masud8002k
چهارشنبه 15 تیر 1390, 20:44 عصر
سلام دوستان من یک دو تا جدول ایجاد کردم که در یکی از اون ها منو اخبار(اخبار ورزشی ،اخبار علمی،اخبار هنری و...)رو نگه میداره و یک جدول هم دارم که اخبار به همراه کد منو های من در اون ذخیره میشه
حالا من یک صفحه دارم که میخوام کل اخبار تو اون صفحه نشون داده بشه و برای مثلا من الان برای قسمت اخبار علمی یک صفحه ایجاد کردم گردید ویو انداختم ونشون میده برای اخبار هنری یک صفحه ایجاد کردم و....
من میخوام یک صفحه داشتم باشم که کاربران وقتی رو منو مثلا اخبار ورزشی کلیک کردند بیان همین صفحه اخبار ورزشی رو ببین یا وقتی رو هنری کلیک کردن بیان و اینو ببین و دیگه برای هر منو صفحه ایجاد نکنم
این کد منه
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (!IsPostBack)
{
SqlConnection con = new SqlConnection("data source=(local);initial catalog=bigpr;integrated security=true");
string query = "select * from tblnews";
SqlCommand cmd = new SqlCommand(query, con);
con.Open();
SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
GridView1.DataSource = dr;
GridView1.DataBind();
con.Close();
}
}
فکر کنم باید در دستور string strمن تغییراتی بوجود باید تا اونجوری نشون داده بشه؟
حالا من یک صفحه دارم که میخوام کل اخبار تو اون صفحه نشون داده بشه و برای مثلا من الان برای قسمت اخبار علمی یک صفحه ایجاد کردم گردید ویو انداختم ونشون میده برای اخبار هنری یک صفحه ایجاد کردم و....
من میخوام یک صفحه داشتم باشم که کاربران وقتی رو منو مثلا اخبار ورزشی کلیک کردند بیان همین صفحه اخبار ورزشی رو ببین یا وقتی رو هنری کلیک کردن بیان و اینو ببین و دیگه برای هر منو صفحه ایجاد نکنم
این کد منه
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (!IsPostBack)
{
SqlConnection con = new SqlConnection("data source=(local);initial catalog=bigpr;integrated security=true");
string query = "select * from tblnews";
SqlCommand cmd = new SqlCommand(query, con);
con.Open();
SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
GridView1.DataSource = dr;
GridView1.DataBind();
con.Close();
}
}
فکر کنم باید در دستور string strمن تغییراتی بوجود باید تا اونجوری نشون داده بشه؟