PDA

View Full Version : فارسی نبودن اعداد در StimulReport

morteza_carefree
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 18:40 عصر
من تو گزارش خودم که با StimulReport هست و قتی داده عددی ارسال میکنم به صورت لاتین نمایش میده
هم تو داده هایی که به صورت عددی ارسال میشن و هم داده هایی که به صورت رشته ارسال میشن !!!!!!!!!!!!!!

mehri_ema
سه شنبه 01 شهریور 1390, 12:54 عصر
منم این مشکلو دارم با اینکه RightToLeft رو True کردم و فونت Tahoma رو گزاشتم کسی میدونه مشکل از چی می تونه باشه :افسرده:

PetekDincos
سه شنبه 01 شهریور 1390, 17:28 عصر
با سلام
با فونت Tahoma نمی شه بایستی از فونت های فارسی استفاده کنید با تشکر

Esmail Solhkhah
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 12:22 عصر
منم این مشکلو دارم با اینکه RightToLeft رو True کردم و فونت Tahoma رو گزاشتم کسی میدونه مشکل از چی می تونه باشه :افسرده:

Set Regional and Language Options Settings For Farsi Language (all of them)

Use Arabic Script For Tahoma Font

Regards

raha_20
یک شنبه 06 شهریور 1390, 11:21 صبح
بله منم این مشکل رو داشتم ولی با فونتای فارسی B ... , 2 ... مشکلم حل شد

sh2007
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 17:46 عصر
من با فونت بدر مشکلم رو حل کردم

Esmail Solhkhah
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 18:38 عصر
فونت Tahoma استاندارد ترین فونت برا این کاره

دوستان تنظیمات زبان در ویندوز رو بررسی کنید.

خود بنده الان بیشتر از 5 ساله دارم بیشتر گزارشهامو با این فونت میگیرم

موفق باشید.

MIRZAEI2003
جمعه 11 شهریور 1390, 17:46 عصر
برای فارسی نوشتن اعداد من در محیط ویندوز از فونت tornado tahoma استفاده میکنم.

jmfnima
جمعه 11 شهریور 1390, 21:08 عصر
با سلام به همه دوستان
اگه فونت های فارسی که در استیمول سافت استفاده میکنی توی سیستم های دیگه نباشه آیا اون موقع هم اعداد رو بصورت فارسی نشون میده؟

MIRZAEI2003
جمعه 11 شهریور 1390, 21:27 عصر
با سلام به همه دوستان
اگه فونت های فارسی که در استیمول سافت استفاده میکنی توی سیستم های دیگه نباشه آیا اون موقع هم اعداد رو بصورت فارسی نشون میده؟

خیر نشون نمیده گزارشت هم ممکنه بهم بریزه.

jmfnima
شنبه 12 شهریور 1390, 14:32 عصر
خب اگه قرار باشه كه گزارش با نبودن فونت هاي فارسي بر روي سيستم مورد نظر بهم بريزه كه اين روش فايده نداره .

MIRZAEI2003
شنبه 12 شهریور 1390, 15:21 عصر
خب اگه قرار باشه كه گزارش با نبودن فونت هاي فارسي بر روي سيستم مورد نظر بهم بريزه كه اين روش فايده نداره .
شما وقتی واسه برنامه ای که نوشتی SETUP درست میکنی اون فونت رو هم کپی میکنی تو سیستم کسی که میخواد استفاده کنه.اگه SETUP هم درست نمیکنی دستی باید این کار رو انجام بدی.

mehri_ema
یک شنبه 20 شهریور 1390, 10:24 صبح
Set Regional and Language Options Settings For Farsi Language (all of them)

Use Arabic Script For Tahoma Font

Regards

می شه بیشتر توضیح بدید؟ چیو باید تغییر بدهم؟

iman_22a
یک شنبه 20 شهریور 1390, 23:04 عصر
ببينيد . در سيستم موردنظر بايد تنظيمات مخصوص Regional And Language Options بايد انجام بشه يعني توي سربرگ Regional Option گزينه Farsi ( توي XP ) و يا Persian ( توي 7 يا Vista ) انتخاب شده باشه ( در صورت تيك خورده بودن چك باكس مربوطه توي سربرگ بعدي ) و بازدن دكمه Customize گزينه Digit Substitution روي Context باشه و واسه اطمينان بيشتر در سربرگ سوم ( Advanced ) زبان را روي فارسي قرار بدين . اينها تنظيمات ويندوز بودن .

حالا توي محيط Stimul Report غير از Right to Left بودن و انتخاب فونتهاي ذكر شده دوستان ، مي توان براي نوع ستون ها كه توي DataSource معرفي كردين از انواع يونيكد عددي استفاده كنين مثل Uint يا Ushort يا Ulong استفاده كنين .

moferferi
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 13:50 عصر
سلام
من توی برنامم از فونت های فارسی برای نمایش اعداد استفاده میکنم.در حالت لوکال درست نشون میده ولی در حالت وب و از روی هاست انگلیشی مبشه.گزینه های right to left را هم انجام دادم
و کلا ایا میشه از فونتی به غیر از tahoma استفاده کرد؟

fakhravari
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 14:33 عصر
2 حالت داره.
1) فونت های فارسی
2) از تنظیمات ویندوز کلی اعداد فارسی کنید