PDA

View Full Version : مشکل در نوشتن یک Query

saymon
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 13:59 عصر
من سه تا جدول دارم:
یکی لیست ماشین های مختلف , جدول دوم :لیست رنگ هایی که هر مدل ماشین میتونه داشته باشه .
و سوم یک جدولی که لیست ماشین ها رو به همراه رنگ اون ها که در حال حاضر موجود هستند رو داره .(بعضی از رنگ های ماشین ها به علت موجود نبودن در این جدول ذکر نشده )

حالا من میخوام کوئری بنویسم که به ازای تمامی ماشین هایی که من در جدول ماشین ها دارم ببینم چه رنگ هایی از اون ها در جدول موجودی های من نیست
( در واقع ببینم چه رنگ هایی از چه مدل ماشین هایی رو باید به موجودیم اضافه کنم )

ممنون میشم یه نفر منو راهنمایی کنه .. خیلی سعی کردم اما نتونستم query ی براش بنویسم.

m_omrani
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 16:20 عصر
select * from color where colorID not in (select colorID from car_color)

محمد سلیم آبادی
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 20:09 عصر
من سه تا جدول دارم:
یکی لیست ماشین های مختلف , جدول دوم :لیست رنگ هایی که هر مدل ماشین میتونه داشته باشه .
و سوم یک جدولی که لیست ماشین ها رو به همراه رنگ اون ها که در حال حاضر موجود هستند رو داره .(بعضی از رنگ های ماشین ها به علت موجود نبودن در این جدول ذکر نشده )

حالا من میخوام کوئری بنویسم که به ازای تمامی ماشین هایی که من در جدول ماشین ها دارم ببینم چه رنگ هایی از اون ها در جدول موجودی های من نیست
( در واقع ببینم چه رنگ هایی از چه مدل ماشین هایی رو باید به موجودیم اضافه کنم )

ممنون میشم یه نفر منو راهنمایی کنه .. خیلی سعی کردم اما نتونستم query ی براش بنویسم.
اگر نیاز به جواب دقیق دارین بهتره که یک نمونه از داده های هر جدول و نتیجه مورد نظر رو ارسال کنید. اگر بتونین ساختار جدول رو بصورت DDL هم ارسال کنید خیلی خوبه.

با این توضیحات من فکر می کنم مساله شما توسط Relational Division حل بشه.
http://www.30sharp.com/article/13/212/11/%d8%aa%d9%82%d8%b3%db%8c%d9%85-%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%b7%d9%87-%d8%a7%db%8c.aspx