PDA

View Full Version : نوشتن متنی در پایین دسکتاپ ویندوز 7 بعد از نصب سرویس پک 1 ( ؟ )

AlgorithmX
شنبه 20 فروردین 1390, 23:49 عصر
سلام!

دوستان مدتی است که سرویس پک 1 ویندوز 7 اومده. حالا من یک ویندوز 7 عادی و اکتیو داشتم، حالا بعد از نصب RLC ( آپدیت سرویس پک 1 ) متنی در گوشه پایین سمت راست دسکتاپم نوشته :

Windows 7
Evaluation copy, Build 7601

البته بگم که هنوز ویندوزم اکتیوه و حتی برای آپدیت مایکروسافت هم میره اما این متن ولکن نیست..!
میشه بگین منظور از این متن چیه و چطوری پاک میشه؟

ویندوز الان من : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 v.721 x64
و Product ID : 00426-OEM-8992662-00400

AliReza Vafakhah
یک شنبه 21 فروردین 1390, 11:59 صبح
ویندوز قبلی من 4 ماه این متن رو پای ویندوز داشت با هر کرکی هم امتحان کردم پاک نشد بی خیالش شدم و بعد یه windows 7 SP1 از Mihandownload.com (http://Mihandownload.com)دانلود کردم که حالا خیلی عالی هست.

AlgorithmX
یک شنبه 21 فروردین 1390, 14:09 عصر
آخه مشکل چیه که واسش راه حل پیدا کنیم؟؟

salehbagheri
یک شنبه 21 فروردین 1390, 15:44 عصر
احتمالاً Background دسکتاپ هم سیاه شده؟ درسته؟

این مشکل زمانی پیش میاد که فایل WAT موجود در لیست Update ویندوز 7، دانلود و نصب بشه!

کافیه یک WAT Remover از اینترنت پیدا کرده و پس از اجرا، ویندوز خود را به حالت عادی برگردانید.

AlgorithmX
یک شنبه 21 فروردین 1390, 19:28 عصر

این مشکل زمانی پیش میاد که فایل WAT موجود در لیست Update ویندوز 7، دانلود و نصب بشه!

کافیه یک WAT Remover از اینترنت پیدا کرده و پس از اجرا، ویندوز خود را به حالت عادی برگردانید.

نه عزیزم یگراند سیاه نشده! و عاملی برای اکتیوشدن خودنمایی نی کنه. فقط متنی که گفتم گوشه صفحه نوشته شده.

AlgorithmX
یک شنبه 21 فروردین 1390, 19:38 عصر

ازت ممنونم با دانلود و اجرای اون برنامه مشکلم حل شد.
اما یک مشکل دیگه که بعد از اجرای این برنامه پیش اوده اینه که دیگه در قسمت Control Panel\All Control Panel Items\System (خصوصیات کامپیوتر) قسمت پایین که اکتیو بودن ویندوز رو نمایش میده محو شده؟! (کجا رفته؟)

ramin_rp
یک شنبه 21 فروردین 1390, 23:40 عصر
سلام
وقتی وینودز رو با wat remover ک ر ک میکنید اون اطلاعات حذف میشن که مشکلی به وجود نمیاره

AlgorithmX
دوشنبه 22 فروردین 1390, 00:58 صبح
از همه ممنونم!