PDA

View Full Version : برای 20 هزار داده access میتونه یا برم SQL?

one hacker alone
دوشنبه 13 تیر 1390, 09:36 صبح
با یاد خدا
با سلام
در مورد access یا SQL تو گوگل سرچ کردم مقایسه هایی رو تو نتایج آورد اما در مورد جزئیات چیزی ندیدم
یه پروژه تو vb هست که بانک اطلاعاتیش باید مشخصات 20 هزار نفر رو داشته باشه میخواستم بدونم access میتونه کار کنه یا با SQL 2000 برم جلو

M.T.P
دوشنبه 13 تیر 1390, 10:09 صبح
اکسس رو دست کم نگیرید.
من با 5 میلیون رکورد تو یک جدول به راحتی دارم کار میکنم.
شما اگه می خواید بیشتر از این رو تست کنید می تونید یک تابع رو تعریف کنید که هر بار صد هزارتا رکورد یا بیشتر رو تو جدول بانکتون ایجاد کنه و قدرتش رو در رکوردهای تعداد بالا محک بزنید.

one hacker alone
دوشنبه 13 تیر 1390, 21:28 عصر
میگن وسط های کار اگه برق بره اکسس هنگ میکنه
حجم داده بره بالا واسه گزارش گیری و ... بازدهیش پایین نمیاد
بعد از ado استفاده کنم یا DATA CONTROL کدومشون با SQL مچ هستن؟

M.T.P
سه شنبه 14 تیر 1390, 12:04 عصر
میگن وسط های کار اگه برق بره اکسس هنگ میکنه
حجم داده بره بالا واسه گزارش گیری و ... بازدهیش پایین نمیاد
بعد از ado استفاده کنم یا DATA CONTROL کدومشون با SQL مچ هستن؟

مشکلی که قطع برق می تونه برای همه بانک های اطلاعاتی داشته باشه از بین رفتن اطلاعات در حال نوشتن یا آپدیت هست و در برخی مواقع ساقط شدن کل بانک اطلاعاتی که با اینکه بارها برای خودم اتفاق افتاده و بانک هم تحت شبکه هست و مدام در حال ویرایش اما تا حالا به این مشکل برنخوردم و این موضوع محدود به بانک اکسس نیست و گرفتن Backup میتونه این مشکل رو با درصد بالایی به حداقل برسونه.

بهترین ، ساده ترین و سازگارترین روش برای کار با بانک های اطلاعاتی کتابخانه ADODB هست.
توصیه من به شما اینه که به هیچ وجه سراغ کنترل های Data و Adodc نرید و از همین ابتدا به منبع این دو یعنی کتابخانه ADODB توجه کنید.
فوایدش هم اینه که Portable هست یعنی کتابخانه Adodb با تمامی نسخه های ویندوز نصب میشه و احتیاج به نصب هیچ فایل اضافه ای نیست.

رفرنسش هست: Microsoft Activex Data objects 2.8

one hacker alone
سه شنبه 14 تیر 1390, 19:44 عصر
ممنون از اطلاعات کامل و جامع حالا این ADODB میتونه با همه بانک های اطلاعاتی ارتباط برقرار کنه؟
و ظاهرا adodb در مقابل adodc انعطاف بیشتری داره
جفتشون از کنترل ADO هستن دیگه؟
در ارتباط با کنترل هایی مثل datagride و گزارش گیری هم که نباید مشکلی داشته باشن

M.T.P
سه شنبه 14 تیر 1390, 20:17 عصر
Adodb کنترل نیست یک کتابخانه شامل کلاسهای مختلف و مورد نیاز جهت ارتباط با انواع بانک های اطلاعاتی.

ظاهرا adodb در مقابل adodc انعطاف بیشتری داره
ببینید Adodc یک کنترله واسط برای ارتباط با Adodb هست ، پس بهتره شما واسطه رو کنار بگزارید و مستقیما برید سراغ منبع.
در ضمن Adodc مشکلاتی رو میتونه بهمراه داشته باشه که اگه مایل باشید براتون شرح خواهم داد.

در ارتباط با کنترل هایی مثل datagride و گزارش گیری هم که نباید مشکلی داشته باشن
هیچ مشکلی نیست.

shedayat
چهارشنبه 15 تیر 1390, 00:21 صبح
در ضمن Adodc مشکلاتی رو میتونه بهمراه داشته باشه که اگه مایل باشید براتون شرح خواهم داد.

اگه می شه یه چند تا از مشکلاتش رو بیان کنید.
ممنون.

M.T.P
چهارشنبه 15 تیر 1390, 10:58 صبح
اگه می شه یه چند تا از مشکلاتش رو بیان کنید.
البته میشه گفت دردسر

نیاز به نصب در سیستم مقصد
عدم وجود یک اتصال واحد ( برای هر کنترل در یک فرم و یا فرم های دیگر تعریف ConnectionString الزامی است)
اشغال حافظه (چنانچه کاربر پس از باز کردن رکوردست آن را نبندد) که در اکثر مواقع همینطور است.
نیاز به Refresh بعد از هر دستور

یک واسطه دردسرساز