PDA

View Full Version : هزینه ی طراحی و برنامه نویسی من چقدر باید باشه؟!

golnouri
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 16:14 عصر
سلام دوستان
مشغول طراحی یک وب سایت هستم تا خدمات و تعرفه ها و .. در اون قرار بگیره.

زمینه ی کاری من برنامه نویسی و طراحی وب سایت هستش.
طراحی وب سایت من به این گونه است که بسته به موضوع سایت، کاربرد و درخواست مدیر پروژه یک سایت با امکانات کنترل پنل مینویسم براش. و در طراحی اصول دایو، و ... رو رعایت می کنم. همچنین از فایل فلش و jquery و ... هم در سایت استفاده میشه. برنامه نویسیش بر مبنای ASP.NET هستش و دیتا بیسش SQL Server
حالا من با این سبک سایتهایی که برنامه نویسی و معماری می کنم باید چه اسمی بذارم؟
مثلا پرتال؟ یا چی؟
هزینش و چقدر بذارم؟

(لطفا دوستانی که در زمینه طراحی وب سایت و برنامه نویسی تحت وب آگاهی دارن پاسخ بدن)

Unique
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 22:42 عصر
حالا من با این سبک سایتهایی که برنامه نویسی و معماری می کنم باید چه اسمی بذارم؟

به هر حال شما دارین مدیریت محتوا و امکانات سایت را به صورت Control Panel ارائه میدین ، من خودم یک CMS به صورت Base دارم که ماژول های نرم افزاری مثل گالری ، اخبار ، کتابخانه فایل ، مدیریت منو ، مدیریت صفحات و غیره را داره اما بسته به نیاز کاربر و ماژول هایی که ممکنه فقط اون نیاز داشته باشه گسترش پیدا میکنه ! اما به هر حال یک CMS هستش ! پرتال به نظر من یک کلمه من در آوردی از سایت هایی مثل yahoo و MSN هستش (این نظر منه ، مهم نیست کی موافقه و کی نیست).

هزینش و چقدر بذارم؟
هزینه به خیلی مسائل بستگی داره ، مهم ترینش اینه که داری به کی میفروشی ؟ ، شاید تعجب کنی اما این خیلی مهمه به این سوالات فکر کن :
1 - خریدادر یه آدم سادست ، یک شرکت متوسطه یا یک شرکت بزرگ ؟
2 - نیروی مناسبی برای کا با مرکز کنترل داره یا نه ؟
3 - پشتیبانی را رفع مشکلاتشون در زمینه استفاده از مرکز کنترل میدونه یا هر وقت یه فکری به سرش زد خراب میشه سر ما که فلانی بیا این را به مرکز کنترل اضافه کن !
4 - شما اول کارت هستش و نیاز به پول داری و مشتری میگه الا و بلا من انقدر میدم !
5 - و ...

من بازم میتونم ادامه بدم اما همین کافیه ! فقط یادت باشه الان بازار کار کمی نسبت به چند سال پیش بهتر شده ، مثلا اوائل دهه 80 وقتی به کسی پیشنهاد سایت میکردی بعید نبود ازت بپرسه سایت خوردنیه یا پوشیدنی ؟!!؟! الان با وجود ADSL و گسترش استفاده از اینترنت همه با مفهوم و کاربرد سایت بیشتر آشنا شدن
تا زمانی که برنامه نویسان واقعی و توسعه دهندگان وب کارهاشون را به قیمت ناچیز نفروشن و نرم افزارهاشون را با خفت در اختیار یک سری سودجو که دکانی به هم زدند و دنبال منافع مالی کوتاه مدت هستند قرار ندهند ، این بازار کار رونق خواهد گرفت.

شما برای ماژول های نرم افزاری آمادت میتونی یک قیمت تعیین کنی که با یه گشت بین سایت های همکار (چه ایرانی و چه خارجی) به نتیجه میرسی.
برای ماژول های سفارشی هم که کلان نبایست قیمت داد و با چند جلسه مشاوره میشه قیمت را تعیین کرد.