PDA

View Full Version : پیش نیازها و مقدمات نصب active directory برای کلاینتها

sahel65
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 18:24 عصر
سلام دوستان

من میخوام چند روز دیگه روی سیستمهای اداره ای که هستم activedirectory رو نصب و اجراش کنم.

ازتون چند تا سوال داشتم

1-قبل از اجرا نیازی هست که به کاربرها اعلام و ابلاغ کنم؟
2-آیا نرم افزارهایی رو که تا الان کار می کردند از دسترسشون خارج میشه؟ آخه بعضیهاشون نرم افزارهایی رو نصب کردند که اصلا نیازی به اونها نیست.
3-با توجه به اینکه میخوام اینترنت رو بر اساس IP بهشون بدم، آیا از activedirectory میتونم قسمتی رو که میرن و IP رو تنظیم میکنن از دسترس خارج کنم و اجازه تغییر اونو بهشون ندم؟
4-ضمنا IP رو میشه با mac ست کنم تا دیگه تغییری نکنه؟

ممنون میشم اگه یه راهنمایی و توضیحاتی در این خصوص ارائه بدید.

با تشکر

hghyami
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 18:43 عصر
ببین شما دارید domain controller رو نصب می‌کنید... کامپیوتر‌های توی شبکه هم باید عضو domain بشن... مسلما تغییر خواهد کرد... در مورد ip و mac و غیره هم بحثش جدا از این هست و خوب Windows ۲۰۰۸ یک feature داره به اسم NAC که از طریق اون میتونید client‌های توی شبکه رو خیلی‌ محدود کنید. در مورد تغییر ip هم بله. وقتی‌ یوزر به دستگاه خودش به عنوان domain user login میکنه تقریبا هیچ کار خاصی‌ نمی‌تونه بکنه (منظورم تغیرات رو سیستم خودش)... من پیشنهاد می‌کنم اگر active directory آشنا نیستید اول باهاش کار کن و یادش بگیر بدن عملیش کن.

sahel65
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 19:09 عصر
ممنونم از نظر شما؛ آره من هم میخوام با کمک یه آدم وارد که چندین سال کار کرده این کار رو انجام بدم؛ فقط میخواستم ببینم آیا باید بعنوان مثال کاربرها رو قبلش در جریان گذاشت یا نه؟
و البته اینکه ویندوز سرور ما 2003 هستش

hghyami
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 19:12 عصر
کاربرها رو نه واقعا ولی‌ اگر چیز خاصی‌ دارن ممکن هست نیز باشه backup بگیرند و غیره... چون routine کاریشون یک جورایی عوض خواهد شد و این بستگی به ستاپ domain شما داره... اگر میتونی‌ سرور ۲۰۰۸ R۲ رو بذار... بعدا به جونم دعا خواهی‌ کرد

sahel65
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 19:15 عصر
نه قادر نیستم، آخه sqlserver هم نصبه و کلی درد سر داره، تازه کارهای دیگه ای هم در کنار کار فوق باید تو سازمان انجام بدم که نمی رسم.
اونو هم بعدا نصبش می کنم

hraeissi
جمعه 21 مرداد 1390, 11:01 صبح
توصیه می کنم قبل از هر اقدامی در این خصوص مطالعه بیشتری داشته باشید