View Full Version : فیلم آموزشی برای دانلود
safa.net
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 04:08 صبح
سلام کسی میدونه فیلم های asp.net مهرداد کیانیان رو باید از کجا دانلود کنم. آخه همه لینکها در سایتهایی مثل آفتاب،شیخ بهایی و... را پاک کردند .اگه کسی داره ممنون میشم بهم برسونه.برای انجام یک پروژه بهش نیاز دارم.
Hess_r
جمعه 20 خرداد 1390, 11:39 صبح
دوستان خواهشا کسی کمک کنه،بنده هم واقعا نیاز دارم،مخصوصا به قسمت پروژه ی my360 ایشون
a_123123123123
جمعه 20 خرداد 1390, 12:02 عصر
اره
منم میخوام ولی گشتم نیود
اگه دارین بذارین
مشکل ما رو حل کنین
:لبخندساده:
unishomal
جمعه 20 خرداد 1390, 17:30 عصر
من سری کامل فیلما شو دارم،اما فعلا درگیر ماژول نظر سنجی و یه اوقات شرعی دقیقم
ردیف شه وقتم آزاد تر میشه و واستون آپ کیکنم
Hess_r
جمعه 20 خرداد 1390, 18:54 عصر
دوست عزیز فقط توروخدا نذاری بریا...خیلی لازمه.
واقعا دستت درد نکنه...اگه بتونی از اون my360 هم شروع به آپلود کنی ممنون میشم.
بازم مرسی
a_123123123123
شنبه 21 خرداد 1390, 15:50 عصر
اره بذار دوست عزیز
اقایی میکنی:تشویق:
mahdimajd1368
یک شنبه 22 خرداد 1390, 13:57 عصر
سلام.به لینک زیر برید و کلیپهای آموزشی asp.net آقای کیانیان را مشاهده کنید.
http://www.webfocus.ir/portal/asp-net.html
یا علی
a_123123123123
یک شنبه 22 خرداد 1390, 17:12 عصر
خیلی مرسی دوست عزیز:لبخند:
Hess_r
دوشنبه 23 خرداد 1390, 00:15 صبح
ممنون دوست عزیز
ولی آخه کامل نیست...خیلی کم داره.
elham.90
دوشنبه 23 خرداد 1390, 15:59 عصر
سلام ... منم بشدت به این فیلما احتیاج دارم .... خواهشن زودتر بذارید رو سایت خواااااهش
Hess_r
دوشنبه 23 خرداد 1390, 20:08 عصر
سلام مجدد
بالاخره پیدا کردم
کاملا سالمه،من خودم دانلود کردم،به اون پستی که گفته هر 4 پارت یکیه دقت نکنید:
http://www.itce.ir/main/ftopict-945.html
safa.net
سه شنبه 24 خرداد 1390, 01:14 صبح
سلام مجدد
بالاخره پیدا کردم
کاملا سالمه،من خودم دانلود کردم،به اون پستی که گفته هر 4 پارت یکیه دقت نکنید:
http://www.itce.ir/main/ftopict-945.html
میشه بگین این چها تا رو کی دانلود کردین؟
شامل چه مباحثیه؟
اگه میشه بزارید تو پیکو فایل ما هم دانلود کنیم.
ممنون
safa.net
سه شنبه 24 خرداد 1390, 01:18 صبح
من سری کامل فیلما شو دارم،اما فعلا درگیر ماژول نظر سنجی و یه اوقات شرعی دقیقم
ردیف شه وقتم آزاد تر میشه و واستون آپ کیکنم
سلام
آقا این فایل ها رو چطوری باید از شما گرفت؟؟؟
اگه میشه سریعتر یه جا مثل پیکو فایل آپلود کنید ما هم بتونیم دانلود کنیم و....اگه میشه به پیام های خصوصیتونم جواب بدین.
