View Full Version : فارسی نویسی در ایمیل
yaas135
سه شنبه 15 شهریور 1384, 11:59 صبح
بنام خدا
سلام، من از تاپیکی که یکی از دوستان راجع به ارسال میل مطرح کرده بود بهره بردم و تونستم میل ارسال کنم.
اما سوال این که: چطور می شه مشخصاتی چون فونت، رنگ ، اندازه و .... رو برای متن معلوم کرد؟
دوم این که: در بعضی از سرویسها مثل جی میل، فونت ها به هم می ریزه و فارسی نمایش نمیده؟ چیکار باید کرد؟
ممنونم
یا علی
vcldeveloper
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 03:24 صبح
اما سوال این که: چطور می شه مشخصاتی چون فونت، رنگ ، اندازه و .... رو برای متن معلوم کرد؟
ContentType شی TIdMessage رو تغییر بده به text/html یا text/enhanced و متن رو بصورت html یا RTF ارسال کن.
yaas135
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 16:10 عصر
ممنونم
اما ContentType گزنه انتخابی نداره که من بخوام تغییر بدم، خودم اضافه کنم؟
بعد متن رو چه طوری به صورت اچ تی ام بفرستیم یا آر تی اف؟
ممنونم
vcldeveloper
پنج شنبه 17 شهریور 1384, 01:54 صبح
اما ContentType گزنه انتخابی نداره که من بخوام تغییر بدم، خودم اضافه کنم؟
در بالا توضیح دادم:
ContentType := 'text/htm'l;
'ContentType := 'text/enhanced;
بعد متن رو چه طوری به صورت اچ تی ام بفرستیم یا آر تی اف؟
برای html کامپوننت هست (مثل RichView) که می تونه یه متن رو تبدیل به html کنه، خودت هم می تونی تگ ها رو وارد کنی که خب کار بیشتری میبره...برای rtf هم می تونی از TRichView استفاده کنی.
yaas135
یک شنبه 20 شهریور 1384, 11:52 صبح
من نتیجه نگرفتم اما!!!!!!!!!!!!!!
lبه طور مثال من میخوام متنی که توی memo نوشتم با فونت تاهوما و سایز فلان به مخاطب ارسال بشه، و با کارکتر ست اربیک 1256 و یا یو تی اف هشت،
من با استفاده از کانتت تایپ که شما فرمودید تونستم کارکت ست رو ترعیف کنم اما هنوز هم همه حروف به طور صحیح میل نمیشه، ضمن این که اندازه ی اونها رو هم می خوام بشه تعیین کرد
ممنونم
دنیای دلفی
یک شنبه 20 شهریور 1384, 16:07 عصر
نحوه ارسال ایمیل چگونه بود از چه هاستی استفاده کردی و پورتها را چگونه مقدار دهی کردی
vcldeveloper
دوشنبه 21 شهریور 1384, 05:53 صبح
من میخوام متنی که توی memo نوشتم با فونت تاهوما و سایز فلان به مخاطب ارسال بشه،
Memo فرمت بندی متن رو نگه داری نمی کنه، یا متن اونو در داخل تگ های HTML قرار بده و ار سال کن (فرمت بندی متن رو هم خودت روش اعمال کن)، یا از کامپوننتی استفاده کن که امکان تبدیل به HTML داشته باشه، یا از RichEdit برای ارسال متن بصورت RTF استفاده کن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.