View Full Version : سوال: شفاف نمودن و حذف قسمتهای دلخواه فرم بصورت همزمان
zahedi121
یک شنبه 21 فروردین 1390, 07:36 صبح
سلام
جهت طراحی یک فرم نیاز دارم بصورت همزمان هم قسمتهایی از فرم را حذف کنم و هم آن را بصورت
شیشه ای در بیاورم .
وقتی از تابع SetLayeredWindowAttributes Lib "user32.dll" استفاده می کنم ، یا کل فرم شفاف میشه
یا اون قسمت که میخوام ( مثلا رنگ مشکی ) حذف میشه و بقیه فرم دیگر شفاف نیست .
لطفا راهنمایی کنید .
متشکرم
returnx
یک شنبه 21 فروردین 1390, 14:48 عصر
از این کد استفاده کن:
SetWindowLong ThehWnd, GWL_EXSTYLE, attrib Or WS_EX_LAYERED
SetLayeredWindowAttributes ThehWnd, nTrans, 200, LWA_COLORKEY Or LWA_ALPHA
zahedi121
دوشنبه 22 فروردین 1390, 05:53 صبح
لطفا یک مثال بگذارید ،
من هم از همین تابع استفاده می کنم ولی احتمالا با پارامترها تابع آشنا نیستم.
خیلی متشکرم
returnx
دوشنبه 22 فروردین 1390, 20:07 عصر
اين نمونه اي که براتون گذاشتم رو ببينيد البته اين نمونه رو يک کاربر ديگه گذاشته بود اسمشو يادم رفت (با عرض معذرت از اون کاربر محترم) من با استفاده از کامپوننت Alpha Image اين نمونه رو به اين صورتي که شما مي خواستيد در اوردم...
zahedi121
سه شنبه 23 فروردین 1390, 06:32 صبح
سلام
خیلی عالی بود ، ممنونم.
اگر بدون استفاده از کامپوننت هم میشه ، یا سورسی شبیه این کامپوننت را عزیزی داره ، بگذارید خیلی خوب میشه.
خیلی متشکرم
returnx
سه شنبه 23 فروردین 1390, 09:42 صبح
من این کامپوننت رو استفاده کردم برای باز کردن عکس PNG شما می تونید همونید عکس رو در Photoshop با پسوند GIF ذخیره کنید و در Background فرم بزارید اما اگه از پسوند Gif استفاده کنید کیفیت عکس پایین میاد و لبه های عکس پله پله میشه ولی خوب بدون هیچ مشکلی این کار انجام میشه....
در ضمن عکس های Gif شفاویت رو Suport نمیکنه ، منظورم از شفافیت، شفافیت فرم نیست ، شفافیت عکس هست که در اینجا خیلی نیاز نداریم...
zahedi121
سه شنبه 23 فروردین 1390, 13:51 عصر
متوجه شدم . ولی با دیدن این فرم زیبا ، وسوسه شدم با فایلهای PNG فرم خودم را بسازم.
به هر حال خیلی لطف کردید .
متشکرم
returnx
سه شنبه 23 فروردین 1390, 14:28 عصر
متوجه شدم . ولی با دیدن این فرم زیبا ، وسوسه شدم با فایلهای PNG فرم خودم را بسازم.
حتما این کار کن چون تکنولوژی فرمت PNG خیلی جدید تر و جالب تر هست خیلی برنامت می تونه قشنگ کنه...
zahedi121
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 07:27 صبح
برنامه را باید سورس باز تحویل بدم ، برای همین نمی تونم از کامپوننت یا dll هایی که سورسشون را ندارم استفاده کنم
اگر سورسی دارید ممنون میشم ، بگذارید.
returnx
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 11:51 صبح
یک برنامه جناب "مینیاتور" در سایت گذاشته بودن که عکس های PNG رو باز میکرد و Open Source بود بعد در Splash form استفاده میکرد...
برنامه رو براتون ضمیمه کردم...
البته ایشون گفته بودن در صورتی که از این Splash ها استفاده میکنید حتما نام مینیاتور رو در About برنامه قرار بدید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.