PDA

View Full Version : اتفاق عجيب در رجيستريه كامپيوتر من !

sahar15125
جمعه 13 خرداد 1390, 21:20 عصر
سلام
لطفا هر كسي ميدونه راهنمايي كنه يا اگه توي اين بخش جاش نيست منو به تالار مربوط راهنمايي كنه كه سوالمو اونجا بپرسم ... .

از اينترنت يه فايل عكس گرفتم حالا توي RecentDocs توي رجيستريه كامپيوتر علاوه بر پسوندهايي كه قبلا بوده مثه (.doc,.jar,.mp4,...) يه ژسوند جديد به نام همون فايل تصويري كه گرفته بودم اضافه شده . ويندوزم رو عوض كردم حتي فايله رو كاملا از هارد پاك كردم ولي اون هنوز سرجاشه !

هركس ميدونه چيه و بايد چيكار كنم كه بره لطفا راهنميي كنه :افسرده::متفکر:

pswin.pooya
جمعه 13 خرداد 1390, 23:18 عصر
لطفا هر كسي ميدونه راهنمايي كنه يا اگه توي اين بخش جاش نيست منو به تالار مربوط راهنمايي كنه كه سوالمو اونجا بپرسم ... .
مربوط به اينجا نيستش اما جايي ديگه اي هم توي فروم نيست.

ويندوزم رو عوض كردم حتي فايله رو كاملا از هارد پاك كردم ولي اون هنوز سرجاشه !

مگه ميشه؟ تنها يه احتمال داره اونم ويروسه (اگر با عوض كردن ويندوز جواب نداد).

sahar15125
شنبه 14 خرداد 1390, 17:50 عصر
مرسي ولي آنتي ويروسم آپديته
وضمنا منظورم از اون همون پسوندجديديه كه اومده توي رجيستري نه خود فايل تصوير !

حمید محمودی
یک شنبه 15 خرداد 1390, 01:42 صبح
ويندوزم رو عوض كردم حتي فايله رو كاملا از هارد پاك كردم ولي اون هنوز سرجاشه !

احتمالا ویندوزتون رو کاملا عوض نکردین و Repire یا upgrage ش کردین. چون فقط در این حالت اینطوری میشه. اگر درایوی که ویندوز توش نصب هست فرمت بشه، دیگه همه فایلها میپره، چه برسه اون فایلی که در Recentdoc بوده!

LORD AELX
یک شنبه 15 خرداد 1390, 02:44 صبح
احتمالا ویندوزتون رو کاملا عوض نکردین و Repire یا upgrage ش کردین. چون فقط در این حالت اینطوری میشه. اگر درایوی که ویندوز توش نصب هست فرمت بشه، دیگه همه فایلها میپره، چه برسه اون فایلی که در Recentdoc بوده!

یه اصلاحیه کوچیک: ویروس میتونه بعد از تعویض سیستم عامل و حتی format شدن آن باقی بماند... رجوع شود به اصول حرفه ای ویروس نویسی و نیز طرز کار HDD و نحوه عملکرد سیستم عامل روی آن و توجه به اینکه هارد Zero Format نشده و فقط یک حذف فرضی اطلاعات صورت میگیره...

اصلاحیه رو دادم که بگم اینکار نشد نداره و ویروس هایی بودند که از این روش ها بهره بردند، ولی در اینجا من فکر نمی کنم مشکل آن قدر هم حاد باشه... همیشه از یک آنتی ویروس با تکنولوژی روز، هوشمند و آپدیت شده استفاده کنید. این فایل رو هم برای شرکت های امنیتی ایمیل کنید تا بررسی کنند.

موفق باشید

sahar15125
یک شنبه 15 خرداد 1390, 13:20 عصر
ممنون كه راهنمايي كردين
گفتم كه آنتي ويروسم آپديته و ضمنا ويندوز هم كامل عوض و درايوشو فرمت كردم
توي RecentDocs يه پسونده جديد تعريف شده (.bahrami) به نام همون فايل تصويري
لطفا اگه ميشه بگيد چطور بايدفايلو براي شركتاي امنيتي ارسال كنم ؟ كدوم شركتا و چطوري؟

حمید محمودی
یک شنبه 15 خرداد 1390, 18:20 عصر
یه اصلاحیه کوچیک: ویروس میتونه بعد از تعویض سیستم عامل و حتی format شدن آن باقی بماند... رجوع شود به اصول حرفه ای ویروس نویسی و نیز طرز کار HDD و نحوه عملکرد سیستم عامل روی آن و توجه به اینکه هارد Zero Format نشده و فقط یک حذف فرضی اطلاعات صورت میگیره...

اصلاحیه رو دادم که بگم اینکار نشد نداره و ویروس هایی بودند که از این روش ها بهره بردند، ولی در اینجا من فکر نمی کنم مشکل آن قدر هم حاد باشه... همیشه از یک آنتی ویروس با تکنولوژی روز، هوشمند و آپدیت شده استفاده کنید. این فایل رو هم برای شرکت های امنیتی ایمیل کنید تا بررسی کنند.

موفق باشید

بله؛ بنده هم نگفتم این کار نشد نداره! فقط این قسمتی که شما گفتین رو عرض نکردم، چون فکر نمیکردم همونطوری که شما گفتین مشکل انقدر حاد باشه. عرایض بنده در پست قبلی، بخاطر مسائل عادی ای بود که کم و بیش در بین کاربرها دیده میشه. :)

لطفا اگه ميشه بگيد چطور بايدفايلو براي شركتاي امنيتي ارسال كنم ؟ كدوم شركتا و چطوري؟
با انتی ویروس های انلاین چک کردین این فایل رو؟

اصلا این فایل رو یه جا اپلودش کنید، ببینیمش چیه.