان داد که بله کد در این مورد موجود است همینطور توضیح داده شده ارتباطی با آپدیت شدن آنتی ویروس ندارد و صرفا برای مدیریت دانلود و ارتباط فایل ها با نت بود

من می خوام برنامه هایی از نظیر فایرفاکس یا اکپلورر یا گوگل کروم که داخل ان روی لینکی که کلیک می کنند و بعد از ان شروع به ذخیره فایل می کند با برنامه ی مورد نظر جلوگیری کنه همانگونه که در توضیحات پست قبل هم عرض شد وقتی شما لیستی از پروسه هایی که از اینترنت استفاده میکنند به دست آورید (که طبیعتا فایرفاکس یا کروم هم خود یک پردازش هستند) قادر خواهید بود چک کنید که آیا به یک لینک دانلود اشاره کرده اند یا خیر (مرورگرها از چندین IP و پورت جداگانه برای جستجو و یا دانلود استفاده میکنند نه اینکه از یک آدرس استفاده کنند اگر با برنامه های مانیتورینگ مشاهده کنید این موضوع را خواهید دید) در کل باید باید با پورت ها کار کرده باشید
یه سرچ میزنم تو شبکه اگر موردی را براتون یافتم میزارمش

موفق باشید