ممنون
mina_rez
سه شنبه 24 خرداد 1390, 13:48 عصر
ایشون الان فیلمهای آموزشیشونو گذاشتن برای فروش به همین خاطر هرجایی برای دانلود بوده تماس گرفته تا خذف کنن الان دیگه نمیشه کاملشو برای دانلود پیدا کرد
هر دوره آموزشیشم 50 تومن بود قبلا
که فک کنم از کلاس رفتن خیلی به صرفه تره
امروز سایتشو نیگاه کردم مثل این که داره جابجایی انجام میده
http://www.kianian.com/
safa.net
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 00:53 صبح
ایشون الان فیلمهای آموزشیشونو گذاشتن برای فروش به همین خاطر هرجایی برای دانلود بوده تماس گرفته تا خذف کنن الان دیگه نمیشه کاملشو برای دانلود پیدا کرد
هر دوره آموزشیشم 50 تومن بود قبلا
که فک کنم از کلاس رفتن خیلی به صرفه تره
امروز سایتشو نیگاه کردم مثل این که داره جابجایی انجام میده
http://www.kianian.com/
سلام اینو همه میدونن منم این تاپیک رو برای پیدا کردن لینک دانلود زدم.خواهشا قبل از جواب دادن به تاپیک بخونیدش.
mehrdad85
دوشنبه 08 اسفند 1390, 08:40 صبح
سلام
دوستان آموزش های دیگشو ندارین؟
مثلا جی کوئری یا uml اونو؟
ممنونتون میشم اگه لطف کنین و بذارید
mohsen.nsb44
دوشنبه 08 اسفند 1390, 09:06 صبح
دوست عزیز من یکسری فیلم هاشو از سایت زیر دانلود کردم یسری بهش بزن
http://codecity.ir/film_list.php?catper=1
A.Yousefi
دوشنبه 08 اسفند 1390, 17:47 عصر
من فک میکنم با توجه به اینکه ایشون خواستن فیلماشون رو از سایتا جمع کنن،چون اوانارو برای فروش گذاشتن،دانلود کردن اونها کار درستی نباشه.
قطعا راضی به اینکار نیست،شما که دوست ندارین فیلمای آموزشی رو بینید طوریکه صاحبش راضی نباشه؟
این سایتایی هم که اونارو گذاشتن برا دانلود به صورت غیر مجازن وگرنه سایت اصلیش همون بهایی بود که اونارو جم کرده حالا خود دانین.
mohsen.nsb44
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:07 عصر
من فک میکنم با توجه به اینکه ایشون خواستن فیلماشون رو از سایتا جمع کنن،چون اوانارو برای فروش گذاشتن،دانلود کردن اونها کار درستی نباشه.
قطعا راضی به اینکار نیست،شما که دوست ندارین فیلمای آموزشی رو بینید طوریکه صاحبش راضی نباشه؟
این سایتایی هم که اونارو گذاشتن برا دانلود به صورت غیر مجازن وگرنه سایت اصلیش همون بهایی بود که اونارو جم کرده حالا خود دانین.
دوست عزیز تو ایران قانون کپی رایت رعایت نمیشه اگه اینطری فکر میکنید لطفا از هیچ نرم افزاری استفاده نکنید چون هیچکدوم راضی نیستن که با قیمت 3 یا 4 هزار تومان بفروش میرسند
شما میدونید قیمت نرم افزار اسکیوال یا ویژوال استدیو چنده؟ شما با چه قیمتی تهیه کردین؟ فکر میکنید شرکت ماکروسافت راضیه؟
من نمیگم کار درستیه اما تو ایران از اونجایی که قانون کپی رایت رعایت نمیشه پس بهتره در این موارد اظهار نظر نکنیم
Sirwan Afifi
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:52 عصر
حرف شما قبول ولی آیا شما حاضر نیستید برای یادگرفتن چیزی یک ریال هم خرج کنید؟
mohsen.nsb44
دوشنبه 08 اسفند 1390, 20:40 عصر
من برای یادگیری کم هزینه نکردم
اما از مطالبی هم که در دسترس بوده استفاده کردم
درضمن من تو پستی که گزاشتم اشاره کردم که کار صحیحی نیست اما از انجا که قانون کپی رایت رعایت نمیشود خب ما هم استفاده میکنیم
A.Yousefi
دوشنبه 08 اسفند 1390, 23:14 عصر
من برای یادگیری کم هزینه نکردم
اما از مطالبی هم که در دسترس بوده استفاده کردم
درضمن من تو پستی که گزاشتم اشاره کردم که کار صحیحی نیست اما از انجا که قانون کپی رایت رعایت نمیشود خب ما هم استفاده میکنیم
درسته توی ایران قانون کپی رایت نداریم و هیچ نرم افزاری رو به قیمت واقعی نمیخریم اما فیلم های آموزشی مسئلش با نرم افزار فرق میکنه.
