PDA

View Full Version : سوال: سر دوراهی فن آوری اطلاعات و نرم افزار موندم کمک کنید

dezchilds
دوشنبه 28 شهریور 1390, 00:32 صبح
سلام دوستان حضورتون عارضم که من رشته فن آوری اطلاعات توی دانشگاه علمی کاربردی قبول شدم و از طرفی رشته نرم افزار هم تو دانشگاه آزاد حالا تو انتخاب رشته موندم بعضی ها میگن مدرک علمی کاربردی اعتبارش کمتر از آزاده بعضی ها میگن بیشتره از طرفی نگران آینده کاری تو رشته فن آوری اطلاعات هستم چون میگن کمتر از نرم افزار هست ولی از طرفی چون رشته جدیدی هست هنوز اشباع نشده
شرایط خودم
تو برنامه نویسی کامپیوتر و سایر مباحث کامپیوتر مثل شبکه تجربه ام زیاد
هزینه دانشگاه برام مهم نیست میتونم پرداخت کنم
راستی من میخوام کاردانی به کارشناسی بخونم
به نظر شما کدوم یکی برم بهتره خودم دلم هست برم فن آوری اطلاعات ولی یکم سرسنگین هم هستم لطفآ یکم راه رو برام روشن تر کنید .
صمیمانه متشکرم

barnamenevis_omid
دوشنبه 28 شهریور 1390, 00:40 صبح
با سلام خدمت شما می تونید به انجمن مانشت (http://www.manesht.ir/forum/) سری بزنید

hjran abdpor
دوشنبه 28 شهریور 1390, 00:57 صبح
با سلام.
اینده نر م افزار غیرقابل پیش بینی است و این خودش بازار کار را دستخوش تغییرات میکنه ولی سخت و مشکل است . به نظر من داشنگاه مهم نیست بلکه خودتون باید پی یادگیری علم کامپیوتر باشید شاید باور نکنید ولی یه مخ های تو این موسسه های غیرانتفاعی است که تو دولتیش نیست .

علاقه شما هم برای یادگیری خیلی مهم است . همه چیز برمیگرده به خودتون .
موفق باشید.

dezchilds
دوشنبه 28 شهریور 1390, 15:20 عصر
آره من خودم خیلی علاقه دارم و شدیدآ هم دنبال یادگیری هستم حالا نه از طریق دانشگاه ولی الان بین انتخاب رشته موندم در کل تو هر کدوم از این رشته ها که برم رو اموخته ها ی دانشگاه تکیه نمیکنم و خودم شروع به تحقیق میکنم ولی بازم عرض میکنم بین انتخاب دو رشته موندم

mammad_asir
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 21:36 عصر
با سلام به نظر من کارشناسی نرم بهتره و برای ارشد میتونی بری فناوره آخه نرم یه جور پایه است