PDA

View Full Version : بازارکار نرم افزار

mmmmmmmmn
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 16:47 عصر
بازارکار نرم افزار
سلام دوستان وقتون بخیر.
من قصد دارم یک شرکت نرم افزاری راه اندازی کنم واسه بازدهی و سود آوری آن راهکار های بسیاری را آزمون و خطا تست کردم اما به این نتیجه رسیدم که آزمون و خطا آب در هونگ کوبیدنست.
در نهایت به این نتیجه رسیدم شرکت های نرم افزاری برتر ایران را مورد مطالعه قرار دهم و اینکه چه ایده هایی را پیگیری و دنبال می کنند تا اینگونه موفق عمل کردند
http://ita.asreertebat.com/?page_id=920

حال سوالی که از شما دوستان دارم اینست که شما برای تاسیس یه شرکت موفق نرم افزاری انجام چه پروژه هایی را سود آور و زود بازده می دانید.از دوستان خواهشمندم که ابزارهای توانمند جهت اجرای پروژهایشان را نیز ذکر کنند.

Arash_janusV3
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 17:07 عصر
به نظر من نرم افزارهایی به صورت دیزاین می تونه بهترین ها را ایجاد کنه
مثل ERP

f4rib0rz
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 17:23 عصر
به نظر من نرم افزارهایی به صورت دیزاین می تونه بهترین ها را ایجاد کنه
مثل ERP
erp برای یه شرکت نرم افزاری تازه تاسیس زیادی بزرگ و زمانبر . درباره erp یکی از کاربرا یه بحث کامل انجام داد. تجزیه و تحلیل های اولیه و زمان و هزینه کار.

ahrimaneahurai
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 17:45 عصر
دوست عزیز بهترین کار اینه که فعالیت هاتو جدای از اینکه چه نوعی هست را باید به 2 دسته تقسیم کنی. کوتاه مدت که هزینه های روزمره رو باهاش در میاری و بلند مدت و بزرگ که سود اصلی شرکت با اون هست. کوتاه مدت هرچیزی اعم از طراحی سایت و نرم افزار هایی که بازار می پسنده و ... و پروژه های بلند مدت مثل erp که دوستان فرمودن و ایده های نو که شرکت های دولتی رو مجبور به استفاده از اونها می کنه.

mmmmmmmmn
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 17:56 عصر
میشه خواهش کنم ابزارهای توانمند جهت اجرای پروژهایتان را نیز ذکر کنید آنهایی که تستتشونو پس دادند و تجاری اند.
نظر شما چیست؟
1.وب و وب سرویس ها
2.application های ویندوز
3.application های موبایل
بازار را تو کدومآ می بینید؟
آیا پیشنهاد دیگری دارید؟خوشحال میشم بیان کنید

arefba
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 02:58 صبح
صد البته برنامه های ویندوزی
من هم دو سه ماهی میشه که یه شرکت زدم با 5 ملیون تومان سرمایه مادی
یه واحد 76 متری گرفتم و ماهی 300 هزارتومان کرایه میدم مثل سگ دارم جون می کنم روزی 17 ساعت کار
تنها تفریحم همین سایت برنامه نویسیه
باور می کنی من توی این مدت بیش از 5 نرم افزار قوی رو ساختم (خودم فقط )
یکی از نرم افزار ها رو نشون استادم دادم گفت من واسه این دو ماه وقت میزارم
یه شریک گرفتم که دو ماه یه بار نمی بینمش و همش شد ضرر

خلاصه پیشنهاد من اینه اول کار بگیر بعد شرکت بزن
اینم اولین برنامه ای که واسه شرکت خودم ساختم
http://arefvasara.persiangig.com/document/login.JPG