برای ساخت اون فیما واقعا زحمت کشیده شده و حالا صاحب اثر راضی نیست کسی فیلماشو مفت و مجانی دانلود کنه،خودتونو بذارین جای آقای کیانیان.
آیا این درسته بگیم چون اینجا ایرانه پس هر کاری میتونیم انجام بدیم؟،وجدان که داریم!
واقعا باید یه فکری به حال این محافظت از این فیلمای آموزشی کرد؟
وقتی چنین رفتارایی دیده میشه هیچ کس جرات ساختن فیلم آموزشی نداره،به خاطر همینه که تو زمینه ساخت فیلم آموزشی واقعا ضعف وجود داره.
مثلا یه آموزش درست حسابی فارسی در مورد asp.net و #C و ... در حد فیلمای app dev تو بازار نیست،بیاید با حمایت از همکارامون به این کار رونق بدیم وقتی خودمون حقوق خودمونو رعایت نمیکنیم از دیگران و مردع عادی چه انتظاری میشه داشت.
mehrdad85
سه شنبه 09 اسفند 1390, 08:06 صبح
سلام
دوستان قبل از هر چیز از همگی عذر خواهی میکنم اگه یه مقدار بی ربط هست به عنوان " فیلم آموزشی برای دانلود " ولی احساس کردم که عنوان کردن یه سری مطالب نیازه و اگه اینجا مطرح نشده شاید فرصتی نباشه که با دوستان مطرح بشه
باز هم عذر خواهی ممیکنم
درسته توی ایران قانون کپی رایت نداریم و هیچ نرم افزاری رو به قیمت واقعی نمیخریم اما فیلم های آموزشی مسئلش با نرم افزار فرق میکنه.
برای ساخت اون فیما واقعا زحمت کشیده شده و حالا صاحب اثر راضی نیست کسی فیلماشو مفت و مجانی دانلود کنه،خودتونو بذارین جای آقای کیانیان.
برای نرم افزار هیچ زحمتی کشیده نشده و خیلی زود بدون پرداخت هزینه آماده شدن و درذ اختیار ما قرار گرفتن
اما فیلم های آموزشی علاوه بر این که خیلی هزینه بردن از نظر زمانی هم خیلی سنگین هستن
دوست عزیز منم این کار را کار خوبی نمیدونم و به نظر شما هم احترام میذارم
آقای مهندس کیانیان و یا هر فردی که زحمت میکشه نباید چشم بست و حق و حقوقشو نادیده گرفت به صرف اینکه قانون این اجازه را میده یا حداقل قانون مانع نمیشه ولی یه سوال ازتون دارن خواهش میکنم صادقانه جواب بدید
فرمودید که :
آیا این درسته بگیم چون اینجا ایرانه پس هر کاری میتونیم انجام بدیم؟،وجدان که داریم!اینجا یه مساله مطرح میشه و اون اینه که شما صحبت از وجدان کردید
ما همه وجدان که داریم درسته میتونیم دانلود کنیم اما وجدانمون چی میشه؟
سوال من اینه که آیا امکان حمایت و خرید نرم افزار هایی که استفاده میکنیم برای ما وجود نداره؟
یا اینکه امکانش هست ما خودمون نمیخایم و فرصت را مغتنم میشماریم و عذر خواهی میکنم خیلی خود خواه هستیم دوست داریم از حاصل دست رنج دیگران رایگان استفاده کنیم از اونجایی هم که قانون هم این اجازه را میده خودمونو توجیح میکنیم
دوست عزیز قانون کپی رایت رعایت نمیشه به چه معنیه؟
به این معنی که هیچ کس حق نداره پول پرداخت کنه؟ یا اینکه اگه پول هم پرداخت نشد منع قانونی نداره؟
یعنی شما از نظر انسانی استفاده رایگان از نرم افزار را رایگان نمیدونید اما خوب دیگه کاری از دستمون بر نمیاد مجبوریم آره؟ اگه واقعا اینطوری فکر میکنید واقعا خودتونو گول میزنید فقط همین
