View Full Version : بالا بردن امنیت فایل exe
roxe77
جمعه 13 خرداد 1390, 17:05 عصر
سلام
من یه برنامه گنده نوشتم! البته با VB.NET از قفل سخت افزاری Tiny منشور سیمین استفاده میکنم ! تو کد نویسی و هاشینگ و رمز نگاری مشکلی ندارم فقط میخام یه کاری کنم exe من ری سورس نشه ! یعنی یه پروداکتور خوب میخام که هر کرکری نتونه ریسورس کنه ! در کل خیالم راحت باشه از این بابت !! من چند روز دیگه برنامه رو باس تحویل بدم . لطفا کمکم کنید.
بعد تو VB.NET چطوری اسمبلی بنویسم !!
Nima NT
جمعه 13 خرداد 1390, 17:43 عصر
تا جایی که بنده اطلاع دارم همچین کاری به خاطر خاصیت Managed بودن دات نت امکان پذیر نخواهد بود چرا که استفاده مستقیم از اسمبلی نوعی کد نویسی Unmanaged به حساب میاد.
joker
جمعه 13 خرداد 1390, 23:06 عصر
پول ميخواي بابتش بدي يا مجاني ميخواي؟
هركدومش يه حكمي داره :)
roxe77
دوشنبه 16 خرداد 1390, 18:30 عصر
مجانی!! فعلا پول از طرف نگرفتم قراره 2 ماه تست کنه!!
ab.mahmoodi
شنبه 21 خرداد 1390, 22:54 عصر
سلام
من یه برنامه گنده نوشتم! البته با VB.NET از قفل سخت افزاری Tiny منشور سیمین استفاده میکنم ! تو کد نویسی و هاشینگ و رمز نگاری مشکلی ندارم فقط میخام یه کاری کنم exe من ری سورس نشه ! یعنی یه پروداکتور خوب میخام که هر کرکری نتونه ریسورس کنه ! در کل خیالم راحت باشه از این بابت !! من چند روز دیگه برنامه رو باس تحویل بدم . لطفا کمکم کنید.
شما باید فایل اجرایی نرم افزار را بااستفاده از پروتکتورهای دات نت پروتکت کنید. من بشما پیشنهاد میکنم از smart assembly استفاده کنید. البته themida هم نسخه ای داره که میتونه فایلهای اجرایی دات نت رو پروتکت کنه اون هم خوبه. همونطور که میدونید بزرگترین ضعف دات نت ریسورس شدنش است. و بدون استفاده از پروتکتور قفلگذاری تاثیری نداره.
Nima NT
جمعه 01 مهر 1390, 08:03 صبح
نه به عنوان یک تبلیغ ولی قفل نوین رو چند روزی هست باهاش کار کردم و متوجه این مساله شدم که این قفل نسبت به قفل Tiny از امنیت بهتری برخورداره چرا که اعتبار سنجی در داخل خود قفل انجام میشه و جالب اینکه تمامی اطلاعات دریافتی و ارسالی بین میان افزار و قفل کد میشن که من در بین قفلهای ایرانی ندیده بودم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.