View Full Version : یک اتفاق عجیب برای ADSL من افتاده
syntiberium
جمعه 06 خرداد 1390, 00:31 صبح
سلام . اگر شما ADSL تان را 1 خرداد شارژ کنید بعد 4 خرداد ببینید توی شرح ریز مصرف نوشته تاریخ شروع 4 خرداد و هرچی از روز 1 خرداد دانلود کردید 0 شده و دوباره 5 خرداد ببینید تاریخ شروع رو نوشته 5 خرداد و دوباره مقدار دانلود 0 شده :
1- چه حسی بهتون دست می ده ؟
2- به چه چیزی در این لحظه فکر می کنید ؟
3- چه کاری انجام می دهید ؟
همه ی این اتفاقات برای من افتاده و احتمالا 6 خرداد هم میافته :متعجب::متعجب::متعجب: .
میلاد قاضی پور
جمعه 06 خرداد 1390, 02:38 صبح
تا موقعی که به اندازه ی شارژتون دانلود نکردید مطمئن نباشید . گاهی اینها ترفندی هست برای خالی کردن جیب عوام .
syntiberium
جمعه 06 خرداد 1390, 03:24 صبح
آخه اگه کار خودشون باشه خوب جرم محسوب می شه و در شرکتشون تخته می شه و اگر اشتباهی توی سیستمشون به وجود اومده باشه فقط توی مقادیری که توی صفحه ی ریز مصرف نشون می ده اشتباه نشده و واقعا تا وقتی که مشکل رو درست نکنند ADSL من و احتمالا کاربران دیگری که از همین شرکت ADSL می گیرند بدون محدودیت زمان و حجم دانلود خواهد بود.
FastCode
جمعه 06 خرداد 1390, 13:42 عصر
ISP تون چیه؟
این اتفاق یک بار برای من افتاده.البته نه دقیقاً همین.مصرفم در هم session به 4 گیگ که میرسید صفر میشد.integer overflow
یک فیلم HD بالای 10 گیگ دانلود کردم.
syntiberium
جمعه 06 خرداد 1390, 14:56 عصر
شرکت ندا گستر صبا . خوب این دیگه اشتباه خیلی بزرگی هست که در چنین مواردی به جای int64 از int32 استفاده کنند ولی از اون بد تر اینه که هر 24 ساعت یکبار ریست بشه اونم نه فقط حجم دانلود بلکه حتی زمان شروع هم ریست بشه تازه سرعتش هم خیلی بالا بوده با اینکه 128 کیلو بیته و الان هم که این اتفاق افتاده باز هم سرعتش بالاست .
HamedNet_ir
جمعه 06 خرداد 1390, 15:23 عصر
من 3 سال هست صبانت هستم و تا حالا همچین چیزی اتفاق نیوفتاده!
شما در هر session چقدر مصرف میکنید؟
FastCode
جمعه 06 خرداد 1390, 15:56 عصر
بله.من هم صبا بودم.
چند بار هم اینترنتم توسط افراد دیگه که من معتقدم خود نماینده فروش مسئولش بوده مصرف شد.
نماینده فروش هم اصلاً به روی خودش نمیاره.میگه بعداً احتمالاً شاید یکدفعه نامه بدیم که اگر خواستن بررسی کنند شاید مال شما رو هم بررسی کنن.
140 نفر از مشترکینشون رو هم اکاتهاشون رو بدست آوردم که بگم فایروالتون رو عوض کنید ولی قبول نکردن.
بهشون SQL Injection Attack هم کردم و بهشون گفتم.(یک ساعت داشتم املا به منشی یاد میدادم.)(با username ه khar و password ه ' or ''=' وصل شدم)
پیگیری نکردن.
باهاشون کلی دعوا کردم و درخواست قطع دادم.
وقتی آکانتم حذف شد username و password رو توی مودم زدم test و 6 گیگ توی یک روز دانلود کردم.(اگر اول صبح میفهمیدم حداقل 2 3 تا فیلم HD دیگه هم مهمون بودم.)
من خیلی ماجرا با این شرکت داشتم.ولی به عمرم شرکت به این ... ندیده بودم.
بعد رفتم مخابرات.
حواست نبوده.
random * 6Gi
syntiberium
جمعه 06 خرداد 1390, 16:46 عصر
من هم 3 یا 4 سالی هست که از صبا اینترنت می گیرم و قبلا 9 گیگ می گرفتم بعد سرعتش که رفت بالا 15 گیگ گرفتم و الان اولین باری هست که چنین چیزی رو دیدم .
چند بار هم اینترنتم توسط افراد دیگه که من معتقدم خود نماینده فروش مسئولش بوده مصرف شد.
ولی این مورد رو تا حالا ندیدم .
پس معلومه خیلی امنیتشون بالا هست . بیچاره کاربرایی که از این بلا ها سرشون میاد یعنی یوزر و پسوردشون توسط حکر های واقعی به همین طریقی که گفتین دزدیده می شه . ولی اینکه ضعف امنیتی شون رو بهشون بگین و محل ندن واقعا همون ... هستند .
Saeed.Masoumi
سه شنبه 10 خرداد 1390, 19:10 عصر
در این شکی نیست که در صبا نت کلا چیزی به نام امنیت وجود نداره.خیلی راحت میشه اکانت تمام کاربران رو هک کرد بدون هیچ دردسری و....
برای منم یک بار این اتفاق افتاد من پارسال صبا نت داشتم اما یکدفه ازشون یک اشتراک 9 گیگ 3 ماه گرفتم بعد به گفته ی متصدی اونجا پرتهای مخابرات بسته شده و فعلا جای باز نیست این حرف 1 ماه طول کشید تا به من یک خط دادن در همون شبی که به اینترنت کانکت شدم 9 گیگ هنوز داشتم اما بعد از 2 روز یک هو اشتراکم تموم شد و هرچی به صبا نت گفتم می گفت خودت دانلود کردی بهش گفتم یک محاسبه بکن ببین من با چن کیلو دانلود کردم که توی 2 روز 9 گیگ تموم شده زیر بار نرفتم منم زیادی گیر دادم رفتن یک مهندسی پیدا کردن بیاد جواب منو بده بعد ریز مصرف رو آورد دیدن من کلا حدود 100 مگ مصرف داشتم که یهو در مصرف بعدی همه چیز صفر شده بود .بعد بهم گفتن یک ماه اکانت مجانی 3 گیگ بهم می دن اما دیگه حوصلش رو نداشتم (حوصله شکایت هم نداشتم) رفتم و از پارس آنلاین اکانت گرفتم (ارزون تر مطمئن تر پشتیبانی بهتر و ...) این که می خوان یک اکانت مجانی بهم بدن یعنی اینکه از قبل فکر کردن اگر روزی سوتی دادن میشه به یک رشوه سرو تهش رو هم می آورد یعنی اینکه چیزی به نام مهندسی توی کارشون نیست فقط خواستن کارشون راه بیافته .
HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 07:08 صبح
دوستان از شركت داتك در تهران و يا نمايده ها اون در اشهرستانها بگيريد كه هيچ مشكلي نداشته باشيد من از سال 80-81 فكنم تا الان دارم با اين شركت كار مكنم و تا لان هيچ مشكلي نداشتم حتي افت سرعت كهدر شبانه بعضي از شركتها ديده ميدشه من از اين شركت نديدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.