PDA

View Full Version : ارتباط فروم html به access

rs_vegas
جمعه 20 خرداد 1390, 12:43 عصر
سلام دوستان من با front page یه پروژه دارم که باید فروم بسازم و مشخصات این فروم ها وارد access بشه استادمون میگه همچین چیزی نمیشه :قهقهه:
بجز این باید یه یوز پسورد برای سایت بزارم که هر کس با نام کاربری خودش وارد سایت بشه :گریه:
هر چقدر تلاش کردم نشد خیلی مهمه 10نمره داره باید تا چند روز آینده تحویل بدم
هر سایتی رو هم گشتم هیچکس بلد نبود ، توروخدا کمک :گریه:

کمکککککککم کنید لطفا

rs_vegas
شنبه 21 خرداد 1390, 17:29 عصر
من نمیدونم چرا شماها که هیچی بلد نیستید الکی وبسایت باز میکنید :عصبانی::عصبانی::عصبانی::عصب نی::عصبانی::عصبانی::عصبانی:: صبانی::عصبانی::عصبانی::عصبا ی::عصبانی::عصبانی::عصبانی::ع بانی::عصبانی::عصبانی::عصبان ::عصبانی::عصبانی::عصبانی::عص انی:

Javad.Kashi
دوشنبه 23 خرداد 1390, 00:01 صبح
سلام دوست عزیز
ظاهرا استاد بزرگوار شما درست گفتند چون html ،یک Markup Language می باشد(یعنی فقط برای نشانه گذاری استفاده می شود.) بنابراین شما می بایست از یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مانند PHP و یا ASP.Net برای رسیدن به هدف خود استفاده نمایید.

یا علی

alismith
دوشنبه 23 خرداد 1390, 01:33 صبح
سلام

من نمیدونم چرا شماها که هیچی بلد نیستید الکی وبسایت باز میکنید

همان طور که دوستمون گفتند برای انتقال اطلاعات از سمت client به server نیاز به یک زبان سمت سرور دارید
حالا چون شما در اینجا می خواهید این کار رو با access انجام بدید و یک پروژه دانشجویی هستش من حدس می زنم که ASP بدرد شما بخوره
در asp البته در asp.net و به کمک این framework می تونید به راحتی با ابزارها و منابع موجود این کار رو انجام بدید
مثلا اول : (فرض می کنیم زبان vb هستش) یک تابع می نویسیم که اطلاعات رو بگیره و در db ذخیره کنه (البته در همین تابع به دیتابیس connect می شیم)
نکته : قبل از هر کاری باید جدول و بانک اطلاعاتی رو درست کنید
دوم : قرار دادن وب کنترل در روی صفحه (وب کنترل همین عناصر html هستند با این فرق که امکان مدیریت آنها در سمت سرور وجود دارد)
سوم : تابع را به کلید مربوطه نسبت می دهیم
چهارم : در تابع باید یک sql بنویسید و از طریق مثلا oleDbCommand و تعریف parameter برای دریافت مقادیر عناصر موجود در form این sql را که طبیعتا یک دستور insert هست رو در قالب یک query به بانک می فرستیم

دوست عزیز من نمی دونم تا چه حد به برنامه نویسی آشنا هستید
اما دستورات به این شکل میشه :

<%@ Page Language="VB" ContentType="text/html" ResponseEncoding="utf-8" %>
<%@ import namespace="System.Data.oleDbClient" %>

<script runat="server">

sub Button_Click(s AS Object , e AS EventArgs)

Dim link as oleDbConnection
Dim cmdSelect as oleDbCommand
Dim sql as string

'--------------------------------------

link = new oleDbConnection()
link.open()
sql = "INSERT INTO`table`(fname,lname) VALUES (@firstname, @lastname)"

cmdSelect = new oleDbCommand(sql,link)
cmdSelect.parameters.add("@firsname",fn.text)
cmdSelect.parameters.add("@lastname",ln.text)

link.close()

End sub

</script>

موفق باشید

golnouri
دوشنبه 23 خرداد 1390, 07:50 صبح
دوست عزیز چنانچه به برنامهنویسی آشنا نایستید می تونید با استفاده از نرم افزار Dreamweaver CS5 ME و قابلیتهایی که داره بدون نوشتن برنامه نویسی این کار و انجام بدید.
موفق باشید

rs_vegas
سه شنبه 24 خرداد 1390, 19:03 عصر
دوست عزیز چنانچه به برنامهنویسی آشنا نایستید می تونید با استفاده از نرم افزار Dreamweaver CS5 ME و قابلیتهایی که داره بدون نوشتن برنامه نویسی این کار و انجام بدید.
موفق باشید
معذرت میخوام دوست گلم اگه میشه بگو چجوری من با dreamweaer این کارو انجام بدم من این نرم افزار رو الن رو سیستم دارم و اگه راهنمایی کنی خیلی سریع راهنماییتو متوجه میشم . بزرگتریین لطف در حقم میکنی:بوس::بوس::بوس::بوس::بوس: :بوس::بوس::بوس::بوس::بوس::بوس:

rs_vegas
سه شنبه 24 خرداد 1390, 19:09 عصر
در ضمن خدمت استادان محترم سایت بگم من این پروژه رو در کاردانی داشتم و استاد کاردانیم این کار رو براحتی با frontpage انجام داد اما پروژه کاردانیم پاک شده و تا اونجایی هم که یادمه یه فایل ASP داشت که وقتی توی Notepad اون فایل رو باز میکردیم فقط کافی بود تا آدرس فایل access و فیلدهای ارتباطی موجود رو بهش بدیم تا به سادگی اطلاعات از یک فروم در وب سایت استاتیک وارد access بشه. مرسی از لطف همگی من تا تاریخ 28 خرداد بیشتر فرصت ندارم لطفا کمکم کنید