PDA

View Full Version : سوال: مشکل ADODC روی سیستم های دیگر؟

meysamm22
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 20:14 عصر
سلام
من یک برنامه با وی بی ساختم که در آن از کنترل های ADOdc و DataGrid استفاده کردم .
این برنامه را در سیستم خودم یا سیستم هایی که vb6 روی آن ها نصب است هیچ مشکلی ندارد ولی
در سیستم هایی که vb ندارند کار نمی کند . اگر ممکن است لطفا بگویید که چرا اینگونه است و باید چه فایل هایی را کپی کنم
البته من ocx های MSDATGRD.OCX و MSADODC.OCX را هم رجیستر کردم..

ممنون می شم اگر پاسخ دهید ...

Restlesa
جمعه 20 خرداد 1390, 13:01 عصر
دوست عزیز اگه شما این دو کامپننت رو در کامپیوتر مقصد همراه با برنامه ی اصلیتون کپی کنید مشکلت حل خواهد شد

meysamm22
جمعه 20 خرداد 1390, 15:48 عصر
دوست عزیز اگه شما این دو کامپننت رو در کامپیوتر مقصد همراه با برنامه ی اصلیتون کپی کنید مشکلت حل خواهد شد

من این دوتا کامپننت را هم کپی کردم . برنامه اجرا میشود ولی با بانک هیچ ارتباطی ندارد و به بانک وصل نمی شود و اگر کامپننت دیگری یا فایل دیگری هم هست که باید کپی کنم بگویید . تشکر

_behnam_
جمعه 20 خرداد 1390, 16:00 عصر
کامپوننت ها باید ریجستر شوند بهتر ار برنامه های ستاپ ساز استفاده بکنید
بعد از اینکه کامپوننت ها رو به System32 انتقال دادید میتونید کد زیر اونهارو ریجستر کنید
Shell "Regsvr32 OCXname.ocx /s"
به جای OCXname.ocx نام کامپوننت را بنویسید

Restlesa
شنبه 21 خرداد 1390, 19:54 عصر
ببخشید دوست عزیز یه اشتباه کوچولو کردم :خجالت:
دو کامپوننت فوق رو باید در پوشه System 32 کامپیوتر مقصد کپی کنی

zahedi121
شنبه 21 خرداد 1390, 20:19 عصر
سلام
راهی هست که پیش از دریافت خطا در کامپیوتر های دیگر بشه فهمید چه فایلهایی را باید ریجیستر یا کپی کرد؟
برای مثال اگر همین دوستمون از adodc دیتا ریپورت هم گرفته باشند باید فایل msdbrptr.dll را هم کپی کنند.

meysamm22
شنبه 21 خرداد 1390, 22:01 عصر
سلام تشکر .
من هم در اصل مشکل zahedi121 را داشتم ولی فهمیدم که باید چیکار کرد .
ببین دوست عزیز شما می توانید با استفاده از package & Deployment wizard را در پوشه tools ویژوال استودیو , برای پروژه ی خود یک فایل ستاپ بسازید که
تمام فایل های dll و ocx ها و ... را که در آن پروژه استفاده کردید را برای شما نشان میدهد و می تواند آن ها را در مسیر مشخص خود در سیستم های دیگر کپی کند
البته اگر از نرم افزار هایی مثل installshild و Smart Install Maker استفاده کنی خیلی بهتره و می تواند ocx ها را رجیستر کند .

Restlesa
یک شنبه 22 خرداد 1390, 06:56 صبح
بله همین طوری که دوست عزیزمون اقا میثم گفتن باید از نرم افزارهای ستاپ ساز استفاده کنی
خود برنامه ستاپ ساز موقع نصب برنامه تون روی سیستم مقصد فایل های مربوطه رو رجیستر میکنه و نیازی نیست که خودتون به طور دستی این کار رو انجام بدین و یا برنامه ای جداگانه بنویسید
برای جلوگیری از خطاهایی مثل خطای اقا میثم تنها کافیه هنگام ساختن فایل ستاپ از برنامه تون دقت داشته باشید که از چه فایل های ocx و dll و ... استفاده کردید همون همون فایل ها رو در برنامه ستاپ ساز Add کرده و تنظیم نمایید که روی سیستم کاربتون در آدرسی که فایل ها از اونجا در سیستم خودتون به پروژتون اضافه شده فایل ها نصب شود
به عنوان مثال اگه از فایل dll به نام Shamsi.dll استفاده می کنید و این فایل در سیستم خودتون در مسیر D:\My Project\ocx and dll قرار دارد باید در سیستم مصقد نیز این فایل در مسیر ذکر شده قرار گیرد در غیر این صورت برنامه دچار خطا می شود