PDA

View Full Version : چراغ status ای دی اس الم دیگه روشن نمیشه؟اینترنتم هم قطع شده.

raspi.m
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 22:15 عصر
سلام
چند روزه چراغی status ای دی اس الم روشن نمیشه .
سرچ کردم اکثرا به مشکل فیزیکی و نویز اشاره شده ولی چک کردم مشکل فیزیکی وجود نداره.
بجز مشکل فیزیکی چیز دیگه ای هم میتونه باعث روشن نشدنش بشه.آخه تا دیروز روشن بود،الان هم هرز چند گاهی فقط یه چشمک کوچولو میزنه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
باسپاس فراوان

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 17:12 عصر
احتمالا کانفیگ مودمتون به هم خورده . ببرید جایی که کانفیگ شده مجددا استادش کنن . من دقیقا نمیدونم کاری هست که بشه خودمون انجام بدیم یا خیر چون من که ازشون خواستم یادم بدن گفتن باید بیارید اینجا .

raspi.m
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 21:36 عصر
باسلام
ممنون از راهنمایی که کردید.
من هم امروز هر کاری بفکرم رسیدانجام دادم ولی هیچ چیز تغییر نکرد،با کافی نتی که اونجامودمم کانفیگ شده بود تماس گرفتم،
مهندس فرمودن که مودم رو ببرم خدمتشون.حالا من فردا که رفتم ازشون میخوام که نحوه رفع مشکلش رو بهم آموزش هم بدن اگر این لطف رو کردند،من هم در ادامه همین تاپیک نحوه رفع مشکل رو میزارم تا اگر کسی هم دچار این مشکل شد بتونه از این تاپیک استفاده کنه.
سربلندوپیروز باشید.
__________________________________________________ _________________________________

vcldeveloper
شنبه 14 خرداد 1390, 19:31 عصر
اگر اصلا هیچ چراغی روشن نمیشد، مشکل میتونه از سخت افزار مودم بوده باشه؛ چون مودم اگر تنظیم هم نباشه، بالاخره باید روشن بشه (معمولا چراغی برای Power موجود هست). اگر مسئله تنظیم مودم تون بوده باشه، با دونستن VPI/VCI شرکت ISP ایی که ازش اینترنت گرفتید، و username\password ایی که شرکت بهتون داده؛ خودتون هم می تونستید مودم رو تنظیم کنید. مراحلش باید در راهنمای مودم تون باشه، علاوه بر اون سایت های مختلفی وجود دارند که با توجه به مدل مودم تون، شما رو در این زمینه راهنمایی می کنند. کار پیچیده ایی نیست. امیدوارم برای همچین کاری پول مفت به اون طرف نداده باشید.

در ضمن، اکثر مودم ها یک دکمه ریست دارند که در صورت بروز مشکل، می تونید با نگه داشتن اون دکمه، مودم رو ریست کنید. البته با ریست کردن مودم، تنظیمات مودم به تنظیمات کارخانه برمیگرده. خیلی از مودم ها امکان بک آپ گیری از تنظیمات خودشون در یک فایل رو دارند. اینطوری، در صورت ریست شدن مودم یا بهم خوردن تنظیماتش، می تونید از اون فایل برای بازیابی تنظیمات استفاده کنید.

raspi.m
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 15:34 عصر
باسلام
ممنون از توجه وتوضیحاتتون.
من سرویس ای دی اس الم رو از مخابرات گرفتم.مودمم هم وایرلس هستش،توانجام تنظیماتش هم مشکلی نبود،ولی بعد از چند روز چراغ status که قبلا چشمک زن بود دیگه روشن نشدواینترنت هم قطع شد.بعد از پیگیری متوجه شدم که یوزرنیم وپسوردم از تنظیماتی که تو سایت dlink انجام میدم پاک میشه(ولی دلیلش رو نمیدونم!!!!!!)این اتفاق 2بار افتاده.-در ضمن من هیچ هزینه ای رو برای تنظیمات مودمم ندادم نگران نباشید.-
سوال:1-چرایوزر نیم وپسوردم پاک میشه؟دلیل خاصی میتونه داشته باشه؟
2-ادیت کردن دوباره یوزر نیم وپسوردامکان داره مشکلی رو ایجاد بکنه؟

