PDA

View Full Version : عدم load ويندوز در لپ تاپ

Tarrah
پنج شنبه 23 تیر 1390, 00:11 صبح
با سلام
داشتم با لپ تاپ كار مي كردم كه هنگ كرد. 10 دقيقه اي صبر كردم ولي حتي task manager هم اجرا نشد. با دگمه power خاموش و روشنش كردم ولي متاسفانه ديگه ويندوز بالا نيومد. بعد از آرم load ويندوز كه صفحه سياه ميومد و بعدش ويندوز load مي شد، الان صفحه سياه مياد ولي بعدش يه صفحه آبي يه لحظه مياد و ميره و restart ميشه و باز هم همون قضيه. اولش فكر كردم hard‌سوخته ولي نسوخته چون از روي cd با ويندوز مجازي تونستم اطلاعاتم رو از رو hard بردارم. حالا مي خوام بدونم مشكل چيه و چي كار بايد بكنم؟

AliReza Vafakhah
پنج شنبه 23 تیر 1390, 02:59 صبح
قبل از بوت ویندوز F8 بزنید یه قسمت هست که نوشته آخرین باری که ویندوز بهترین اجرا را داشته بعد ویندوزتون به احتمال زیاد بالا میاد اگر بالا نیومد از Safe Mode استفاده کنید و سپس با System Restore به حالت قبل سیستمتون رو برگردونید.

به هر حال اینجا هست که قدرت نرم افزارهای مثل Norton Gost , Acronis True Image معلوم میشه که اگر شما یک پشتیبان از ویندوز لبتاپتون که اگر اورجینال هم باشه دیگه فبها تهیه می کردید الآن با خیال راحت مشکلتون حل بود

shedayat
جمعه 24 تیر 1390, 09:51 صبح
سلام.
دقیقا همین مشکل دیروز برای کامپیوتر منم اتفاق افتاد. البته PC بود و ویندوزشم xp بود. یه بار که ریستارت کردم هنگ کرد و توی صفحه ی سیاه گیر کرد. و دفعه بعدی که ریستارت کردم یه پیغام داد که می گفت فایل Boot.ini ویندوزت خراب شده و قادر به خوندن نیستم. بعدش صفحه ی command اومد و ازم آدرس فایل جدید فایل بوت رو خواست. منم بلافاصله کامپیوتر رو خاموش کردم و کابل هاردش رو جا به جا کردم دیدم مشکلش حل شده. حالا به نظر میاد برای شما هم یه همچین مشکلی پیش اومده باشه. یعنی مشکل هر چی باشه باز بر می گرده به هارد لپ تاپت.
موفق باشی.

returnx
جمعه 24 تیر 1390, 10:38 صبح
بله ، به این حالت اصطلاحا میگن Windows Crash شد ، و به اون صفحه آبی که بالا میاد سریعا میره پایین میگن صفحه مرگ ویندوز و در کل ویندوز دیگه ، یک بار Bill Gates هم داشت ویندوز 98 رو معرفی میکرد زمانی که داشت نشون میداد سیستم plug & Play ویندوز 98 چقدر سریع سخت افزار رو شناسایی میکنه یکهو ویندوز Crash شد ...
خود Bill gates هم خندش گرفته بود...
این فیلم رو میتونین اینجا ببینین(البته قدیمیه) :

http://www.youtube.com/user/TomAndJerry1998