PDA

View Full Version : آیا عینکی با چنین مشخصاتی وجود دارد یا خیر؟

hamidhws
شنبه 22 مرداد 1390, 05:26 صبح
سلام دوستان
قبل از هر چیز عذر میخوام اگر جای خوبی مطلب نگذاشتم ! راستش جای بهتری پیدا نکردم.

و اما سوال:

حتما تا بحال در مورد عینک های جاسوسی شنیده اید . عینک هایی که قابلیت ضبط تصاویر و ... را دارند!
من دنبال یه نمونه پیشرفته تر هستم با مشخصات زیر که هر جا گشتم نتونستم پیدا کنم :

عینک با شیشه شفاف (مثل عینک های طبی که اونبرش معلومه!) با قابلیت ارسال لحظه ای تصاویر از طریق وایرلس (یعنی همزمان فیلم بگیره و از طریق وایرلس برامون ارسال کنه) و همچنین با قابلیت پخش فایل ویدئویی (منظورم از فایل ویدئویی یعنی چنتا نوشته و ... که شخص بتونه اون نوشته ها رو بخونه ! اما بتونه جلو شو هم ببینه)

امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست رسونده باشم
من دنبال همچین عینکی با همچین تکنولوژی هستم اما نتو نستم جایی پیدا کنم
میخواستم ببینم همچین چیزی هست یا باید خودمون بسازیم؟
اگر دوستان نمونه ای سراغ دارن لطفا لینکشو محبت کنن ممنون میشم

با تشکر

eshpilen
شنبه 22 مرداد 1390, 09:17 صبح
برای تهیهء این عینک میتونید با CIA تماس بگیرید.
زنگ زدید بهشون بگید داخلی 303، مامور 007.
اگر انکار کردن که همچین عینکی دارن بگید eshpilen منو معرفی کرده.

eshpilen
شنبه 22 مرداد 1390, 10:12 صبح
ببین اگر استعداد و تخصص داری در این زمینه استخدامت هم میکننا!
فقط رفتی اونجا منو یادت نره.

amirm2010
شنبه 22 مرداد 1390, 14:19 عصر
داداش حرفای خنده دار میزنیا

hamidhws
شنبه 22 مرداد 1390, 19:41 عصر
گویا دوستان این مطلب رو با جوک اشتباه گرفتن
واقعا باعث تاسف هست
ببینید آقای CIA شاید شما توی عمر پر بارتون همچین چیزایی رو فقط توی فیلم ها دیدید اما احیانا یا از دنیا خیلی عقبید یا ....
حرفایی که زدم از روی هوا نبود بلکه مشابهات اون در حال حاضر موجود هست فقط همه این امکانات رو یکجا میخواستم
http://www.spyville.com/spy-camera-eyeglasses.html
http://www.buyincoins.com/4gb-sun-glasses-mini-dv-dvr-spy-camera-video-recorder-product-1364.html
http://www.spysource.net/xGlassescamcorder.htm
http://www.geekalerts.com/spy-sunglasses-with-wireless-lcd-receiver/

syntiberium
شنبه 22 مرداد 1390, 19:59 عصر
گویا دوستان این مطلب رو با جوک اشتباه گرفتن
واقعا باعث تاسف هست
مشکل اینجاست که آخه یه برنامه نویس اگه خفن ترین حکر دنیا هم باشه فکر نکنم چنین تجهیزاتی نیاز داشته باشه و شما خودت رو بزار جای کسانی که قراره این تاپیک رو بخونن و حساب کن ببین آیا یک در صد احتمال داره اینجا کسی چنین اطلاعاتی داشته باشه ؟

hamidhws
شنبه 22 مرداد 1390, 20:03 عصر
مشکل اینجاست که آخه یه برنامه نویس اگه خفن ترین حکر دنیا هم باشه فکر نکنم چنین تجهیزاتی نیاز داشته باشه و شما خودت رو بزار جای کسانی که قراره این تاپیک رو بخونن و حساب کن ببین آیا یک در صد احتمال داره اینجا کسی چنین اطلاعاتی داشته باشه ؟