vcldeveloper
جمعه 20 خرداد 1390, 01:29 صبح
چرایوزر نیم وپسوردم پاک میشه؟دلیل خاصی میتونه داشته باشه؟
مطمئن هستید که خودتون اشتباها مودم رو ریست نمی کنید؟

فرد دیگه ایی به تنظیمات مودم شما دسترسی نداره؟ حواستون باشه که برای مودم بی سیم خودتان، حتما حالت رمزنگاری WPA2 را فعال کنید، و به صورت بدون رمزنگاری یا با رمزنگاری های قدیمی تر از WPA ازش استفاده نکنید؛ اینطوری هر کی در برد مودم شما باشه، میتونه از اینترنت شما رایگان لذت ببره. همچنین، برای ورود به صفحه تنظیمات مودم تان (همون صفحه dlink که در داخل مرورگر اینترنت تان باز میشه)، باید username\password وارد کنید که معمولا به طور پیش فرض admin\admin هست. سعی کنید پسورد آن را تغییر بدید. چون اینطوری، هر کسی که بتونه به شبکه بی سیم شما وصل بشه، می تونه با نام کاربری و پسورد پیش فرض، وارد تنظیمات مودم شما بشه و اون رو تغییر بده.

ممکن هست که firmware مودم تان مشکل داشته باشه؛ به سایت سازنده مودم تان برید، و بررسی کنید که آیا آخرین نسخه firmware روی مودم شما نصب هست یا خیر؛ اگر نیست، آخرین نسخه firmware مربوط به مودم خودتان را از سایتش دریافت کنید، و روی مودم تان نصب کنید. firmware نرم افزار کنترل کننده مودم شما ست که بر روی مودم نصب میشه. نصب آخرین نسخه این نرم افزار میتونه باگ های احتمالی در نسخه های اولیه را برطرف کنه.

2-ادیت کردن دوباره یوزر نیم وپسوردامکان داره مشکلی رو ایجاد بکنه؟
نه، ویرایش این اطلاعات به خودی خود مشکل بخصوصی بوجود نمیاره؛ ولی نباید هم به خودی خود و بدون دخالت شما، برای خودش این تنظیمات را ریست کنه و شما مجبور باشید مرتبا این تنظیمات را وارد کنید.

raspi.m
جمعه 20 خرداد 1390, 14:02 عصر
باسلام وضمن عرض ادب واحترام خدمت شما

مطمئن هستید که خودتون اشتباها مودم رو ریست نمی کنید؟ اگر منظورتون فشار دادن دکمه پاور برای چند لحظه هستش ،نه من این کار وانجام ندادم.

فرد دیگه ایی به تنظیمات مودم شما دسترسی نداره؟ فکر نمیکنم،چون یوزر نیم وپسوردم رو کسی نداره.

حواستون باشه که برای مودم بی سیم خودتان، حتما حالت رمزنگاری WPA2 را فعال کنید. من برای استفاده بی سیم یک رمز wpa pre sharedرو هم فعال کردم.
میشه بیشتر توضیح بدید که منظورتون از wpa2 یا وی پی ای های قدیمی چی هستش؟

باید username\password وارد کنید که معمولا به طور پیش فرض admin\admin هست. سعی کنید پسورد آن را تغییر بدید.چطور می بایست این تغییروانجام بدم.

