PDA

View Full Version : حرفه ای: خطا در ریجستر کردن blsControlPack.ocx در ویندوز 2003 سرور

Asemane Haftom
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 23:03 عصر
سلام دوستان من برنامه ای نوشتم که دارای فایل blsControlPack.ocx(ابزار انتخاب مسیر و آدرس فولدرها در هارد دیسک) که در ویندوز ایکس پی خوب کارمیکنه ولی در ویندوز 2003 موقع نصب ریجستر نمیشه حتی خواستم به صورت دستی از run ویندوز ریجستر کنم ولی نشد!!.کسی میتونه کمکم کنه :متفکر::ناراحت:

ali.rezaei7
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 01:59 صبح
سلام. اگر در ویندوز xp کار می کنه ولی در 2003 کار نمی کنه، می تونه یکی از خطاهای DllRegisterServer باشه. این می تونه بخاطر سطح دسترسی یوزری باشه که شما باهاش در ویندوز سرور لوگین کردید. برای رفع این مشکل روی cmd راست کلیک کنید و گزینه Run As... Administrator رو انتخاب کنید و دوباره regsvr32 رو امتحان کنید.
اگر مشکل برطرف نشد، متن خطا رو اینجا قرار بدید، تا مشکل رو بررسی کنیم.

Asemane Haftom
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 17:31 عصر
با سلام و تشکر از لطف شما، راهنمایی شما رو امتحان کردم ولی نشد. اما به صورت آزمایشی در vb یک Project ایجاد کردم ، وقتی خواستم از آن setup درست کنم موقع add کردن همان فایل(blsControlPack.ocx) به setup ایجادی ، vb فایل msvbvm50.dll را خواست که خوشبختانه آن فایل را داشتم و با کپی کردن آن به system32 مسئله ریجستر کردن فایل هم حل شد.:لبخندساده: