View Full Version : ايجاد صفحات متفاوت
oranoos_mt
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 16:57 عصر
سلام
من ميخوام واسه ويندوز موبايل برنامه بنويسم كه چنتا صفحه داشته باشه
مثلا طرف اگه صفحه يك باشه با زدن كليك چپ بره صفحه بعدي
چطوري ميشه اينكارو كرد؟
چطوري صفحات مختلف ايجاد كنم؟ واسه صفحه از فرم استفاده كنم يا روش ديگه اي هم هست؟
كسي ميتونه كمك برسونه :خجالت:
omn!a2
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 23:51 عصر
سلام
یه کد بنویس که با زدن هر دکمه یه فرم جدید بسازه با مشخصات خاص... بعد بازدن دکمه قبلی فرم جدید بسته بشه تا فرم قبلی ظاهر بشه....بستگی به کار و نوع برنامه ای که می خوای بسازی دیگه...
موفق باشی
oranoos_mt
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 00:53 صبح
سلام
یه کد بنویس که با زدن هر دکمه یه فرم جدید بسازه با مشخصات خاص... بعد بازدن دکمه قبلی فرم جدید بسته بشه تا فرم قبلی ظاهر بشه....بستگی به کار و نوع برنامه ای که می خوای بسازی دیگه...
موفق باشی
مرسي از جوابت
من مشكلم اينه كه تو برنامه ويندوزي كه كه با c# مينويسم ميشه بين چنتا فرم جابجا شد ولي وقتي ميام واسه ويندوز موبايل برنامه مينويسم كه از فرم اولي بره فرم دومي error ميگيره.
ميشه شما كد اين كار رو بهم بگيد
كدي كه از فرم اولي بره فرم دومي و وقتي تو فرم دومي مثلا exit زده شد بره فرم قبلي
مرسي
omn!a2
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 14:41 عصر
سلام
این برای انتقال به فرم بعدی:
Form2 form2 = new Form2();
form2.Show();
اینم برای خارج شدن از فرم کنونی:
this.Close();
نمی دونم واسه چه برنامه ای میخوای ولی بستگی به برنامت می توانی از روشهای دیگه هم استفاده کنی مثل TabControl
موفق باشی
oranoos_mt
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 16:07 عصر
سلام
این برای انتقال به فرم بعدی:
Form2 form2 = new Form2();
form2.Show();
اینم برای خارج شدن از فرم کنونی:
this.Close();
نمی دونم واسه چه برنامه ای میخوای ولی بستگی به برنامت می توانی از روشهای دیگه هم استفاده کنی مثل TabControl
موفق باشی
مرسي كه جواب دادي
من دارم واسه موبايل يه برنامه مينويسم (برنامه تقويم دانشگاهي)
واسه همين ميخواستم وقتي طرف دكمه بعدي رو زد بره مثلا ماه بعد
يه سوال ديگه :
من هركاري ميكنم فارسي اجرا نميشه . يعني مثلا يه جا تو برنامه نوشتم "شروع" اما وقتي برنامه رو اجرا ميكنم بصورت مربعي ميشه :( :((
واقعا اعصابم خورده
خيلي هم وقت كم دارم واسه پروژه
massar
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 16:22 عصر
برای اینکار باید یه فرم داشته باشید به عنوان mediator که اول برنامه باز میشه این فرم فرمهای دگرو بسته به انتخواب کاربر براش باز میکنه، راه های زیادی داره مثلا یه راه اینه که یه ArrayList تو فرم mediator داشته باشین فرمهارو توی اون اول add کنید بعد به کاربر نشون بدین اینطوری میتونین تا چند فرم قبل از فرمی که الان بازرو cache کنید و سرعت برنامرو ببرین بال، اگه دنبال چیزی یکم پیچیده تر هستید یه سر به اینجا (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa446546.aspx)بزنید.
oranoos_mt
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 03:00 صبح
برای اینکار باید یه فرم داشته باشید به عنوان mediator که اول برنامه باز میشه این فرم فرمهای دگرو بسته به انتخواب کاربر براش باز میکنه، راه های زیادی داره مثلا یه راه اینه که یه ArrayList تو فرم mediator داشته باشین فرمهارو توی اون اول add کنید بعد به کاربر نشون بدین اینطوری میتونین تا چند فرم قبل از فرمی که الان بازرو cache کنید و سرعت برنامرو ببرین بال، اگه دنبال چیزی یکم پیچیده تر هستید یه سر به اینجا (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa446546.aspx)بزنید.
ميشه شما يه مثال بزنيد يا يه برنامه كوچيك بنويسيد و بذاريد اينجا كه بتونم ازش استفاده كنم لطفا؟
ممنون ازتون
omn!a2
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 01:17 صبح
مرسي كه جواب دادي
من دارم واسه موبايل يه برنامه مينويسم (برنامه تقويم دانشگاهي)
واسه همين ميخواستم وقتي طرف دكمه بعدي رو زد بره مثلا ماه بعد
يه سوال ديگه :
من هركاري ميكنم فارسي اجرا نميشه . يعني مثلا يه جا تو برنامه نوشتم "شروع" اما وقتي برنامه رو اجرا ميكنم بصورت مربعي ميشه :( :((
واقعا اعصابم خورده
خيلي هم وقت كم دارم واسه پروژه
سلام
در مورد مشکل زبان فارسی باید فارسی ساز رو توی امولاتور نصب کنی اگر هم نصب شده ممکنه مشکل از فارسی ساز باشه پس باید یه فارسی ساز دیگه یا همون رو دوباره نصب کنی
موفق باشی
oranoos_mt
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 17:50 عصر
سلام
در مورد مشکل زبان فارسی باید فارسی ساز رو توی امولاتور نصب کنی اگر هم نصب شده ممکنه مشکل از فارسی ساز باشه پس باید یه فارسی ساز دیگه یا همون رو دوباره نصب کنی
موفق باشی
مشكل من همينه ديگه. نميدونم چطوري بايد روي امولاتورم فارسي نصب كنم. اگه امكانش هست يا راهنمايي تصويري بهم بگيد :خجالت: مرسي omn!a2 (http://barnamenevis.org/member.php?169246-omn%21a2)
massar
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 17:00 عصر
سلام
یه نمونه کوچیک الان نوشتم که میزارم براتون میتونید اینو هرطوری که خواستین تغییر بدین مثلا بجای یه فرم از یه آرایه از فرمها به عنوان cache استفاده کنید یا هر چی. البته بهترین راه حل بسته به صورت مسئله داره ممکنه اصلا به جای فرم باید با control کار کنید. موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.