PDA

View Full Version : سوال: چطوری میشه Window Border ی اینچنینی درست کرد؟

AlgorithmX
سه شنبه 21 تیر 1390, 00:54 صبح
چطوری میشه Window Border ی اینچنینی درست کرد؟

7233872337

مهدی فرزاد
سه شنبه 21 تیر 1390, 11:39 صبح
سلام
مگه شما اموزش نهم من رو ندید؟؟ توی اون آموزش طریقه ایجاد Border دلخواه برای ویندوز هست دیگه ایجاد این آتیم های اضافی به خلاقیت خودتون بستگی داره
در ضمن یک نکته مهم خیلی از کنترل هایی رو که در Title فرم مورد نظر اضافه شده رو لازم نیست در استایل تعریف کنید
کافیه فقط یک استایل که شامل کنترل های اصلی فرم هست مثل نام فرم آیکن و کنترل های ماکسیمایز و مینی مایز و کلوز رو در استایل قرار بدید بعد در محیط طراحی فرم ( همون محیط همیشگی که کنترل های برنامه رو روی فرم میگذارید) کنترل دلخواهی رو که میخواید در Title فرم باشه رو در فرم قرار بدید و به بالای گرید Dock کنیدو محل اون رو با اضافه کردن ستون در گیرد تثبیت کنید تا با بزرگ و کوچیک شدن فرم جابجا نشه و بعد با استفاده از Margin اونو بالا تر ببرید تا توی Title قراربگیره

AlgorithmX
سه شنبه 21 تیر 1390, 11:42 صبح
آخه جالب اینه که بردر یاهو با عوض کردن تم ویندوز هم عوض میشه و انگار کاملا عضوی از بردرهای ویندوزه!

مهدی فرزاد
سه شنبه 21 تیر 1390, 11:55 صبح
شما میتونید برای استایلتون چند تم رنگ درست کنید و لی اجزای فرم و استایل ثابت هستن و با تغییر اون رنگها فقط رنگ زمینه و Border ویندوز عوض میشه و مابقی اجزا تغییری نمیکنه البته بازم میگم شما میتونید هر چیزی رو تو استایل فرمتون قرار بدید فقط باید در کلاس که برای مدیریت استایل هست برای اون کد نویسی کنید چون توی فرم دیگه به اون دسترسی ندارید مثل کدی که من برای دکمه های کلوز و مینی مایز و ..... نوشتم ( تو آموزش پیوست هست )

AlgorithmX
سه شنبه 21 تیر 1390, 11:55 صبح
ببینید واقعا که من وقتی بعضی از این برنامه ها رو میبینم به وجد میام، که خدایا اینارو چطور درست کردند؟!
حالا مثلا خود بابیلون (نسخه جدیدش) به کنترل های مرورگر یه باتن اضافه میکنه که برای لینک به خودش استفاده میشه!
یعد تازه بردری که شما طراحی کرده اید(در فیلم!) در ویندوز های دیگه هم همین قالب رو داره ولی یاهو، بابیلون ، ّFireFox, Chrome, IDM, Opera .. خودشون رو با نسخه و تم ویندوز سازگار می کنند! و حتی اگر تمی هم روی ویندوز (توست هر برنامه ای) نصب باشه قالب اون تم رو می گیرند! (چطور این کاررو می کنند؟)

مهدی فرزاد
سه شنبه 21 تیر 1390, 12:12 عصر
سلام

خوب اونها با توابع API ساخته شدن فکرنکنم از WPF استفاده کرده باشن

راستی یک نکته Border که من طراحی کردم تم ویندوز سون هست و در XP هم با همین تم یعنی مثل ویندوز سون ظاهر میشه .بله اگر شما ویندوز7 دارید تفاوتی احساس نمی کنید اما برای کاربرانی که ویندزو Xp تفاوت محسوس هست
این یک مثال از یک تم برنامه که طراحی کردم و در Title برنامه هم دکمه وجودداره
72347

AlgorithmX
سه شنبه 21 تیر 1390, 12:31 عصر
شما برای تغییر تم برنامه این لینک رو ببینید

لینک رو فراموش کردید؟!

مهدی فرزاد
سه شنبه 21 تیر 1390, 13:03 عصر
ببخشید
http://barnamenevis.org/showthread.php?284723-Template