جسارتا فکر میکنم شما یکم این مفاهیم را با هم اشتباه کردید دوست عزیز
کپی رایت نیست اما اگه از نظر انسانی بخوایم ببینیم چه توجیحی دارید که اجازه بده از محصولات همکارامون در خارج رایگان استفاده کنیم و به منظور حمایت مادی و معنوی ( از نظر انسانی و وجدانی!!!) این اجازه را ندیم که همون کارو با همکارای داخل کشورمون بکنیم
mohsen.nsb44
سه شنبه 09 اسفند 1390, 08:51 صبح
جناب اقای مهرداد 85 حرف های شما صحیح است اگه پست منم بخونید میبینید که بنده هم اینکار رو تایید نکردم
در ضمن اگه قراره از روی وجدان و انسانیت تصمیم بگیریم بین ایرانی و خارجی نباید فرق بزاریم چون همه بشر و انسان هستیم به نظر من برای تهیه برنامه های مثل ویژوال استدیو اسکیوال سرور ....
یا حتی سیستم عامل ویندوز زحمت های بسیاری کشیده شده
تیم های برنامه نویس ماهها و سال ها شب و روز زحمت کشیدن و این امکان رو به من و شما دادن که به راحتی از نرم افزار ها استفاده بکنیم
اگه از نظر وجدان و انسانیت در نظر میگیرین این موضوع ها رو هم بهش فکر کنید
بازم میگم من این کار رو درست نمیدونم اما در حال حاظر شرایط اینه متاسفانه
mehrdad85
سه شنبه 09 اسفند 1390, 08:52 صبح
سلام
دوست عزیز وقتی قرار باشه ادم یه مبلغی را پرداخت کنه بابت دریافت یک خدمت یا محصول
باید این کارو بکنه و فرقی نمیکنه به این که داشته باشه یا نداشته باشه
یا اینکه بخواد پرداخت کنه یا نه
مساله را اشتباه نکنید بحث سر این نیست که چه کسی پرداخت میکنه چه کسی پرداخت نمیکنه بحث بر سر اینه که آیا استفاده رایگان از اون کار درستیه یا نه؟
پس طبیعتا در این زمینه اصلا ما کاری نداریم که کسی ریالی داره نداره میخاد بده نمیخاد بده خسیسه و پول داره یا هر چیز دیگه
شما نمیتونید اینطوری صحبت کنیم که
شما حاضر نیستید برای یادگرفتن چیزی یک ریال هم خرج کنیداون یه مساله شخصیه و جاش اینجا نیست
شما لطف کنید و توضیح بدید و اجازه بدید که از نظر شما من و دوستانم استفاده کینم البته در مورد این که چرا باید استفاده کرد و یا چرا نباید استفاده کرد؟
خوشحال میشم نظراتتونو و دلایلشو بدونیم
من و دوستان خوبم در برنامه نویس منتظر هستیم
مرسی
mehrdad85
سه شنبه 09 اسفند 1390, 09:01 صبح
سلام
دوست خوبم
از شما و همه دوستان ممنونم بخاطر اقبالی که به تاپیک دارن و زمان میذارن و تبادل نظر میکنن
با نظر شما موافقم و نظر شما را تایید میکنم و خوشحالم که دوستانی دارم که در عین در نظر گرفتن مسایل انسانی و اخلاقی با دید باز به مسایل نگاه میکنن
این تاپیک در جواب دوست دیگرم A.Yousefi بودش
دوستان من یکم اینجا راسیت معذب هستم اگه اجازه بدید یه تاپیک درست کنیم و اونجا تبادل نظر کنیم که نظم و قانون برنامه نویس عزیز هم رعایت بشه
لینک جدید تاپیک جدید
(http://barnamenevis.org/showthread.php?330074-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%9F-%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%9F&p=1452800#post1452800)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.