PDA

View Full Version : عدم نمايش منو؟

taha mahdi
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 20:42 عصر
با سلام و تبريک سال نو

بنده نرم‌افزاري با wpf طراحي کرده‌ام و وقتي آن را publish مي‌کنم در کامپيوتر خودم همه چيز درست است اما هنگام نصب بر ديگر pc ها منو نرم افزار نمايش داده نمي شود که خيلي خيلي عجيب است.

لطفا راهنمايي بفرماييد.

مهدی فرزاد
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 01:44 صبح
سلام
واقعا پاسخ دادن به این مشکل کمی سخته
تا برنامه رو ندید نمیشه گفت مشکل چی میتونه باشه فقط میشه حدس زد
شاید کارت گرافیک یا درایور کارت گرافیک مشکل داشته باشه و نتونه خوب برنامه و افکت های شما رو ساپورت کنه ( این مورد برای من به دفعات پیش آمده)
شاید شما در چیدمان دقت نکردید و به علت یکسان نبودن رزولیشن سیستم مقصد با سیستم شما اون منو از صفحه خارج میشه
و . . .
باید دید و تست کرد تا مشکل رو فهمید

taha mahdi
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 06:10 صبح
تعجب من در اين است که يکي از ويژگي‌هايي که براي wpf نام مي‌برند عدم وابستگي به رزوليشن است؟

منظورتان از عدم دقت در چيدمان چيست؟ شايد مشکل در اينجا است.

مهدی فرزاد
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 09:32 صبح
سلام
WPf بر اساس تنظیمات شما نسبت به رزولیشن عکس العمل مختلف نشون میده مثلا شما اگه پنجره برنامه رو در حالت ماکزیمایز تنظیم کرده باشد خوب مشخصا با افزاریش و کاهش رزولیشن تحت تاثیر قرار خواهد گرفت که این مقوله نیاز به کار و تجربه زیاد در خصوص استفاده از ابزار های چیدمان و تنظیمات صحیح کنترل ها دارد
منظور از عدم دقت در چیدمان میتونه مثلا قرار دادن منو در یک سطر از Grid که نسبت به تغییرات ارتفاع کل برنامه ، ارتفاعش کم و زیاد میشه باشه و یا قرار گرفتنش در یک WrapPanel ودر کنار یک کنترل دیگه که با کم شدن عرض برنامه منو از دید خارج میشه
اینها همه احتماله
باید دید شما چکار کردید و یا چگونه چیدمان کردید و اصلا شاید این فرض اشکال از چیدمان منتفی باشه!

davoodrm666_666
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 11:05 صبح
سلام
واقعا پاسخ دادن به این مشکل کمی سخته
تا برنامه رو ندید نمیشه گفت مشکل چی میتونه باشه فقط میشه حدس زد
شاید کارت گرافیک یا درایور کارت گرافیک مشکل داشته باشه و نتونه خوب برنامه و افکت های شما رو ساپورت کنه ( این مورد برای من به دفعات پیش آمده)
شاید شما در چیدمان دقت نکردید و به علت یکسان نبودن رزولیشن سیستم مقصد با سیستم شما اون منو از صفحه خارج میشه
و . . .
باید دید و تست کرد تا مشکل رو فهمید

آيا برنامه هاي WPF وابسته به كارت گرافيكي هستند؟يا يكي از مزايايي اين تكنولوژي عدم وابستگي به كارت گرافيكي مي باشد؟

مهدی فرزاد
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 12:31 عصر
آيا برنامه هاي WPF وابسته به كارت گرافيكي هستند؟يا يكي از مزايايي اين تكنولوژي عدم وابستگي به كارت گرافيكي مي باشد؟

سلام
بله به کارت های گرافیکی وابسته هستند و از ویژگی های این تکنولوژی عدم وابستگی به API هست
به آموزشهای آقای کیانی مراجعه کنید :

WPF از تمامی قدرت DirectX جهت ایجاد گرافیک های 2 بعد، 3 بعدی، ایجاد انیمیشن ها، استفاده می کند. همچنین ابزار های بسیاری را جهت طراحی کردن در اختیار شما قرار می دهد. علاوه بر این DirectX به جهت اینکه به خوبی با مفاهیم Texture، Gradient و ... تطبیق پیدا می کند، درارای سرعت بالاتری نسبت GDIو GDI+ می باشد. به این دلیل که این تکنولوژی ها برای رندر کردن از روش پیکسلی و الگوریتم های آن که اصطلاحا Pixel By Pixel Instruction گفته می شود، استفاده می کنند.

یکی از مهمترین اهداف WPF استفاده از GPU به جای CPU جهت انجام روتین های پیچیده گرافیکی می باشد که این امر باعث آزاد بودن CPU بوده که میتواند به پردازش های دیگر در سیستم رسیدگی کند

msdn.microsoft.com/en-us/library/bb613578.aspx
msdn.microsoft.com/en-us/library/aa970688.aspx