دوست عزیز اما من این تجهیزاتو برای کار جاسوسی یا مشابه این نمیخوام بلکه یه کار علمی دولتی هست.
حق با شماست اما پیشنهاد میکنید کجا این مطلبو بزارم؟

میلاد قاضی پور
شنبه 22 مرداد 1390, 20:36 عصر
هیچ عینکی که شما در موردش حرف زدید من تو لینکا ندیدم . لینکها فقط عینکی که مجهز به دوربین کوچیکی بودن رو تبلیغ میکردن . یک فروشگاه در لندن هست که مخصوص فروش ابزار جاسوسیه . توی اون فروشگاه شما تمام لوازم عادی و روزمره و پرکاربردی که فقط به یک دوربین کوچیک مجهز هستن رو میتونید پیدا کنید . لوازمی مثل خودکار . مایکروویو. رادیو . فندک . ساعت رومیزی و ...

اشپیلن میخوای بچه مردمو به کشتن بدی؟ خودت مگه تحت تعقیب نیستی؟
اطلاعیتو رو دیوارای شیکاگو دیدم .برات جایزه گذاشتن مرد حسابی :لبخند:

JaguarXF
شنبه 22 مرداد 1390, 21:15 عصر
سلام دوستان
قبل از هر چیز عذر میخوام اگر جای خوبی مطلب نگذاشتم ! راستش جای بهتری پیدا نکردم.

و اما سوال:

حتما تا بحال در مورد عینک های جاسوسی شنیده اید . عینک هایی که قابلیت ضبط تصاویر و ... را دارند!
من دنبال یه نمونه پیشرفته تر هستم با مشخصات زیر که هر جا گشتم نتونستم پیدا کنم :

عینک با شیشه شفاف (مثل عینک های طبی که اونبرش معلومه!) با قابلیت ارسال لحظه ای تصاویر از طریق وایرلس (یعنی همزمان فیلم بگیره و از طریق وایرلس برامون ارسال کنه) و همچنین با قابلیت پخش فایل ویدئویی (منظورم از فایل ویدئویی یعنی چنتا نوشته و ... که شخص بتونه اون نوشته ها رو بخونه ! اما بتونه جلو شو هم ببینه)

امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست رسونده باشم
من دنبال همچین عینکی با همچین تکنولوژی هستم اما نتو نستم جایی پیدا کنم
اگر دوستان نمونه ای سراغ دارن لطفا لینکشو محبت کنن ممنون میشم

با تشکر

هههه! گوشی تلفنت رو بگذار توی جیبت. دوربینش رو هم روشن کن

hamidhws
شنبه 22 مرداد 1390, 21:47 عصر
هیچ عینکی که شما در موردش حرف زدید من تو لینکا ندیدم . لینکها فقط عینکی که مجهز به دوربین کوچیکی بودن رو تبلیغ میکردن . یک فروشگاه در لندن هست که مخصوص فروش ابزار جاسوسیه . توی اون فروشگاه شما تمام لوازم عادی و روزمره و پرکاربردی که فقط به یک دوربین کوچیک مجهز هستن رو میتونید پیدا کنید . لوازمی مثل خودکار . مایکروویو. رادیو . فندک . ساعت رومیزی و ...

دوست عزیز خوب منم همونو میخواستم فقط + وایرلس و پخش تصاویر

لینک وایرلس رو هم گذاشتم در مورد نکته آخری هم منبع پیدا نکردم اما نمونشو دیدم

اما خوب من همه اینهارو یکجا میخواستم

mohammadian7
یک شنبه 23 مرداد 1390, 01:09 صبح
سلام من برات میسازمش فقط اینکه یه خورده گرون درمیاد