هر کی در برد مودم شما باشه، میتونه از اینترنت شما رایگان لذت ببره.اگر این اتفاق بیفته توریزکارکرداشتراکم متوجه میشم.درسته؟
در رابطه باfirmware هم چک کردم ورژنی که روی مودم نصب هستش 2009 هست،وآپدیت موجودش که دانلود کردم2010 .
از راهنمایی های شما سپاسگزارم.
سربلندوپیروز باشید.

vcldeveloper
دوشنبه 23 خرداد 1390, 00:21 صبح
میشه بیشتر توضیح بدید که منظورتون از wpa2 یا وی پی ای های قدیمی چی هستش؟
اینها استانداردهای رمزنگاری برای Wi-Fi هستند. در حال حاضر سه استاندارد رمزنگاری رایج برای شبکه های Wi-Fi وجود داره که عبارتند از WEP, WPA, WPA2. در بین این سه استاندارد، WEP از همه شون قدیمی تر هست، و ابزارهای آماده برای شکستن قفلش هم به راحتی در دسترس هستند. WPA وضعش بهتره. بهترین حالت امنیت رو در حال حاضر WPA2 ارائه میکنه.

چطور می بایست این تغییروانجام بدم.
این کار رو باید با توجه به مدل مودم تان انجام بدید. نحوه انجام این کار در مدل های مختلف مودم متفاوت هست. باید بتونید در فایل راهنما یا دفترچه راهنمای تنظیم مودم تان این مورد را هم پیدا کنید.

اگر این اتفاق بیفته توریزکارکرداشتراکم متوجه میشم.درسته؟
اگر فرد دیگه ایی از اینترنت شما استفاده کنه، در صورتی که آمار تقریبی استفاده خودتان را داشته باشید، می تونید با بررسی کارکرد اشتراک اینترنت تان، بررسی کنید که آیا کارکرد غیر متعارفی دیده میشه یا نه.

در رابطه باfirmware هم چک کردم ورژنی که روی مودم نصب هستش 2009 هست،وآپدیت موجودش که دانلود کردم2010 .
firmware جدید رو نصب هم کردید؟ فرآیند نصب رو باید با توجه به مدل مودم خودتان پیگیری کنید، و یک راه حل مشترک برای همه مودم ها وجود نداره. در ضمن، حتما دوباره بررسی کنید که فایل دانلودی شما دقیقا مربوط به مدل مودم شما باشه، چون در صورت نصب آپدیت اشتباه، ممکنه مودم تان کلا از کار بیافته، و با ریست سخت افزاری هم درست نشه!

raspi.m
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 17:13 عصر
firmware جدید رو نصب هم کردید؟ راستش نه.چون یکی از دوستانم که قبلا این کارو کرده بود دیگه مودمش کانکت نشد که نشد.البته شما توضیحات کامل رو دادید.

فرآیند نصب رو باید با توجه به مدل مودم خودتان پیگیری کنید. فایلی رو که اتچ کردم مربوط به م71208دل مودمم هستش،منظور شما همین مورد هست،لطفا یه نگاهی بهش بندازید.
__________________________________________________ ________
من با این قسمت مدیریت ضمیمه ها توبرنامه نویس هم مشکل دارم.

vcldeveloper
شنبه 28 خرداد 1390, 21:56 عصر
فایلی رو که اتچ کردم مربوط به م2640u_firmware_upgrade_procedure.zip (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=71208&d=1308143513)دل مودمم هستش،منظور شما همین مورد هست،لطفا یه نگاهی بهش بندازید.
من که مدل مودم شما رو نمیدونم. باید مدل مودم تون رو از روی بدنه مودم بخونید، و مطمئن بشید که فایل مربوطه مربوط به همین مدل خاص از مودم هست.

raspi.m
دوشنبه 06 تیر 1390, 20:40 عصر
سلام
درست میفرمائید.
مدل مودمم dsl-2640u از شرکت d-link.
فایل اتچ شده هم نحوه نصب firmware رو گفته،منظور شما هم همین بود.
از لطف بیکران شما وتوجه وحوصله ای که بخرج دادیدسپاسگزارم.
پیروز وسربلند باشید.