PDA

View Full Version : سوال: استفاده از گوگل مپ، گوگل پلاس و گوگل آنالیز باعث کند شدن صفحه سایت نمی شه؟

idocsidocs
جمعه 11 شهریور 1390, 01:20 صبح
من می خوام از استفاده از گوگل مپ، گوگل پلاس، گوگل آنالیز در سایتم استفاده کنم.
لطفا بگید که بغیر از فایلهای خارجی مثل تصاویر که لازم هست نمایش داده بشن، کدهای جاوا اسکریپت که برای اجرای این نرم افزارها استفاده می شن، باعث کند شدن صفحه سایت نمی شه؟ این امکان وجود داره که این فایلهای جاوا اسکریپت رو توی سرور سایت خودم قرار بدم و همچنان از این سرویس ها استفاده کنم؟

همچنین اگر یه آموزش برای نحوه استفاده از گوگل مپ، گوگل پلاس، گوگل آنالیز سراغ دارید لطفا بعم معرفی کنید.

hamidre13
سه شنبه 15 شهریور 1390, 07:50 صبح
نه شاید حجم تمام این فایل های به 3 کیلوبایت هم نرسه ، گوگل آنالیز خیلی بزرگ هست اگه میخوای یاد بگیری باید یا داکیومنت های خود گوگل رو بخونی یا ویدوی سایت لیندا رو نگاه کن، گوگل پلاس هم که اصلا آموزش نمی خواد!
ولی می خوای با گوگل مپ چه کار کنی؟

idocsidocs
سه شنبه 15 شهریور 1390, 12:30 عصر
نه شاید حجم تمام این فایل های به 3 کیلوبایت هم نرسه
اگر این فایلها رو روی سرور خودم قرار بدم، آیا این خدمات سایت گوگل همچنان برای من اجرا می شن یا اینکه فقط باید روی سرور گوگل باشن تا اجرا بشن؟

گوگل آنالیز خیلی بزرگ هست اگه میخوای یاد بگیری باید یا داکیومنت های خود گوگل رو بخونی یا ویدوی سایت لیندا رو نگاه کن
گوگل آنالیز چی داره که می گید خیلی بزرگ هست؟ فوقش بازدیدکننده ها رو بررسی می کنه و یه آمار می ده.

ولی می خوای با گوگل مپ چه کار کنی؟
می خوام یه فرم بسازم که مدیر با وارد کردن اطلاعات محل زندگی خودش، بتونه آدرس خودش رو با گوگل مپ به بازدیدکننده ها نشون بده. البته از گوگل ارث هم می خوام استفاده کنم.

idocsidocs
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 18:44 عصر
کسی یه آموزش فارسی برای api های گوگل سراغ نداره؟

hamidre13
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 22:34 عصر
گوگل آنالیز چی داره که می گید خیلی بزرگ هست؟ فوقش بازدیدکننده ها رو بررسی می کنه و یه آمار می ده.
همین فوقش کلی هست عزیز من که قصد اذیت ندارم برو داکیومنشن گوگل رو بخون خودت میبینی چه خبره!
باید واسه آنالیز هات هدف مشخص کنی ببینی که به هدفهات رسیدی یا نه!
باید میزان بازدید هات رو به صورت منطقی مقایسه کنی !
باید ببینی کدوم تبلیغ منجر به ورود به سایتت شده و ...

اگر این فایلها رو روی سرور خودم قرار بدم، آیا این خدمات سایت گوگل همچنان برای من اجرا می شن یا اینکه فقط باید روی سرور گوگل باشن تا اجرا بشن؟
فقط یه کد جاوا اسکریپت هست که باید کپی و پیست کنی در ضمن نمیتنونی این کارو با سرور خودت انجام بدی !
میتونی بری توی گوگل مپ آدرس رو بزنی بعد گوشه سمت راست بالا روی لینک کلیک کن بعد پایننش بزن کاستومایز اند پریویو امبدد مپ و بعد اندازه دلخواهت رو بگیر!
در ضمن درکنار گوگل آنالیز شما میتونی از گوگل ادرود و گوگل ادسنس(فکر میکنم واسه ایران بسته هست)و گوگل وب سایت اپتیمایزر هم استفاده کنی!

idocsidocs
جمعه 18 شهریور 1390, 17:34 عصر
باید داکیومنتش رو بخونم !

فقط یه سوال» من قالب یه سایت رو کپی کردم، این سایت از گوگل آنالیز استفاده کرده، یه متاتگ به شکل زیر داره: می شه بگید این کد چیه و چه استفاده ای داره؟ آیا باید برای سایت جدید مقدار این متا تگ رو عوض کنم؟

<meta name="google-site-verification" content="" />

majidmarashi
سه شنبه 13 خرداد 1393, 18:48 عصر
نرم افزار حسابداري (http://zomorodhesab.com) زمرد داراي امکانات بسيار زياد و انحصاريه که در زير فقط به پاره از اونا اشاره ميکنيم:
-قابليت اتصال به دستگاههاي بارکدخوان
-گزارش سود هر کالا
-قابليت ارتباط با ترازو هاي وزني
-قابل استفاده به سه زبان فارسي،انگليسي و عربي
-قابليت ارتباط اينترنتي نرم افزار و امکان استفاده بوسيله تبلت،موبايل با سيستم عاملهاي مختلف از جمله آندرويد،مک،ويندوزموبايل
-ثبت چک و گزارشات جامع
-ثبت اقساط و صدور دفترچه قسط
-محاسبه پورسانت ويزيتور
-توليد و مونتاژ مخصوص کارخانجات و کارگاههاي توليدي
-تاريخ انقضا کالا
-قابليت تنظيم روي سربرگ
-داراي مجموعه فيلم هاي آموزشي به تفکيک بخش هاي نرم افزار
-معرفي اشخاص در ليست سياه و گزارش ليست سياه
-ثبت اتوماتيک حقوق پرسنل
-امکان نصب برروي صندوق هاي مکانيزه فروشگاهي(پوز)و کامپيوترهاي لمس
-قابليت اتصال به نمايشگر مشتري
-قابليت درج لوگو
-امکان اتصال به انواع چاپگر
-تعداد و في جز مناسب جهت شرکتهاي پخش
-قابليت استفاده در بستر شبکه
-قابليت استفاده با موس و کيبورد
-منوي غذا،مخصوص رستورانها و کافي شاپها
-کالاهاي فصلي،مخصوص مشاغل با کالاهاي فصلي
-ظاهري زيبا-که بايد فلش ظاهر نمايش داده بشه
-فيلم هاي آموزشي
-حواله گروهي
-طرح تخفيفات
-ثبت ورود و خروج کالا از انبار و انتقال کالا بين انبار و گزارش موجودي کالا و کاردکس

گروه نرم افزاري زمرد داراي محصولات بسياري از جمله نرم افزار بازرگاني،مالي،حقوق دستمزد،انبارداري،اموال،جم عداري،نرم افزار و سامانه پيام کوتاه
جهت اطلاعات بيشتر به سايت نرم افزار حسابداري (http://zomorodhesab.com)زمرد مراجعه کنيد
zomorodhesab.com (http://zomorodhesab.com)

دانلود رايگان نرم افزار حسابداري (http://zomorodhesab.com/download/zomorod.zip) زمرد

cancerr
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 13:48 عصر
aasdasdasdasdasdas
dasdd
dd