View Full Version : کسی DbGrid می شناسه که بالاش قابلیت مرتب کردن داشته باشه
محسن شمس
چهارشنبه 13 مهر 1384, 19:36 عصر
تو دات نت بود
joker
چهارشنبه 13 مهر 1384, 19:38 عصر
توی OntitelCick کد زیر را بنویس
; Adodataset1.Sort := column.FieldName
محسن شمس
چهارشنبه 13 مهر 1384, 20:00 عصر
واسه Dbgrid بنویسم دوست عزیز
محسن شمس
شنبه 16 مهر 1384, 04:34 صبح
اقا من با BDE کار میکنم نه ADO
یک دنیا ممنون
محسن شمس
شنبه 16 مهر 1384, 21:20 عصر
آقا کسی کمک نمی کنه ما رو
Sepidar
شنبه 16 مهر 1384, 23:30 عصر
یادمه اولین بار که می خواستم از کامپیوتر استفاده کنم 13 سالم بود و حتی شکل کامپیوتر رو هم درست نمی دونستم. دیده بودم یکی از دوستام بلده رنگ صفحه تلوزیون کامپیوتر رو عوض کنه. خوب مام احساساتموت بر انگیخته شد که اگه اون میتونه، چرا ما نتونیم.
القصه... رفتم پیش عموم و گفتم عمو! چه شکلی میشه رنگ تلوزیون کامپیوتر رو عوض کرد؟ عموم گفت: خوب شما برای این کار اول باید یه چیزایی یاد بگیری، تا بعد بتونی خودت رنگ صفحه رو عوض کنی...
محسن جان، می بخشی که قصه گفتم. خیلی بیمزه بود، نه؟
سید مسعود موحد
یک شنبه 17 مهر 1384, 11:57 صبح
دوست عزیز
کامپونتی برای این کار نیست من یادم میاد که یک سی دی کامپوننت سال 77 داشتم که این کار را میکرد ولی ایم کامپوننت هم کد مینو شتن البته فکر کنم که quantum grid در مجموعه Developer Express موجود میباشد.
m-khorsandi
یک شنبه 17 مهر 1384, 13:17 عصر
درود
جناب Sepidar قصه جالبی بود!
ممنون.
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 17 مهر 1384, 13:27 عصر
دوست عزیز
کامپونتی برای این کار نیست من یادم میاد که یک سی دی کامپوننت سال 77 داشتم که این کار را میکرد ولی ایم کامپوننت هم کد مینو شتن البته فکر کنم که quantum grid در مجموعه Developer Express موجود میباشد.
کاملا درسته من از quantum qrid استفاده کردم این قابلیتی که شما میخواین رو داره بعلاوه قابلیتهای دیگه
JavanSoft
یک شنبه 17 مهر 1384, 14:04 عصر
با عرض معذرت از یکسال پیش تا کنون هر روز محکمتر از قبل می گویم : CrDbGrid از Corlab
محسن شمس
یک شنبه 17 مهر 1384, 14:53 عصر
از کجا گیر بیارم قربان
Developer Programmer
یک شنبه 17 مهر 1384, 15:28 عصر
از کجا گیر بیارم قربان
دیگه داری شورش رو در می آری
هزار بار گفتیم جستجو کن Help رو بخون ... راه می افتی صد تا پست بچه گونه راه می اندازی...
تو که با 150 تا پست در مورد برنامه نویسی ، هنوز نمی دونی Event رو داری واسه چی می نویسی و یک برنامه رو که حتی اسم شرکتش رو گفتن از کجا گیر بیاری... واسه چی داری زور می زنی؟
تعجب میکنم که چرا مدیران بخش چرا کاری نمی کنن...
محسن شمس
یک شنبه 17 مهر 1384, 20:57 عصر
شما لازم نیست داغ بکنی
بنده ای خدا اگه از من هیچی نمی دونی برو گوگل اسم من را جستجو کن تا ببینی با کی این جوری حرف می زنی
من نفر دوم المپیاد برنامه نویسی با Vb هستم الان هم که می بینی گیر Delphi هستم چون کارم گیر کرده یه جا
Developer Programmer
یک شنبه 17 مهر 1384, 21:44 عصر
من نفر دوم المپیاد برنامه نویسی با Vb هستم
استاد گرامی -نفر دوم المپیاد- لطف کن اول کمی درباره المپیاد صحبت کن و بعد بگو چی شده که نفر دوم المپیاد هنوز نمی دونه کد Event رو در کجا بنویسه و چطور Help رو بخونه و چطور جستجو کنه
و البته چطور خودش کد نویسی کنه تا نیاد در مورد "کسی یه فونت خوب داره" سوال کنه!
جناب نفر دوم المپیاد... اعلی حضرت... لطف کرده بفرمایید که آیا سوالهای المپیاد در باره دریافت 1 رشته و ارسال آن به خروجی نبوده ؟
بنده از اینکه برنامه نویسی شما رو زیر سوال بردم عذر میخوام امیدوارم که به حساب داغی بنده نگذارید
محسن شمس
یک شنبه 17 مهر 1384, 23:05 عصر
مردی بیا با vb بحث کنیم
یه سوال تو بپرس یه سوال من
محسن شمس
یک شنبه 17 مهر 1384, 23:06 عصر
مردی بیا درباره vb بحث کنیم
یه سوال تو بپرس یه سوال من
Inprise
دوشنبه 18 مهر 1384, 00:39 صبح
مهمونی تموم شد . برین خونه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.