PDA

View Full Version : باز کردن فایل هایی با پسوند .exe در ویژوال

speeed
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 18:15 عصر
سلام
من دارم یه اتو پلی میسازم واسه یه باشگاهی بعد الان گفته یه چند تا بازی هم میخواد من موندم چطوری این بازی ها را بیارم توی وی بی بعد فکر کردم یه فرم دیگه بسازم و یه دکمه که وقتی روش کلیک میشه اجراش کنه و پسوند اون بازی ها هم که از این فلش ها هستید .exe هست کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

meysampasdari
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 20:08 عصر
خوب از تابع shell استفاده کن.

speeed
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 20:52 عصر
دستتون درد نکنه الان مشکلم حل شد
فقط الان مشکلی که هست یه سری فایل مثل همین بازی و عکس و اهنگ هست که ریختم در بغل فایل exe که ایجاد کردم حالا چند مشکل هست:
1- وقتی میخوام روی کامیپوتر دیگر اجرا کنم به ocx که توی اینجا به کار بردم خطا میده در حالی در همون پوشه با فایل exe هست
2-یکی از بچه ها گفت یه فایل نصبی براش درست کن با همین ابزار Pakage and ... ولی الان دوباره اون فایلها را نمیاره عجب گیریها :لبخند:

محسن واژدی
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 01:15 صبح
وقتی میخوام روی کامیپوتر دیگر اجرا کنم به ocx که توی اینجا به کار بردم خطا میده در حالی در همون پوشه با فایل exe هست

سلام علیکم
برای این کار باید OCX را در رایانه ثبت نمائید که میتوانید از دستور زیر در Run ویندوز استفاده کنین
Regsvr32.exe "OCX_LOC"
OCX_LOC: مسیر فایل ocxتون

موفق باشید

speeed
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 11:08 صبح
سلام
داداش من میخوام اینها را روی سی دی بریزم و بدم به دست مردم چطوری به صورت اتوماتیک این کار را بکنم ؟

www.pc3enter.tk
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 22:43 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?284946-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-ocx

محسن واژدی
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 01:53 صبح
سلام
داداش من میخوام اینها را روی سی دی بریزم و بدم به دست مردم چطوری به صورت اتوماتیک این کار را بکنم ؟

سلام علیکم
برای ریجستر خودکار فایل های ocx در تابع Shell دستور پست شماره 4 را بنویسید در این صورت فایل های ocx بصورت خودکارثبت میشوند همچنین پیشنهاد میکنم از برنامه هایی نظیر installer wise که بصورت خودکار کامپوننت های مورد استفاده برنامه تان را جمع آوری و در سیستم مقصد ریجستر میکنند استفاده کنید

موفق باشید