PDA

View Full Version : تشخیص یک شماره درون نوار قلب(پردازش تصویر)

bijanbina
دوشنبه 13 تیر 1390, 17:18 عصر
سلام من می خواهم علامت دو(در رومی) در یک عکس که نوار قلب اسکن شده هست پیدا کنم.
سوال اول:این کار با پردازش تصویر امکان داره (بدون استفاده از شبکه عصبی)؟
سوال دوم:اگر شبکه عصبی نیازه ورودی شبکه عصبی چطوری باشه(منظورم اینه مثلا من با استفاده از یک سری الگوریتم محل یک حرف رو تشخیص دادم حالا چطوری به شبکه عصبی بدمش همین طوری بصورت پیکسل که تقریبا کار احمقانه ای هست)
اطلاعات:ورودی همیشه یک عکس با کیفیت با سایز مشخص هست،همچنین فونت دو رومی ،ثابته.این عدد همیشه رنگش سیاهه کلا تمام اطلاعات در یک نوار قلب سیاهه یعنی به راحتی از بقیه جدا میشه
یک نمونه که کیفیت در آن کاهش داده شده است برای نمونه ضمیمه شده

مصطفی ساتکی
چهارشنبه 15 تیر 1390, 08:47 صبح
اگر بخاید یک کار دانشجویی انجام بدید می تونید با Hu moment مقایسه رو انجام بدید یا projection بگیرید و با روش های histogram matching اونا رو مقایسه کنید.
یا روش دیگر اینکه باید کارکتر هدفتون رو روی نمونه های ورودی convolution کنید البته اول بایستی تضمین کنید که صفحه وردی تون rotation نداشته باشه.
خیلی بخاد بهتر کار کنید بایستی یه classifier رو train کنید می تونه svm یا mlp باشه که کل sample مربوط به دو یونانی تون میشه positive و بقیه database تون که شامل مجموعه ی کاملی از کارکترهای دیگر میشه negative.
تو روش moment ابتدا moment های اولیه رو بدست میارید بعد از مقادیر اونا مقادیر هفت گانه Hu Moment رو بدست بیارید روی contoure مربوط به blob تون اعمال کنید جواب دقیق تری می گیرید و سپس نظیر به نظیر difference شون رو حساب کنید جواب نسبتاً خوبی میده.

روش های دیگری هم وجود داره که بر حسب گرادیان و orientation که هم می تونه بر صورت کلی و هم adaptive به صورت بلوکی اجرا شه که در حالت بلوکی هم می تونید به صورت graph matching و هم به صورت hog با svm الگوی مورد نظر خودتون پیدا کنید