PDA

View Full Version : راهنمایی در چاپ یک متن در سایز دلخواه

sahar_ah
چهارشنبه 20 مهر 1384, 10:28 صبح
سلام خسته نباشید
من میخوام با برنامه Quick Report یک گزارش بگیرم که اندازه چاپی اون حدود 10 cm در 10 cm باشه مثل فاکتور یا رسیدی که رستورانها میدند یعنی چاپ در یک سایز کوچک نه A4 .اگه میشه منو راهنمایی کنید ببینم چطور میتونم این کار رو انجام بدم.اگه کسی یه نمونه به عنوان راهنمایی برای من بزاره یه دنیا ممنون میشم.بعدش آیا باید برای چاپگر تنظیم خاصی انجام داد یا نه؟ یا چاپگر مخصوص می خواد؟
من اینطور میخوام صفحه گزارش رو طراحی کنم

نام کالا تعداد قیمت
مریم کفش 1 12000
علی کیف 2 15000
__________________________________________________ ____
17000

m-khorsandi
چهارشنبه 20 مهر 1384, 11:24 صبح
درود
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=24894

جستجو رو فراموش نکنید.

sahar_ah
چهارشنبه 20 مهر 1384, 12:09 عصر
با سلام
ممنونم از جوابتون جناب آقای خرسندی
ولی منظور من چیز دیگه ای بود.من کار با Quieck Report رو بلدم اما می خوام بدونم چطور میشه که یه گزارش رو در سایز کوچک چاپ کرد مثل فاکتور رستورانها یا فروشگاههای رفاه که فاکتور چاپی اونا سایزی تقریبا 10cm *10cm داره
من اینو بلد نیستم.لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
با تشکر

m-khorsandi
چهارشنبه 20 مهر 1384, 13:34 عصر
اگه دقت کرده باشین، چاپگرهای فروشگاه رفاه (فرضا") چاپگرهای معمولی نیستند،
من چاپ قبض 10*10 cm رو با چاپگرهای معمولی امتحان نکردم، ولی با چاپگرهایی
که کار چاپ بارکد رو انجام میدن کار کردم، و تنظیمات پیچیده ایی هم نداشتند چون
مخصوص کار با برگه های کوچک هست.

sahar_ah
پنج شنبه 21 مهر 1384, 15:23 عصر
سلام
ببخشید من اصلا با نوع چاپگر کاری ندارم فقط میخوام زمانی که از یک گزارش پرینت میگیرم تمام صفحه A4 رو اشغال نکنه و مثلا در بالای صفحه سمت راست چاپ بشه.همین یعنی اگه عرض کاغذ من 10 سانتی متر باشه و اونو به چاپگر بدم گزارش منو کامل چاپ کنه و جایی رو از قلم نندازه

babak869
شنبه 23 مهر 1384, 11:26 صبح
با سلام
شما میتونید در قسمت تنظیمات کوییک ریپورت این کار رو انجام بدید.ولی یه کامپوننت در سایت Fastreport هست که مجانیه بنام Free Report میتونی با اون کار کنی که خیلی عالیه
موفق باشید