PDA

View Full Version : مشکل با dblookupcombobox

vb.net2008
شنبه 15 مرداد 1390, 13:40 عصر
سلام
من یه Dbgrid دارم که اطلاعات جدولمو لیست می کنه. و یه dblookupcmbobox که یکسری اسامی رو نشون می ده که ID او اسامی در جدولی که dbgrid لیست می کنه ثبت می شه. من می خوام وقتی کاربر یک سطر از dbgrid رو انتخاب می کنه گزینه مربوط به اون سطر در dblookupcmbobox انتخاب بشه.و هنگام ثبت اطلاعات هم بتونم به Id گزینه انتخاب شده در dblookupcmbobox دسترسی داشته باشم

Vahid.Shatery
دوشنبه 17 مرداد 1390, 10:40 صبح
سلام
از دستور Locate فکر کنم این کار قابل انجام باشه .
شما در رویداد onClickگرید اون جدول و اون رکورد را locae کنید و فیلد مورد نظر را در text اون قراربدین . و از همین روش می تونین به ID هم دسترسی داشته باشین .

pezhvakco
سه شنبه 18 مرداد 1390, 08:41 صبح
علیک سلام :

سلام
من یه Dbgrid دارم که اطلاعات جدولمو لیست می کنه. و یه dblookupcmbobox که یکسری اسامی رو نشون می ده که ID او اسامی در جدولی که dbgrid لیست می کنه ثبت می شه. من می خوام وقتی کاربر یک سطر از dbgrid رو انتخاب می کنه گزینه مربوط به اون سطر در dblookupcmbobox انتخاب بشه
"dblookupcombobox " یک ابزار یک طرفه است یعنی فقط میتونه اشاره گر ردیف در جدولی که داده هاش رو نمایش میده رو به اون ردیفی که مشخص میشه ببره و نه اینکه اگر در جدول اشاره گر ردیف جا به جا شد داده های اون هم تغییر کنه .

شما باید متناسب خواستت با یک ابزار دیگه کار کنی .
میتونی یه ادیت داشته باشی و داده درون اون رو هماهنگ با داده جدول تغییر بدی و یا ...

هنگام ثبت اطلاعات هم بتونم به Id گزینه انتخاب شده در dblookupcmbobox دسترسی داشته باشم
این ID از کجا بدست میاد . همون رو در یک متغییر نگه داری کن .