View Full Version : برون سپاری
code_baz
دوشنبه 31 مرداد 1390, 21:10 عصر
سلام
آیا کسی تجربه پروژه های خارجی که از طریق اینترنت سپرده میشه رو داره؟
منظورم سایت هایی مثل guru یا topcoder و غیره هست.
از لحاظ مالی چجوریه آیا با کارهای معمولی(معادل: یعنی اگر همون کارو یه شرکت به شما بده) مساویه
کلا راضی هستید یا نه.
جنبه های دیگش رو هم توضیح بدین
متشکرم
مهران رسا
سه شنبه 01 شهریور 1390, 12:33 عصر
من تا حالا تجربه کار این مدلی رو نداشتم اما :
اگه دست مزدها به دلار باشه ، قطعاً باید راضی کننده تر از کار داخلی باشه. در واقع بهترین نوع business برای یک ایرانی همینه که از داخل ایران ، دلار وارد کنه.
فقط سوالی که هست اینه که با شرایط فعلی (تحریم و ...) این پول چه جوری قراره به دست ما برسه؟
code_baz
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 20:16 عصر
سوال منم هست جچوری یه حساب خارجی داشته باشیم؟
کسی راه حل کاربردی سراغ داره؟
vcldeveloper
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 23:27 عصر
اگه دست مزدها به دلار باشه ، قطعاً باید راضی کننده تر از کار داخلی باشه. در واقع بهترین نوع business برای یک ایرانی همینه که از داخل ایران ، دلار وارد کنه.
نه لزوما؛ اولا مشتری معمولا به قیمت پیشنهادی شما توجه ویژه ایی میکنه، و در اکثر مواقع برنامه نویسان هندی و چینی و برخی از سایر ملل هستند که قیمت های مفیدی میدند، و ادعا هم زیاد می کنند. ثانیا، انتقال پول به داخل کشور زمانبر، و هزینه بر هست. البته همه چیزش منفی نیست، نقاط قوت زیادی هم داره، ولی نه به این معنا که لزوما بهترین نوع تجارت برای یک ایرانی باشه.
code_baz
جمعه 04 شهریور 1390, 14:04 عصر
اصولا اکثر پروژه هایی که ارایه میشه پروژه های خردی هستدند که بعضی از شرکت ها وافراد به دلیل نبود وقت و صرفه جویی در پول توی اینترنت میزارند.
تا اون جایی که بعضی از سایت ها رو مرور کردم پروژه ها و قیمت های پیشنهادی نسبتا چیزهای دندون گیری نیستن ولی اگر یه برنامه نویس تمرکزش رو بزاره توی این کارا میتونه در همون حد یا بیشتر از از کار معمولی تو ایران درآمد کسب کنه(اگه تسلط خوبی داشته باشه و یه جورایی زرنگ هم باشه ) . ولی تصور من اینه که اگه کسی تخصص بالایی داشته باشه میتونه با همین کارا درآمد خوبی کسب کنه.
من قبلا شنیده بودم کسایی هستن که توی همین ایران پروژه های خوبی رو کار میکنن.
اگه کسی توی چنین پروژه هایی کار کرده نظرشو رو بگه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.